Осіння рапсодія - 2014

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 20 Вересень 2014.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Осіння рапсодія - 2014

отримала контакти своєї форумлянки) не чекала, організатори вміють дивувати)
    ну але чи зможу я здивувати і потішити свою обраницю трохи сумніваюся, але від того ще цікавіше стало:)

щодо мене, то маю підказку для свого дарувальника - пю каву-чай тільки без ароматизаторів і добавок:girl_blush2:
    а якщо інакше ніяк, то нічо, в мене є кого пригощати)))

2. magic

magic Well-Known Member

І я вже маю свою форумляночку:) і подарунок в мене вже майже готовий! лишилось головний презент оформити і можна дарувати)
    дуууже хочеться вгодити!:girl_tender:
    ну, раз пишуть дівчатка, то і я напишу свої вподобання - я чайок чорний, зелений полюбляю, але бажано нефруктовий і несолодкий:)

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

А я щось взагалі забігалась і забула що вже прийшов час отримувати адрес форумлянки, заходжу на ДП - а тут такий сюрприз. ВЖе пару ідей є, от тільки питання як їх втілити ;) Треба буде добре побігати по магазинах ;)

п.с. Дівчата гарно придумали, пишучи що їм більше подобається, а то дійсно є напої, які не вживають.
    підказка для моєї дарувальниці;) Я великий кавоман, люблю чорний чай, а от щось до фруктових і зеленого чаїв в мене душа не лежить ;)

4. KUSJ

KUSJ мрійлива

Про свою форумляночку майже нічого не знаю, але то нічо справлюсь. Щодо подарунка ідеї є, потрібно тільки втілити їх в життя, особливо рукодільну частину.
    Щодо моїх вподобань, то я люблю все і чай і каву, і навіть з різними добавками, хочеться спробувати все в тому житті:connie_pull-pigtail

5. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

І я отримала свою форумляночку, чим дуже й дуже тішуся:)
    Підказка для моєї дарувальниці - я страшенна і невиправна чаєманка;)

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Хм, ну і я напишу :)
    Я не люблю зеленого чаю і бергамоту, всі решта - з задоволенням. Кавусю люблю і маю маю її багато :girl_blum:
    І ще, хочу написати своїй форумляночці щоб не заморочувалась з подаруночком і не витрачала багато коштів на нього, головне - щоб від душі :girl_flirt:
    Ну і про адресу - не лякайтесь, насправді я не далеко від Львова живу, можу приїхати запросто для кавування :)

Цьом, всім гарного настрою і натхнення :girl_flag_of_truce:

7. terezka

terezka котяка-вишивака

і у мене із вподобаннями все дуже просто - хоч кава, хоч чай (з чим завгодно, окрім бергамоту-бегемоту)

пішла планувати подарунки своїй форумляночці:))

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А в мене ще простіше - люблю все, правда каву аж таку міцну не п`ю, все переважно капучіно і лате. Фруктові чаї натуральні дуже люблю.

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ну раз пішли такі подробиці, то я теж напишу. Я і каву п'ю, і чаї різні, тому за вибір можна не переживати:)

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

ну і я поділюся вподобаннями - каву люблю, але п"ю рідко, тож краще чай(я чаєман) і я страшний солодощежрун:haha:

11. Bulbashka

Bulbashka Active Member

І я трішки поможу своїй форумлянці :) якщо вибирати чай чи кава, то на сьогоднішній день краще чай, так як в нас якраз закінчується ;) кави ж маємо вдосталь. чай може бути різний. Як чорний так і зелений чи фруктовий.

12. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

А я ще нічого не знаю, окрім того, якій форумлянці робити сюрпрайз і що кава буде на 99,9%, бо в чаюванні я не профі.
    0,01% залишаю для підказки:girl_crazy:

13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

О, давайте будем розказувати про бажання, а то у всіх вже є плани і навіть готові подарунки, а в мене шось навіть без ідей. ...
    Я п'ю чай (бажано не зелений), каву майже не вживаю - маю для того мужа ;). Солодке обожнюю в будь- якому вигляді :)

14. Shamna

Shamna Мамуся

Як всі, то і я напишу. Каву п’ю вкрай рідко, коли проб’є. Чай люблю всякий, особливо травяний або фруктовий. Можливо комусь ця інформація допоможе :girl_wink:

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я не розкажу що я люблю пити :girl_haha:
    я просто чекаю на сюрприз, бо це завжди приємно:girl_blush2:
    окрім того, завжди є з ким розділити радість від подаруночка. тому доречним буде будь-який напій:)

16. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І я чекаю сюрприз, тому не буду писати , що люблю, всерівно мені буде дуже приємно!!!!! Приємно від того, що якийсь час при оформленні подаруночка, хтось там далеко буде трішки думати про мене))

17. нталька

нталька Well-Known Member

Я, мабуть, декому видамся злою, але завжди думала, що частиною таких забавок на форумі є те, що люди, отримавши того, кому дарувати, намагаються побільше дізнатися про цю форумлянку, читаючи її дописи, а вже потім готують подарунок. А то ж, не знайомлячись з людиною, можна подарувати їй, до прикладу, мед, на який у неї алергія, і про це вона згадувала у дописах (ну, схожі курйози були). Я розумію, що отримати пода рунок - це вже приємно, але, якщо в тому подарунку є щось, саме під вас підібране - ось це надзвичайно!

18. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Сьогодні якраз тим і займалася.
    Свою формулянку не дуже знаю)))

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

саме так! але ще приємніше, коли дарувальниця буде намагатися сама довідатися про вподобання, а не чекати прямої вказівки-"хочу такето":)
    я мала на увазі, що не замовляю конкретно чогось там(чай\кава). але якщо в людини справді якісь є застереження(наприклад алергія), то таки вартує трішки підказати.

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

На мою думку, це також правильно дізнатись чим людина цікавиться, що подобається. Ну уявіть!! Наскільки ж, приємно буде отримати подаруночок людині, на тему її захоплень. Я сьогодні також читала про свою форумляночку, буду старатись не розчарувати її :)