Осіння рапсодія - 2014

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 20 Вересень 2014.

1. Hexe

Hexe Well-Known Member

Відповідь: Осіння рапсодія - 2014

моя обранниця, жді в путі один елемент - без нього нікак, затримався нігадяй.але я про тебе думаю\пам"ятаю, так що поки дарунок приїде трошки потерпи:)

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

І я ще не відправила, хоч пакунок вже давно готовий - все не можу придумати чим то маю доставити, щоб не побити:) Підкажіть? Мо задзвонити до моєї форумляночки і сьрєлку набити?:)

І я все в очікуванні, коли ж до мене звісточка прийде...

3. terezka

terezka котяка-вишивака

Урааа!!!
    Я отримала подарунок сьогодні (і досі дивуюсь як все доїхало ціленьким, і ми з чоловіком ніяк не можемо визначитись що саме у тих банячках є, ггг)
    Все таке кльовезне і так стильно продумано і втілено, супер! І листівочка такаааа!

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

то включно, так що все ок:)
    якраз для тих, хто має ще плани на вихідних щось доробити-докупити і відправити в понеділок

4. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Вже все готове, спаковане прийшла на пошту взяти ще одну коробку а там або замаленькі або завеликі, щось боюсь я укрпоштою відправляти...

5. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Може галерею вже куратори відкриють? А то всі хваляться і дуже кортить подивитись на подаруночки.

Я теж кожного дня заглядаю у поштову скриньку.

6. Gorda

Gorda Well-Known Member

Мені вже теж кортить показати всім мій подарунок, але певно галерейка, таки буде після 20 числа.

7. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Нє..Нє)) поки мій подарунок не прийде, доти галерейку не відкривати, а то вмру з заздрощів :) шучю. Цікаво глянути на подаруночки :)

8. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ура! Ура! Ура!
    Форумляночко, жді у понеділок мого приватного кур*єра вдома:):girl_cool:
    Як добре мати друзів за містом:)

9. Popi

Popi Well-Known Member

Ура ура ура ура ура. Формуляночко, дякую,дякусі тобі велике. Все супер-пупер файне. І від доціка дякую. Ну я дуже задоволена. Спасибі Вам Велике

10. terezka

terezka котяка-вишивака

Галерея буде відкрита 22 числа, щоб по максимуму було отримано подаруночки, так що трішки набираємось терпіння, готуємо фотозвітики і , не забуваємо дякувати нашим дарувальникам (поки у приваті, щоб зберегти інтригу для тих, хто ще не отримав подаруночок)

11. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Дякую своїй форумлянці за подарунок, не хвилюйтесь все підійшло і сподобалось:girl_in_love:

12. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і я хвалитися-ОТРИМАЛА!!!:girl_claping: ура-ура, там стільки всього файного:girl_claping:
    велике дякую!
    тільки моя дарувальниця , мабуть, вирішила тримати інтригу до кінця ;-), бо у листівці не знайшла її підпису(ніку).

п.с. свій пакуночок надіслала. форумляночко, чекай, вже скоро:)

п.п.с моя люба дарувалинице, відзовися до мекне в пп чи карму. хочу подякувати, а не знаю кому:)

13. AlbinaK

AlbinaK Member

І я отримала!!! Все таке чудове та пахнюще! А листівка - це щось! Дуже дякую!!! Та теж чекаю галерейку :)
    Я вчора відправила, так що завтра, або на крайній випадок в понеділок має мій пакуночок дійти.
    до речі так. В мене там коробка в коробці, впихувала поштарка, ще й заклеювала скотчем фірмовим ще й з приміткою вийшла(бо я просила не копати :) ). Вже жалкувала, що не занесла особисто, бо ми впринципі сусіди :)))

14. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Дорога моя дарувальниця. Мені дуже приємно що ти назвала мене так ласкаво "котик", але на жаль для котиків на пошті посилки не віддають, необхідне все ж прізвище. Тому я тебе дуже прошу прийти знову на своє відділення пошти і вказати моє прізвище і щоб заказним листом твої поштарі передали для моїх, іншим способом на жаль я не зможу забрати посилку і тішитись твоїм дарунком.

П.С. Ось чому на пошті два дні мені казали що нічого не приходило.

15. terezka

terezka котяка-вишивака

щось зовсім нечуване, адже давали і прізвище і ім"я, бо ж відправлення забираються по офіційним документам!

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я сьогодні хіба відправила:girl_claping:
    так ховала від цікавих поштарок то все, щоб не було в них спокуси на мій подарунок
    але ті любопитні всерівно позаглядали, щоб прикинути чи влізе в їх фірмову коробку)
    наслухалася я вигуків "якииий запах" і дьоргалася, ніби діаманти поштою пересилаю і переживаю чи не пропадуть через людський фактор)))
    як розгребуся то скину на пошту фотку і номер накладної

а ще отримала повідомлення, що до середини наступного тижня і я б мала бути обдарована!!!
    сиджу вгадую, хто та турботлива форумлянка, що випитувала через організаторів як мені зручніше отримати:girl_in_dreams:

17. casablanka

Я все ще чекаю на своє замовлення для подарунку форумлянці, а його все немає.
    Два дні ходила на пошту за своїм товаром, шукали за прізвищем і відповідно кажуть що нічого не приходило. А сьогодні принесли сповіщення про посилку на прізвище "котик". Тому чекаю з нетерпінням на дві посилки, одну ніяк не доставлять, а іншу виявляється не дають:girl_impossible:. Ото в мене такий заплутаний обмін виявився.

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я так чекаю ту складову, а все ніяк( кажуть, що певно 20 буде, але ти не переживай, я так і зразу з пошти тобі відправлю)

19. terezka

terezka котяка-вишивака

хі... ми вияснили, то так все заплутано було в анонімності, що куратори трошки намішали і помилились:))) дівчата, вже вибачте всіх нас, трьох, але вкралась помилочка:)

20. casablanka

Ммм, ото заінтригували. То що не мені посилка? Нічого знати і чути не хочу- не віддам:girl_cool:.