ну то рознюхуйте А не якісь хитромудрі схеми придумуйте щоб не спалитись. Я в своїх перших обмінах винюхувала хто мені буде дарувати, жодного разу не вгадала. п.с. мені найважче зберігати анонімність перед форумлянками, з якими часто спілкуєшся. Було один раз таке щастя, от сидиш разом з нею і припускаєш хто кому буде дарувати...А сказати що то ти будеш - зась
можливо форумлянці важко вигадати щось з книжкової тематики - то додам, що люблю книги, які стосують саморозвитку, все про людину в плані психології і медицини чи анатомії. Отака я
Про ту, якій дарувати - це зрозуміло. Я теж одразу починаю шукати інформацію про свою. Я мала на увазі, визначення, відгадування типу: "цікаво, кому я попалась? Хто моя дарувальниця?"
це ще треба підтвердити, як казав Доктор Хаус: "Всі брешуть")) --- дописи об"єднано, Sep 13, 2016 --- я собі більш менш накидала що хочу от би докінця тижня попасти по всіх "точках реалізації", ну і щоб задумане вживу не розчарувало і не прийшлося ще довго дошукувати гідні альтернативи
а до чого тут хитромудрі схеми?? --- дописи об"єднано, Sep 13, 2016 --- Ага, ви про те)) Я таке і не пробую робити, вся ж ізюмінка пропаде))
щось той пункт я теж пропустила)) я вже дуже давно від руки не писала. піду куплю прописи, бо навряд чи форумлянка розбере ті каракулі і ідея подарунку у мене вже єще було б добре домовитись про зустріч з форумлянкою за горнятком кави щоб презентик передати
Ну в мене план медицини чи анатомії все ж не підручниковий))) а такий наукпоп))) ото вже я понаписувала...
Я вибрала 3 книжки , а з них вибрати одну тяжко) сама не вибирала, бо страшенно не люблю читати))) допомагали читаючі подруги)
Хе! А я вже оприділилась. І навіть купила ту книжку яку хотіла. Вона прооосто бомбезна!!! Сама тащусь....
пішла подивитися за книжкою. Бо та книжка,яку я купила ще влітку (я ж знала, що буде обмін) і план тематичного подарунку, що я собі збудувала навколо неї, накрилися мідним тазомВ результаті купила собі 2 книжки. А тобі, форумляночко нічого не купила Але я виправлюся.
Я аж пішла ще раз глянула на дедлайн обміну. А то у вас тут такі оберти. Як не готовий варіант, то декілька. А в когось (не буду тикати пальцем ) вже майже все готово. Я ще навіть не починала прикидати, що і до чого)))
В мене вималювалось 2 варіанти книжок, від однієї з них "тьохнуло", я б такій точно зраділа, але моя форумляночка про такий жанр словом не обмовилась. І щодо канцелярії є ідейка, лиш не знаю, чи вдасться десь вживу таке придбати, а по інтернету можу не встигнути по термінах. З усім решта планую без проблем дати раду.
такс, сьогодні дівчата трохи "охололи" з ворожінням хто кому попався, видно, що інтенсивно зайнялися пошуком презента А я тоже часу не гаяла, вже маю книжечки, моя форумлянки буде мати дві від мене
а я в шокові. Бо, як виявилося, більшість книгарень працюють 9-18. Прям, як я це був нєжданчік для мене, певно тре брати відпустку , чи шо? От шо це за такий "клієнторієнтований" графік роботи, скажіть мені??? пи.си. Нині маю сварливий настрій, вже в темі про КП Водоканал сварила, так шо не зважайте.