Осіння рапсодія - 2014

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 20 Вересень 2014.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Відповідь: Осіння рапсодія - 2014

З напоєм і солодким оприділилась давно, листівку підготувала сьогодні, а от що подарувати на основний подарунок... Розгубилась... Буду думати завтра, кажуть ранок вечора мудріший, а зараз спати, всім солодких снів :)

2. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Я вже все маю! Залишилось тільки все запакувати і на пошту вибратись

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Теж ще не маю подаруночка, є кілька ідей, але людина мені зовсім не знайома і не знаю вподобань, так що планую якось дізнатись.
    Я люблю і каву, і чай, щоправда фруктовий, також обожнюю капучіно і лате. Солодке все люблю. Не є перебірлива, мене легко здивувати.

Останнє редагування: 6 Жовтень 2014
  4. raspberry

raspberry Well-Known Member

Зранку п'ю каву, ввечері чай, солодке люблю різне, обожнюю сюрпризи. То ж будь-який презент буде найкращим :)

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Мм, а я так подумала, що подарунок буде чисто інтуїтивний. Бо дещо з уподобань уже знайшла, але то крапля в морі, тому буду імпровізувати, надіюсь сподобається)

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Без сумніву, сподобається, інакше не може бути ;)

7. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Але я тішуся моєю форумляночкою, така файна!! Я собі так думала - от добре було б, щоб мені випала .. , або .. , або .. і так собі і намріяла!! Виявляється, в нас і смаки подібні )) Подаруночок вже повністю укомплектовано (це таке неймовірне задоволення - підбирати всі частинки, сподіваюсь і адресату сподобається :) ), і найближчим часом буде відправлено адресату.
    Підказка для моєї дарувальниці - я завжди безмежно рада БУДЬ-ЯКОМУ подарункові, єдине, що не люблю такі витребеньки, як фруктово-шоколадно-і т.д.-ароматизовані чаї, тому витрачатися на них просто не варто :)

8. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Знаєте, що я зрозуміла? Що такого відчуття свята я давно не відчувала. Сижу і чекаю подарунок. Вишукую, щоб це подарувати і стільки емоцій переповнює. Відчула себе маленькою дівчинкою, яка чекала подарунок від. Св. Миколая. Це круто дівчата. Дякую за емоції!
    І до слова. Я вже запримітила, що подарувати своїй форумлянці. Штудіювання її профілю дало результати :) тепер на пошуки "скарбів".

9. Shamna

Shamna Мамуся

Це дійсно дуже круто, відволіктися від буденності таким способом. Дуже бракує мені такого, особливо у такі складні часи.

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

ой, дівчата, сорі, що почала оту катавасію "люблю то, а то не люблю"
    я люблю все, але наразі вживаю не все по причині алергії малого
    ну але то не є обовязкова умова, я буду рада будь-якому душевному подарунку:girl_in_love:
    п.с. може поки я отримаю подарунок, алергія пройде)))

11. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Юхуууу:girl_crazy:
    Залишилося придбати солодощі, напій і відкритку:) бо руці не з того місця, щоб самій зробити...

12. Popi

Popi Well-Known Member

Я не знаю що дарувати. Думала одне, дізнаоась формулянку і тепер не знаю.
    Що до мене то я п'ю все. І кава/чай/зелений/чорний/червоний/какао/і тп. Цукерки їм всі. Буду рада будь якому подарунку, я не вибаглива і не прискіплива.

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я вже також можу похвалитись, частину подарунку якого планувала придбати сьогодні, вже маю. Думаю ще над одною, щоб все гарненько було. І вже буду готова відправляти.

14. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Мені попалась прекрасна форумлянка, знайома незнайомка. :)
    По дописах складається враження, що у нас багато спільного.
    Над подарунком я думала весь час, відколи відправила дані на участь і вирішила іти на поводу своєї інтуіції.
    Минулого тижня подарунок був готовий і, знайшовши вчора фото своєї форумлянки, я була в легкому шоці. :)
    Чуття мене не підвело. Надіюсь, що їй сподобається і вона побачить те, що побачила я...
    Листівка в процесі.
    А от чай... Чи кава?
    Чай? Кава? Какао? Капучіно? Вино?:girl_in_dreams:
    Не знаю...
    Може ще підказка з*явиться. :)

15. katysik

katysik Well-Known Member

Звітуюсь - вчора вже купила один мініподаруночок :) Основний вже також є ))) Залишилось щось тепленько-зігріваюче і до тепленького, ну і листівочка, сподіваюсь моя форумляночка не образиться, що вона буде не рукодільна, трошки не з того місця у мене руки :girl_blush2:
    А стосовно уподобань, то люблю усе, без винятку ;)

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я вже більш-менш придумала, що дарувати. )) Залишилось тільки пройтись по магазинах і все прикупити.

Підказка для моєї дарувальниці: я люблю каву і чай, але більше надаю перевагу каві зараз. Люблю шоколад, цукерки, печиво, зефір, вафельки - одним словом все)

17. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

і я відпишуся. з листівкою вже вирішила, з чаєм-кавою і них - теж, а от над основним подарунком ще думаю.
    ну і я п"ю все :girl_crazy:

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Подивилась, і подумала що буду переробляти листівочку. Гарна нова ідейка прийшла. Так що творчий процес триває.
    Ну і якщо всі пишуть, то напишу і я, люблю все, я неперебірлива. Але якщо чесно від сьогодні чомусь тяне на капучінко. І від мене маленька підказочка :) а із солодкого то люблю чоколядки з горішками :)

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У мене вже все готове. Наступний крок запакувати і вислати. А... ще листівочку треба зробити, ледь не забула.

Що я люблю? Я кави не п’ю тільки чай, тому вибачай чарівна форумляночко! І взагалі, в мене все є. Мені пришліть тільки трошки любові і вже! Того буде більш ніж достатньо.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

у мене листівка готова, ручна робота, правда не моя, але я думаю, що допомога друга вітається, солодке теж вже є, чай/кава вже теж знаю, що саме буде, треба тільки прикупити, але це треба в спеціальний магазин з'їздити, тільки ще в роздумах над основним дарунком ))