Осіння рапсодія - 2014

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 20 Вересень 2014.

1. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Відповідь: Осіння рапсодія - 2014

І я забрала з пошти свого пакуночка. Форумлянка не підписала свій нік, але я припускаю хто це, так як з того міста лише одна форумлянка приймала участь в обміні. Дякую.

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

І мене вже чекає посилочка на пошті. Нажаль, сьогодні не встигла забрати( Завтра з самого ранку заберу. Вже не дочекаюсь!

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

Вже маю! всі задоволені: і я, і доця, і чоловік. Такий собі шматочок Львова приїхав))

4. Hexe

Hexe Well-Known Member

Дякую моцне дарільщіку - нині отримала свій пакет щастя:haha:)))

Обранниця моя, твій каробка поїхав уже до тебе, на пошті казали завтра мус бути - якщо врєдіни не набрехали

5. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Чом ти неприйшов.....:rus: нє, ну але саме очікування)))

6. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

як я вас розумію...:girl_in_dreams:

7. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Ура ! Маю вже подаруночок )))
    Як форумлянка подзвонила -то донечка вже терпцю не мала -все виганяла мене на вулицю,щоб дядя не заблукав ))):girl_cray:
    І, нарешті , дочекалась ))):girl_dance:
    Дякую за все-все (таке гарне і цікаве )

Шкода мені наших кур"єрів -ми бавимся , а вони потім по "закаулкам " блукають в пошуках потрібного будинку ))):girl_impossible:
    Тож треба подякувати і їм теж
    Отже дякую моїй дарувальниці Meriroma і її чоловіку ))))

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

ААА. вже в дорозі мій пакунок з гарним настроєм:girl_claping: завтра отриииимаю

9. Ari

Ari Well-Known Member

а я спішу подякувати чарійвній форумлянці, яка подарувала всій нашій сім'ї краплинку осіньої рапсодії (щей о такій пізній порі, не полінувалась і прибула з подаруночками). Дітки вже зайняті, чоловік пішов на кухню калатати щось смачненьке:girl_claping: я строчу подяку і тішусь як дитина на Миколая, моїй цікавості не було меж, коли витякувала подаруночки один за другим. ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ чарівна форумляночко.:girl_in_love:

10. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

І я сьогодні отримала подаруночок, дякую! Там все таке класне, є і смачнюще і чайочок і кава, те що я люблю! Коли буде альбомчик, щоб відзвітуватись, правда фото з телефона но видно все.

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Ух, відправила. Сьогодні відбулося моє знайомство з НП, ледве пережила той стрес ;). Залишилось дочекатись відгуку :o

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ааа яке ж воно там все класне!!!
    Ледве стрималася поки фоткали))).
    Дуууже тобі дякую, моя дарувальнице:girl_in_love:!!!
    Мені чесно ну дуже приємно!!!

13. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А я чекаю...:girl_cray:

14. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

І я чекаю.... нашепотіли мені в карму що ніби завтра мають мене порадувати... чекаю...

15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я сьогодні таки встигла на пошту до закриття, подаруночок відправила. Моя форумляночко, подарунок вже летить до тебе;)

IQ 440 Energie

16. Vika

Vika Well-Known Member

і я сьогодні відправила.
    зла сама на себе, бо подарунок вийшов не зовсім такий як планувався, але мусить моя форумляночка пробачити. щось я зовсім розклеялася.
    але сподіваюся що сподобається.
    ще й листівку не зробила, замість неї зробила щось інше (патріотичне).
    і підписати забула.
    самі мінуси короче.
    питала на пошті про свій подарунок, ще нема...але я не засмутилася, чекаю далі.

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я отримала пакунок щастя вже! Дуже все гарне і смачне! А яка чудова листівочка - то словами не передати! Дякую моїй чудесній дарувальниці за святковий настрій.

18. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Прийшло мені повідомлення, що мій подаруночок в дорозі)) Чекаю. Так цікаво від кого він :)

19. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

дівчата-дарувальниці ну скільки можна.... :girl_cray::girl_cray:ті хто ще досі не отримав нічого слинкою стікають і жабка дусить.... вже хочу завтра щоб подивитись на ваші даруночки і далі слинку ковтати....

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

І мені, і мені прийшов даруночок. Там стільки всього!!! :girl_tender: І приємні вітання, і солодке, і про малечу не забули. Словом я доволєн!!! Дякую чарівній форумлянці за теплі хвилини. Звіт буде у відповідній темі.