Осіння рапсодія - 2014

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 20 Вересень 2014.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: Осіння рапсодія - 2014

нє, вам, вам, але по іншому прізвищі:))) виправляється

2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А я сьогодні отримала свій подаруночок!
    Дівчата.... ммммм..... яке там все кльове.... Чекаю-не дочекаюсь на відкриття галерейки. Поки розпаковувала, деть ходив і казав "Дзінь-дзінь-дзінь".
    АААА. не сила терпіти....
    Дякую тобі люба форумляночко за такі чудові, теплі емоції. Будеш в Луцьку - заходь!
    Окреме дякую працівникам УП, за те, що нічого не побили і все в цілості доставили...

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

аааааа, моїй радості немає меж, сьогодні мені моя люба дарувальниця, принесли подаруночок на роботу, настрій чудовий, все дуже, дуже сподобалось, було приємно познайомитись, шкода, що спішила і не змогли разом попити теплого чайку і трішки побалакати. Додому йшла окрилена, не зважаючи на дощ, настрій неймовірний. Дуже дякую тобі моя форумчанко за ці емоцій і чудовий настрій.:girl_dance::girl_in_love:
    Окрема подяка організаторам! Це неймовірно!:girl_dance::girl_in_love:

4. Люша

Люша Well-Known Member

Подарунок подарувала)))
    дуже рада знайомству!!!
    Чекаю тепер на свій:girl_claping:

5. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Мені щось зовсім не щастить, то діти по черзі були хворі, то коробки не було, а сьогодні поки їх зібрала вийшла а ліфт не працює! З 9 поверха я би з ними не подужала йти... вибачай що так довго, надіюсь що до понеділка якось відправлю-передам!

6. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Моя люба форумлянко! Я за тебе пам"ятаю і обов"язково обдарую. Просто в мене зараз такий круговорот подій, що до пошти не добігаю.
    А мені добрі куратори нашептали, що подарунок мене вже чекає на пошті (якщо почуєте про особливо жорстоке вбивство поштарки з 34 відділення - знайте: то моїх рук справа:girl_devil:). Завтра з самого ранку поскачу за ним:)

7. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

біля Ватсонс (Санта Барбара,) тільки дайте знати, коли
    Доповнено: Дівчата, то я так поспіхом відписала своїй таємничій дарувальниці, біжучи з малим на гурток :). З хвилюванням чекаю на зустріч, цікаво, хто ж то мені таку суперсекретну смску написав :)

Останнє редагування: 18 Жовтень 2014
  8. Drimka

Drimka Well-Known Member

Дівчата, та не переймайтеся ви так. У Вас ще є офіційно 4 дні, так що все в порядку. Я, наприклад, з компанії тих, що ще не отримали подаруночка, але це не заважає мені тішитися забавці, радіти за інших, слідкувати за розвитком подій. З'яляється свого роду азарт.:girl_claping: Я взагалі, трошки шкодую, що так швидко передала свій подарунок, бо він без рукодільної частинки, а як би не спішила відіслати, то може би й встигла вишити:8:. Так що все добре, не переймайтеся, все що робиться - на краще!!!

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

гмгм....прізвище Котик - моє. Тільки я живу в м. Червоноград. А я думаю чого не приносять повідомлення, адже форумлянка мені телефонувала більше тижня тому і казала, що відправляє.

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

мабуть по іншій причині, бо ваша форумянка отримала правильні дані.

11. katysik

katysik Well-Known Member

Дівчатка, а я хвалитись - я вже з подаруночком!!!:girl_dance: І не просто забрала його на пошті, а мені особисто його вручила моя чарівна дарувальниця :girl_in_love:, щкода, що не зайшли на чай, але думаю ще буде нагода ;)

Сказати, що я щаслива, то нічого не сказати ))) У пакуночку стільки всього!!! А аромат який... не втрималась і зразу пішла пити чай :) Все таке гарне і моє-моє, і ви як ви взнали про мою пристрасть до ... ой, потім в галерейці все покажу, на разі тримаємо інтригу ))

Дякую кураторам за чудову гру, а моїй дарувальниці ще раз ВЕЛИКЕ-ПРЕВЕЛИКЕ СПАСИБІ за гарний настрій та супер подаруночки!!!!

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А я вже знаю коли і як і де.
    В прєдвкушенії :girl_cool:

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

Усьо, і я вже вислала подарунок. Думала передавати знайомими, але тоді подарунок довго добирвся б до форумлянки.

14. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Нарешті маю останній і найскладніший елемент- листівку. Тепер вже можна відправляти;)

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

моя обраниця, затримуючий весь процес прідатель вже доїхав. відправлю з самого ранесенька в понеділок тобі дарунок, або ж якщо знайду гінця - то завтра.

16. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Незважаючи на свій тиск, доповзла сьогодні до пошти. І недарма! Мене там такааа коробочка чекала! Я в захваті:girl_claping: Усе таке красиве і підібране з любов"ю і смаком! Величезне дякую моїй чарівній дарувальниці! (то ж треба було так вгадати, що саусеп - мій найулюбленіший чай:) ).

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я вже мала зустріч з майже усім сімейством! дуже дякую за таку суботню розрядку і за то, що підкинула в центр ;)

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

:girl_cray: А я все чекаю-чекаю..все видивляюсь в скриньку..

19. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І я, вже замахала тих дівчат на пошті:umbrage:

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Дівчатка, розслабтесь, всі дочекаються, ще трішки ;-)