Осіння рапсодія - 2014

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 20 Вересень 2014.

1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Осіння рапсодія - 2014

Моя дарувальнице, якщо тобі організатори дали мій номер тел., то будь-ласка напиши мені смскою номер посилочки, коли відправиш. Бо цьоці на пошті не будуть мати спокійного життя через мене) У нас люблять інколи принести пошту сусідам, а там нема з ким говорити навіть (нічого не передадуть).

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

вкинули в скриньку поштову повідомлення, що мені щось прийшло ще 17.10 і лежить на пошті. я думаю і чого ж не принесли додому. бо я часто замовляю різні речі з доставкою додому. і думаю, я ж нічого не замовляла. тільки чоловіку подарунок, але там на чоловікове ім’я.
    лише щойно, як зайшла на форум, то подумала, що це можливо мені подарунок!!! я не впевнена і зовсім не очікувала його так рано (думала у листопаді - то найраніше отримати).
    я то, може, і помиляюсь, але вже ввімкнулась хотілка бігти завтра вранці на пошту. Ух, ще й погода в нас така гарна: + 25 і сонце!

3. sanches

sanches Well-Known Member

мій подарунок вже кілька днів радує моє сердце) подарунок - такий ахххх, що просто аххх. все припало настільки до душі, ніби сама собі вибирала. величезне дякую!!

від мене подарунок лежить гарно спакований і чекає на завтрашню відправку кур"єром.

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ура-ура-ура! Я вже отримала свій подаруночок і познайомилася зі своєю дарувальницею! Велике-превелике дякую, мені все сподобалося, все таке моє-моє :)

Останнє редагування: 20 Жовтень 2014
  5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні відправила подарунок, обіцяли, що завтра після обіду буде вже у моєї любої форумчанки!
    Не навмисне відправляю в останній день, просто поки зібрала все докупи так і вийшло. Але сподіваюсь, очікування варті того )))

6. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Нарешті вдома і планую завтра-після завтра передати подаруночок

7. KUSJ

KUSJ мрійлива

але ж по правилах подарунок
    :confused:

8. terezka

terezka котяка-вишивака

та, але бувають і деякі непереборні обставини, тому день-два-три ще допускаються, бо буває різне.

нагадую - нині 20 жовтня, а 22 буде відкрито галерейку, тому посміхаємось, збираємо подарунки (хто ще не надіслав) і тішимо свою форумляночку!

9. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

відправила вже велокур"єром, десь вже мало би до моєї форумлянки приїхати... чекаю від неї відповідь що вона отримала

10. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Ой...я вже ТАК чекаю звісточки з пошти

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Бувають- бувають.
    Я тільки сьогодні передам в руки(курєром))) ).

І УРА- мені щойно через чоловіка передали мій подарунок:girl_in_love:.
    Дякую, моя наразі ще таємнича дарувальниця(шо паделать-- муж по ніках не дуже, так що чекаю вечора ммм).

12. Vika

Vika Well-Known Member

Так0так. нажаль ті обставини цього разу виявилися сильнішими за мене. тому як сама нечемна подаруночок відправлю завтра.
    П.С. покладу додаткову цукерочку "за моральну шкоду", і довге чекання.

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

я теж нечемна, але сьогоднішній сюрприз від старшої з темп під 39 і втраті голосу мене не дуже порадував, так що вибач форумлянко, що так довго я щось придумаю, бо ще і машина наша в ремонті, одним словом веселуха, але знимку на пошту вже висилаю

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я вже отримала!! Велике дякую від мене і від діточок! Златка одразу розділила що кому. ледве встигла сфотографувати)

15. Maksli

Maksli Well-Known Member

а я все сфотографувалаще в перший день, поки діти спали, а сьогодні думаю закину фотки на комп*ютер, щоб як відкриють галерейку, вже все було готове.
    і як я так умудрилась всі фотки що перекинула витерти з кінцями з компа, ще й з фотіка як перекидала теж видалила :girl_cray:
    ввечері чоловік казав, що попробує відновити, але сказав, що то малоймовірно...:girl_impossible:
    думала перефоткаю, але не можу знайти одного елемента, десь синочок вже "прибрав":girl_sad:

16. raspberry

raspberry Well-Known Member

А я не додумалась сфоткати:sad: Думала, що зроблять галерейку з тих фоток, що ми на пошту зкидали...

17. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Аааааааааааа, і я вже з подаруночком:):girl_in_love: Таке все миле і файнюще. Величезне спасибі тобі, моя дарувальнице, мені все дуже сподобалось, а доці, то і слів нема - потім покажу як вона то все до рук прибирала:)

А мій сюрприз бродить-бродить і ніяк не може потрапити до форумлянки. Надіюсь, вона все ж ввечері через мого кур*єрчика його отримає.:girl_in_dreams:

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я також нечемна. Але що ж непередбачувані обставини у житті, таки трапляються. Але думаю, що моя форумляночка буде задоволена подаруночком.

19. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

написала мені моя форумляночка в 15 год. що кур"єр їй передав подаруночок, все тепер чекаю чи сподобався... а я далі все чекаю і чекаю на свою "осінню рапсодію" і ніяк не дочекаюсь... прошу кураторів скажіть чи хоч відпраили мені бо вже і цікавість нетерлячка мене гризуть і сумніви щодо якості роботи нашого відділення укрпошти....

20. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

А я сьогодні за двома зайцями - і пакуночок своїй форумляночці відправила нарешті ( хоч планувала зробити ще до вихідних, але банально не встигла), і свій дарунок отримала)) моя дарувальниця мені так вгодила, що просто не маю слів, особливо припала до душі рукодільна частина і штучка, яку я спершу вважала аромалампою)) ну і жереб - це цікава річ;) величезне дякую моїй дарувальниці! І дуже сподіваюсь що подаруночок від мене сподобається моїй форумляночці, ну і вибачаюсь що там не буде нічого рукодільного - маю дві ліві руці, на жаль((