1. Люблю сучасний британський детектив та класику. Книжки як явище)) 2. Кава, чай, какао, глінтвейн... Все люблю 3. Блокнотики) 4. Фанатію від грильяжу! 5. Експресивна, активна,весела
Ех, дівчатка)) і я до вас приєднаюсь (бо Миколайко напруженим буде, а обміни дууууже полюбила) 1. Дуже люблю книги про кулінарію і психологію взаємостосунків в сім"ї (бажано українською мовою). 2. Глітвейн, кавусю і всі види чаїв (крім червоного) 3. Записники і ручки. 4. Молочний шоколад з горішками і чорний з апельсином. 5. Оптимістична, позитивна. А загалом буду вдячна з будь-який подаруночок))
1. Ой, я ще той книгоман... Люблю детективи (Агата Крісті одна з моїх улюблених письменниць), хорор, стімпанк, книги про міфологію, традиції, на лінгвістичні теми, фентезі, фантастика. Важливо щоб була книга українською. 2. П"ю в основному чай, зрідка какао. 3. Люблю гарні листівки 4. Люблю сухофрукти, чорний шоколад з всякими цікавими додатками (сіль, лаванда, мята чи гострий перець) 5. мала вар"ятка
І я бавлюсь, відправила заявку 1. Навіть вже не знаю, давно вже тільки на профільну літературу мене вистачає. А хочеться чогось легенького для душі рідного 2. Кава 3. Нотатники гарненькі 4. Чорний шоколад 5. запальна, шумна, обожнюю стабільність
І я бавлюся 1. Буду рада будь-якій легкій чи цікавій чи надихаючій чи глибокій книзі 2. Усе люблю) 3. Записники, блокнотики, щоденники і всякі цікаві помічні штучки 4. Не фанат, але інколи душа вимагає шоколаду, особливо з горішками) 5. Емоційна, романтична, практична
1. Які книги полюбляєте (жанр, письменники)? Зараз мене захоплює психологія, психологічно-філософські романи, науково-популярна л-ра... Не люблю жахи, детективи, історичні романі, жіночі романи. 2. Який ваш улюблений гарячий напій? Кава, чай, капучіно 3. Що з канцелярії викликає у вас найбільше захоплення? Усе! 4. Від чого з солодощів фанатієте? Чи може щось вам зовсім-зовсім не до вподоби чи не можна? Не дуже люблю чорний шоколад, а так - все люблю 5. Як би ви себе охарактеризували в трьох словах. Романтична, творча, мрійлива...
І я з вами 1. Фанат Кінга, також люблю укрсучліт (Дашвар, Винничук, Коломійчук..., але не Карпа і не Андрухович, і не Іздрик))), історичні книги та біографії, може бути поезія. Головне щоб не любовні романи і не книги рецептів. 2. Все залежить від настрою і від погоди. Завжди готова спробувати щось нове) 3. Все, крім лінійок, циркулів і транспортирів 4. див. пункт 2, правда не люблю пряники, але знаю людей, яких можна пригостити 5.
Я, я хочу до Вас 1. Фанатію від книжок, читаю все підряд як сучасників (перечитала всю Дашвар, Л.Романчук, Р.Іваничука, Вінник) зранку до кави маю цілу купу теплих історій, коли маю відповідний настрій то читаю Бруно Ферреро, дочитую Рея Бредбері, українську класику (з улюблених Б.Лепкий, А.Чайковський, Н.Кобринська, І.Франко), історичні, останнім часом підчитую психологію і ще так багато чого не читала 2. Люблю каву, ех як я люблю файну каву, а також чай, капучинко 3. Блокноти! Їх багато не буває, особливо в мене 4. Дуууже люблю прометей, або чиколядку де багато горішків 5. Весела, оптимістична, романтична
1. Люблю класику, але й сучасників читаю з задоволенням. З жанру - романи, дуже люблю детективи. Не люблю научну літературу. А ще, признаюся чесно, в мене є якийсь пунктик, дуже люблю читати книгу, яку вже раніше хтось читав, вона мені тоді якась "смачніша". Тому вічно шкаляю почитати у своїх дівок книжки, які іх вже перечитали. 2. Капучіно, хоча я, крім гарячих, ще й горючі люблю 3. Блокнотики. Так люблю їх нюхати. 4. Усе, крім чорного шоколаду. З минулого обміну мені з солодким так прям в 10ку. 5. красива, розумна і дуже скромна
Дівчата, хто відповів в темі на питання міні-анкети, нагадуємо, що свої дані відправляти теж потрібно
І я з вами Вперше беру участь в такому, але мені вже цікаво дуже Значить трішки про мене: 1. Дуже люблю захоплюючі книги з неочікуваним закінченням. А також пригодницькі, детективи, може й бути присутня романтика, але без сопельків Захоплююсь більше сучасною літературою. Перечитала усю Люко Дашвар, Ірен Роздобудько. Ще подобаються Макс Кідрук, Вікторія Гранецька. Також люблю Дена Брауна і книги в такому стилі 2. Мій улюблений напій кава-латте, чай. 3. З канцелярії люблю все. А зараз мені знадобиться різноманітні дрібнички для оформлення дитячого альбому. 4. З солодощів люблю все. Солодкоїжка я ого-го-го. Але не люблю у солодощах лимон. 5. Розумна, комунікабельна, життєрадісна.
Кружляла я, кружляла навколо теми. Дуже чекала якогось обміну, а тут хоп і трохи мене сполошило ото "ретро" Думала і таки вирішила заскочити в останній вагон - відправила дані. Я з Вами. Про себе вже стільки понаписувала в попередніх темах, що навіть не знаю що ще додати. Хіба те, що подарунки обожнюю, і почастіше і побільше.
А я б хотіла у дечому зізнатись...... Чесно кажучи, я дуже чекала літнього обміну, але не склалось. І коли сказали, що будемо вже робити осінній обмін, то почала готуватись ще у липні.... Вони мене страшенно надихають. Для мене ці обміни- це щось особливе.