Осіння рапсодія - 2014

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 20 Вересень 2014.

1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Осіння рапсодія - 2014

До речі, мені теж можна смс-сочку відправити, бо наші працівники пошти такі замріяні :girl_in_dreams:

2. KUSJ

KUSJ мрійлива

Подаруночок готовий, фото відправила))))Чекай моя дорогенька, скоро сюрприз буде в тебе))) Сподіваюся, я тебе своїми рукодільними :d7:подарунками не розчарую:girl_cool:

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я цих вихідних трохи святкувала, то ж не мала можливості завезти пачку. Вагаюсь, чи посилати поштою, бо як будуть тою пачкою кидати як небудь і потовчуть що там в середині... не хочу так. Тому треба буде завезти в суботу на сервіс, але вона прийде десь аж під кінець місяця. Тому вибачай, чарівна форумляночко, що швидше не буде.:girl_blush2:

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

я думала, що відправлю одною з перших, але чи не вийде що одною з останніх)
    зате подарунок вже готовий, Ююююххууу!
    сьогодні така засмучена вибирала листівку, бо нічого не могла доброго підібрати
    а в останній момент знайшла таку вже підходящу, що не повірила своїм очам
    тепер подумую як то все відіслати щоб в максимально первозданному виді
    як ви відсилаєте, дівчата, берете тверду коробку чи в пакет, а на пошті пакують? (як на диво я ще поштою нічого не слала такого, що може пошкодитись, щось розгубилася)

5. magic

magic Well-Known Member

Я сьогодні отримала подарунок..нє, супер-пупер подаруночок!!:girl_dance:
    Я шалено довольна, просто слів бракує, щоб подякувати моїй дарувальниці! все, що знайшла в торбинці - все таке моєєєє)))) дуже, дуже дякую!!

6. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Дуже перепрошую форумлянку якій я попалась, не попередила що ми зараз за містом, а Вона приходила з подарунком:girl_cray: мій телефон в кураторів, з радістю зустрінусь. Мені дуже дуже прикро:girl_sad:
    Своїй форумлянці вислала подарунок, старалась, навіть сама шила, не встигала відати кравчині, тож не судіть строго.
    цього разу в мене все не так як планувала, та ще й з кричащою Соломкою на пошті,екстрім ще той:girl_crazy:

7. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Все! Спакувала! Завтра пакуночок відправиться. Тож, форумлянко, чекай :) надіюсь все сподобається, хоч і не знайшла задуманого, але я старалась. Чесно :)

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я також вже все спакувала. Ура, можна надсилати! Сподіваюсь рукодільна частина сподобається форумлянці))

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ходила нині за деякими елементами подаруночка, а тої крамнички нема:sad: розчарувалася трохи... купила одну частинку лиш. трохи змінилися плани.
    завтра доведеться відвідати запасний варіант, так би мовити.
    якось так:girl_impossible:

10. Clementina

Clementina Well-Known Member

А я сьогодні отримала мега-мегафайний подарунок :girl_dance:. Навіть не очікувала, що стільки всього і все таке, ну просто словами не передати :yahoo: і більша частина подарунків, зроблені чарівними ручками моєї дарувальниці. :girl_in_love:
    Дуже дякую!

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А будуть якісь фотозвіти?

12. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Певне, після 20-го будемо хвалитись на загал.
    Ну і я вже майже готова, як деть дасть, то завтра і відправлю...

Може то варто скидати трек посилочки одержувачу? І не треба буде пошту щодня допитувати чи є посилка.

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

А особисто також можна передати? Бо мені би було краще так

14. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Пакунок зібрала, фото відіслала!
    Завтра відправляю. Чекай моя форумляночко на наш призент.
    Тільки не суди строго, все обдумувала та купувала з хорошою думкою про Вас.
    І я не рукодільниця))) ну Ви самі зрозумієте))) відкритки ну ніяк не могла підібрати ,вийшло як в старі добрі часи

15. Drimka

Drimka Well-Known Member

От і я такими питаннями нині задавалася, крім того мені до пошти далеченько з донечкою чалапати. Потім знайшла в неті львівську велодоставку. Зателефонувала, до години часу кур'єр був у мене і десь стільки часу пішло на доставку. І я не бігала на пошту, і форумляночці не довелося, і не переживала, що щось пошкодиться. Може кому такий варіант стане в пригоді.

16. Shamna

Shamna Мамуся

Ура! Є моя посилочка, але поки тільки на пошті. Не встигла її забрати до обіду, піду пізніше. Як побачила, що є повідомлення з пошти, то моїй радості не було меж, чоловік був в шоці, бо не зрозумів, що сталося. Дуже кортить дізнатися хто саме моя дарувальниця. А ще цілу годину чекати. Це напевно найдовша година в моєму житті.

17. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Усьо! Поїхала моя посилочка, чи вгадала чи ні, але я старалася, щоб вечори були теплішими...

18. Shamna

Shamna Мамуся

Мій подаруночок вже зі мною. Там все таке класне і все таке моє. Велике тобі спасибі, моя дарувальнице. Чекаю вже галерейки, щоб зі всіма поділитися тим настроєм, який мені подарували :girl_claping:

19. Anty

Anty Well-Known Member

напевно ми з моєю форумлянкою отримаємо наші подарунки одночасно ;)

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дорога форумляночко. дякую за пропозицію почаювати, але в неділю ніяк. хіба десь до мене в гості на чай. якщо інакше не виходить, то ліпше поштою)