Осіння рапсодія - 2014

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 20 Вересень 2014.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Відповідь: Осіння рапсодія - 2014

Фото подарунка зсередини чи вже запакованого треба надіслати? І подарунок надсилається отримувачці інкогніто?

2. Gorda

Gorda Well-Known Member

Фото самого вмісту подарунка. Ну я так буду робити. А надсилати адміністраторам гри.

3. raspberry

Фото - адміністраторам, це я в курсі:). Друге питання було про сам подарунок. Чи в листівці писати від кого чи ні? Чи це за бажанням?

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

я щось думала, що це інкогніто, що форумчанка має вгадати від кого це....

5. Gybka Bob

Gybka Bob Member

А я вже підписала...

6. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І я хотіла підписувати, вгадати від кого буде важко...
    Що не підписувати? Як по правилах? щось заплуталась вже.

7. Shamna

Shamna Мамуся

Особисто я буду підписувати, багато хто бере участь у забавці, відразу і не вгадаєш.

8. magic

magic Well-Known Member

звичайно, що підписувати листівку:)
    інкогніто дарувальника має зберігається лише до моменту отримання і прочитання форумляночкою свого подарунка)

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Підписуємо) принаймні завжди підписували.

10. Naama

ооо, тепер все ясно))

11. raspberry

Інкогніто якось цікавіше. Тим більше ми адміністраторам для чогось будем фото подарунків висилати. То ж вони будуть знати, хто і що подарував і потім по завершенні гри можуть відкрити усю інформацію. То ж може і не варто підписувати листівки?

12. Naama

Ви так і хочете тримати інтригу))))
    Я - за підписання.
    Відкриєш отриманий подарунок, і буде відчуття незавершеності, і можливо менше радості ,але це в мене так.
    Якщо вирішуть не підписувати ,ну вже тоді я не буду)))

13. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я буду підписувати і хочу знати хто мій дарувальник. А фото кураторам ми надсилаємо для звіту. Щоб організатори забавки знали, що кожна форумлянка виконала умови гри, бо різні бувають люди і ситуації. А якщо хтось не виконає, то будуть штрафувати. Приймі я це так розумію.

14. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я також буду підписувати. То і так не терпиться знати хто тобі подарунок готує, а тут ще прийдеться чекати поки всі отримають подарунок....однозначно підписувати.

15. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Дякую моїй дорогій форумлянці за підказочку з приводу напою, бо я якраз вагалась... Я не вибаглива, вживаю і каву, і чай (ну, хіба що без бегемоту:girl_blush2:)а також страшенна солодкожерка. Вже половину зі списку сьогодні прикупила, завтра з малявкою марш-кидок по магазинах за другою половиною... Але ж це прекрасно шопінгувати з такою ціллю, це для мене, як ковток свіжого повітря, дуже дякую дівчатам організаторам :kiss:

16. raspberry

Ясно, я просто вперше участь беру, то ж уточняла :)

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Листівки краще підписати, інтрига буде і без того, і дуже кортітиме дізнатись хто дарував, коли отримаєш подарунок)

18. terezka

terezka котяка-вишивака

Дівчата, листівки і посилки підписуємо, бо інкогніто ми зберігаємо лише до моменту вручення подарунку і до звітів у відповідній темці.
    Фотозвіт буває корисним і, окрім вищеназваних причин, і для апеляцій перед поштою (буває різне, тому..)

Листівка не мусово мусить бути рукодільна, просто листівочка:))

І дуже сподобалось мені побажання від Марусі-мами:
    думаю це найголовніше в цьому обміні, тим більше в даний момент.

19. Drimka

Drimka Well-Known Member

Ого, як тут народ активно працює. А я трошки прихворіла, тому не змогла вирватись в місто. Хоча попросила чоловіка і він мені привіз ще одну частинку подаруночка. Зараз дітки заснули, то ще йду щось ручками спробую начаклувати... Так що я ще в процесі... Буду старатись зробити все оперативно, дуже не хочу заставляти свою форумлянку довго чекати.
    А от моїй дарувальниці певно важко щось про мене знайти, бо я довший час не писала на форумі, вибач :). Я дуже люблю робити і одержувати сюрпризи, тому сприймаю все абсолютно нормально. Направду, головне - сам процес! Просто хочеться жменьку осіннього тепла замішати з увагою і хорошою енергією, щоб потім все це вибухнуло позитивом і масою приємних емоцій. Свято наближається!!!

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Як на мене, підписати простіше. Трохи дивно якось без підпису. То ж не забавка-анонім, а сюрприз. ;)