Осінній ретро обмін :)

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Virchuk, 31 Серпень 2016.

1. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

1. люблю любовні романи, пригодницькі книги. не люблю довгих описів (дуже часто пропускаю). люблю книги, від яких неможливо відірватись і які читаються на одному подиху. останні такими для мене були історії про Енн із Зелених Дахів і ще цього автора твори, 50 відтінків.
    люблю щасливі кінцівки!
    2. капучіно, але п'ю все.
    3. всяке різне, особливо люблю блокноти, типу щоденників, які структурують написане)))
    4. взагалі ще з дитинства і до цих пір мої улюблені цукерки "Прометей", але їм всяке-різне. не дуже мені смакує чистий шоколад, без начинок чи горішків
    5. імпульсивна, інтроверт)
    інструкція для моєї дарувальниці))): не заморочуйтесь описаними мною пунктами, лише прошу щасливу кінцівку в книжці))

• Подобається Подобається x 3
  2. нталька

нталька Well-Known Member

З попередніх обмінів: "щось зелененьке та листівка", "щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка" і 5 пунктів обов"язкових елементів : "Обов'язкові елементи подарунку: книга, канцелярське приладдя, ароматний напій, щось солоденьке, лист із побажанням на осінь у конверті." - трохи відрізняються за змістом, як на мене.
    Якщо людина пише в опитуванні, що любить сині блокнотики в лінійку, то вже така конкретніша підказка і подарувати їй замість того рожевий альбом буде якось вже не дуже.
    Тобто обмін чудовий, але трохи обмежений простір для натхнення.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

та для творчості це якраз і складне задання: спробуйте купити звичайний блокнотик, і розмалювати його власноруч у синє небо

а мені умови подобаються, а чому б і не подарувати те, що людині подобається?

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  4. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ще до створення теми всі говорили що хочуть книжково-канцелярський обмін :) тут на мою думку всі решта питань відпадають. Ароматний напій і солоденьке-тут теж все зрозуміло. Щодо листа, чому б і ні?! Тут також можна багато понапридумувати і листівку також можна вкласти, яку завгодно. А вже як обіграти ці всі елементи-фантазії теж є як розгулятись. Ми створили ці 5 питань, щоб просто зорієнтувати дарувальницю, бо як показує досвід краще вже так і всі будуть щасливі.

• Подобається Подобається x 2
  5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я цього разу пас. Чекатиму миколайкового обміну :)

Гарно побавитися :kambek:

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  6. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Цікаво, наскільки ж по-різному можна сприйняти цей перелік) як на мене, книгу якраз вибрати складно, і я вже з цього приводу хвилююсь (купувати авторів, які дівчата зазначили в переліку, думаю, нелогічно, очевидно ж, що воно прочитане), хіба би якась зовсім новинка, а от зрозуміти через це смаки дівчини і підібрати їй щось до душі - той ще квест) ну а канцелярка - нічим не поступається за своїм визначенням, наприклад, "чомусь новорічному" (ми ж знаємо всі заздалегідь, що це предмети декору в певних кольорах і з досить обмеженою насправді символічною тематикою), тому підібрати серед всього розмаїття щось, що буде до смаку отримувачці, може принести нам приємні години пошуку в усіх цих чудових магазинчиках))) і мабуть кожній хотілось би якось обіграти отриману інформацію а не дарувати конкретно вказаний синій блокнот в полосочку....вибачте, то я нікого не переконую, просто направду здивувалася, що такий перелік видався комусь надто обмежуючим....книги і канцелярка - це безмежні світи цікавого)))

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ойо , як то важко всім вгодити. Як писало щось зелененьке - то теж був розпач, бо не знали як поєднати. Ще раз наголошую, що опитування лиш для того, щоб дізнатись смаки (бо ж часто дівчата пишуть - щось я нічого не знайшла про свою форумянку, так мало інформації, боюсь не вгодити, наприклад не знаю чи любить чай чи каву, як бувало в попередніх обмінах). Я завжди за те, щоб подарунок був інтуїтивний, ніхто не заставить вас купити те, що є в списку форумянки.
    Я ні в якому разі не заставляю когось брати участь в обміні, але бачу що то певно мій останній.

8. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Я от вперше задумуюся про участь в обміні, бо мені ідеально підходить тематика, більш чітко окреслені рамки та меседж від форумлянки про її смаки.
    Я люблю дарувати і отримувати корисні подарунки.
    Простий приклад - розмальовка-антистрес "Чарівний сад" в мене лежить в шухляді вже пів року, і буде лежати ще довго.
    Ну не для мене цей спосіб знімання стресу, та і часу шкода.
    Подарував мені її чоловік, і мені дивно, як він міг ТАК промахнутися з подарунком, знаючи мене вже стільки років.
    А тут часто абсолютно незнайомі люди роблять один одному даруночки.
    Я напевно, навіть після хвалебного посту в Галерейці до кінця не була б спокійна, чи дійсно догодила, адже всім зрозуміло, що ніхто не напише, що подарунок не сподобався або валяється десь в шухляді.
    Люди ж є різні. Когось Господь обдарував творчими задатками, а когось нагородив аналітичним холодним розумом.
    Тому не сприймайте відмови, як критику, адже завдяки цьому частина форумляночок будуть собі нарощувати апетит до наступного обміну (який можна зробити знову не конкретним, з полем для розгулу фантазії), а інша частина вперше візьме участь в цьому обміні якраз через деякі зміни в концепції.
    Як на мене, це може позитивно вплинути на форум в цілому.
    --- дописи об"єднано, 2 Вересень 2016 ---
    Ви молодці, і робите дуже велику і важливу роботу в нашому непростому сьогоденні.
    Думаю, що завдяки позитивним емоціям Ви продовжуєте людям життя.
    Без перебільшень!

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • мімімі мімімі x 1
  9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

так, ви праві, я просто дуже запальна і часом не маю гальм) Тому не ображайтесь на мене)

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

ну наш форум, то як завжди - всьо комусь не так.
    щодо списку - то як на мене це класна ідея, бо ж
    от мені цікаво, якби в списку писало "пункт 1. книга" - то певно були б претензії :"йой,шо дєлать,книг купа,як ми виберемо, боже-боже,яке складне завдання"
    погоджуюсь.

скільки вже було обмінів, постійно виникають проблеми і невдоволення. є конкретний перелік - непідходить, нема конкретності - знов погано.хтось не може знайти червоне, в когось проблеми з зайцями пасхальними. думаю,що навіть якщо скоротити обмін до мінімально-примітивного "кілограм солодкого" всеодно будуть проблеми:)

куратори модератори, може то створити якусь окрему тему"обмінівськи висновки" чи щось таке?тоді усіляцькі незадоволення\рекомендації\зауваження\пропозиції можна писати там, а в темі обміну буде позитив і гарний настрій

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

От думаю, чому я, якщо мені не підходили умови попередніх ігор, просто проходила повз, не витрачаючи свій і чужий час на переливання з пустого в порожнє?
    Дівчата-куратори абсолютно бєзвозмєздно роблять дуже добру справу.
    І якщо зараз почати критикувати обмін, це може бути сприйнято на власний рахунок, і в людей взагалі пропаде бажання ще колись чимось подібним займатися (не тільки тут на форумі; саме так в людей відбивають бажання робити щось на громадських засадах. Це, як у батьківському комітеті чи старостуванні в вишах - займатися ніхто не хоче, а критикувати всі мастаки).
    А потім дивуємось, чому в нас люди перестають проявляти ініціативу.
    Вихід є: створити ще один паралельний обмін - для тих, кому не підходять умови цього. І дозволити критикувати обміни лише тим, хто спробував себе в ролі "куратора".

Це саме стосується тих, хто не може знайти можливість і час виставити отримані подарунки в Галерейці.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  12. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

От і я цього не розумію. Не хочу, то не беру участі. Написати дружелюбно, що трохи не моє і крапка!

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

13. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Та нічого такого критичного в дописі дівчат не має. Так думки в слух)) Та й якщо так все сприймати особисто, то обмінників можна зробити 100500 і то мало буде))
    Ну во я, як почитала хто які хоче книжки і в ступор, шо дєлать. І так подумала-подумала..а шо, вишлю на шведській мові і не скажу про що книжка))
    Так, що обмінюємося дівчата, бо ми того варті!!))

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 1
  14. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Останнє редагування: 3 Вересень 2016
  15. нталька

нталька Well-Known Member

Ну от, здається, вчора був чудовий допис, щоб завершити обговорення і вийти на позитив
    Але ж ні, треба далі продовжувати, розказувати хто дружелюбний чи ні, давати інструкції кому й що писати, переходити в якийсь глобалізм...
    Ми виразили свою думку, нікого не закликаючи ні до чого.
    То ж не треба роздувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Кхм...то одній мені дивно через що такі шалені суперечки?:girl_crazy:Таке враження, що однією з умов є якась покупка з секс-шопу:pardon::girl_blush2::cools:, а не книжечка чи блокнотик:)))А може то магнітні бурі?:)
    Дівчата, давайте жити дружно! Кому до душі ідея то підключайтесь, кому ні, то заспокойтесь.

Останнє редагування: 4 Вересень 2016
    • мімімі мімімі x 1
  17. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

• Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

• Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  19. Hexe

Hexe Well-Known Member

• Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

я з вами звісно, умови обміну байдуже які) головне не забути у вільну хвилинку надіслати дані

• Зе бест! Зе бест! x 1