1. Я чесно, не люблю читати(( але все пов'язане з медициною чи художні на медичну тематику можуть захопити). Також подобаються книжки Комаровського і всякі по догляду за дитиною. 2. Кава - це моя слабість) особливо смачненька кава) тільки не кислі сорти 3. Блокнотики, ручки (особливо полюбляю всякі фірмові типу фарм фірм і т. д. ) 4. Дуже люблю молочний шоколад з горішками 5. Щось я настільки не творча, що навіть неможу себе описати))))
Ура-ура! Я сама не вірю, але я таки наважилася! Отже, про мене: 1. Полюбляю хороший класичний детектив. Детектив англійською мовою буде для мене найкращим подарунком. І тут можна не боятись продублювати книгу, яку я вже читала українською, мені ж ще краще буде. Але книга англійською - то лиш побажання. В принципі буду рада будь-якій. 2. Улюблений напій - кава. М"яка, без кислинки і ароматизаторів або додатків. Маю сильну алергію на какао і чай з бергамотом. 3. Улюблена канцелярія - Щось навіть не знаю, що тут написати. Це має бути щось корисне. Не скраплю, не рукоділю в тому напрямку, діток поки не маю. Хай цей пунктик для мене буде абсолютним сюрпризом. 4. Найулюбленіші солодощі - чорний шоколад. 5. Про себе - приземлена, практична, вічно якась забігана. Сподіваюсь, що ви і цей обмін допоможете мені трохи відірватись від землі, вдихнути запах осені, загубитися в нетрях книгарень при пошуку подарунка, і виділити серед своїх буднів час на себе з гарною "живою" книгою та горнятком ароматного напою.
Подала і я свої дані на скриньку)) 1. Які книги полюбляєте (жанр, письменники)? - Детективи або романи, автор не має значення, якщо книга цікава) 2. Який ваш улюблений гарячий напій? Люблю каву, капучіно) 3. Що з канцелярії викликає у вас найбільше захоплення? Чесно, навіть не знаю) 4. Від чого з солодощів фанатієте? Чи може щось вам зовсім-зовсім не до вподоби чи не можна? Люблю всякі солодощі і побільше. Я не перебираю харчами 5. Як би ви себе охарактеризували в трьох словах. Добра, комунікабельна, довірлива.
Надіюсь, я встигла в останній вагон. 1. Які книги полюбляєте (жанр, письменники)? -останнім часом читала все по саморозвитку. Почитала би щось ніжне, романтичне і мрійливе. Таке під осінній дощ і теплий чай з пледом мм. Ото написала - сама не знаю, шо би то могло бути)). 2. Який ваш улюблений гарячий напій? - трав'яний чай і гарячий шоколад. 3. Що з канцелярії викликає у вас найбільше захоплення? -фіолетові блокноти. Та на наступні кілька років уже закупила. Ще люблю цікаві планувальники. 4. Від чого з солодощів фанатієте?- від цукерок з Шоколадної Майстерні. Горіхових і молочно-шоколадних. 5. Як би ви себе охарактеризували в трьох словах: романтично-мрійлива, швидка і на всю голову творча. Мімімі. А я шукала, не знайшла. А то ж чула про тааакі магазини у вас)))). Гуглом скористатися не додумалася. Печалька.
1. класичні романи, історичні повісті, зараз захотілось почитати гаррі поттера, скачала, але щось в ел. варіанті не йде 2. кава, какао 3. пригодиться все! 4. все в чому є чорний шоколад і сир творог 5. наполеглива, життєрадісна, трохи задумлива
Дівчата, виставляю список учасниць. Перевірте, будь ласка, чи Ваші дані внесені Т@нюшк@ HEXE Lathorien raspberry Shatenka Sweet kitty Zvizda Gorda Virchuk Mansikat Hermi basia Gajka Svoybox vakyolka Багіра Sluhachka Miss Sixty buhgaltersha preciosa Ziben markkomp Sweetmira Руда Лисиця Blondo4ka Марта2 Jusi METAMORFOZA Flame Vinnikomachka kofeinka Крошка Єнот Britney mamvasulka Ari Sera Maksli
то я спізнилась?((( йой, тільки вчора з морів вернулась, а там на Посиденьки не заглядала(( Чи можна таки ще добігаючих взяти?)))
1. Які книги полюбляєте (жанр, письменники)? Тут я не перебірлива, прийму все що подаруєте, інколи корисно познайомитись з чимось новим Від кулінарної книги до атласу світу Тільки вже перечитала частину укр. суч. літератури і всього Дена Брауна 2. Який ваш улюблений гарячий напій? П'ю каву і чорний чай, але відкрита до чогось новенького бажано не експерементувати з зеленим чаєм і всім, що має у собі клубніку в будь-якому вигляді 3. Що з канцелярії викликає у вас найбільше захоплення? Мені пригодиться все а шо? справжня українська натура 4. Від чого з солодощів фанатієте? Чи може щось вам зовсім-зовсім не до вподоби чи не можна? Люблю чорний шоколад, і всі види горішків, але і хочеться спробувати щось нове. 5. Як би ви себе охарактеризували в трьох словах. Жабка-мандрівниця, яка любить вивчати щось нове.
1. Які книги полюбляєте (жанр, письменники)? нема улюбленого. Тільки не сприймаю історичних романів де все як в підручнику, але про Львів люблю))) Останнім часом читаю фентезі. 2. Який ваш улюблений гарячий напій? Зимою чай 3. Що з канцелярії викликає у вас найбільше захоплення? абсолютно все: ручки, блокноти, планери, органайзери... 4. Від чого з солодощів фанатієте? Чи може щось вам зовсім-зовсім не до вподоби чи не можна? чорний шоколад. все інше теж люблю, але стримуюсь)) 5. Як би ви себе охарактеризували в трьох словах. здивуй мене!))
до відома учасників обміну: куратори дуже добре працюють, вмовляють пана рендома, готуються до розсилки адрес, зберігають інтригу
Книги... Якщо це казки, то з красивою ілюстрацією (так люблю почитувати, в мене це зараз актуально, маю двох слухачів), історичні романи, детективи, психологія, енциклопедії, любі історичні книги, щось із сучасного може бути, наукового проте я не фанат фантастики, жахів, і книжок по рукоділлю, основним критерієм є україномовність книги. З напоїв надаю перевагу каві, какао, капуЦіно) З канцелярії все що завгодно. Солодощімаленькі хрумкенькі вафлі, сухофрукти в чукуляді, сама чукулядка, теж файно, карамельки не їм, але якщо будуть, то ніц, маю двох любителів, які їх обожнюють. Самокритична, емоційна і трохи