В мене якесь невезіння.... маю чіткий орієнтир, що мені потрібно з канцелярії, бо форумляночка чітко вказала. І що, а нічо.. неможу придбати, бо попросту неможу знайти ні де
і я вчора пробіглась книгарнями, і щось нічого до душі не припало З тою тематикою зовсім не знайома. Загуглила, все що рекомендують...То там такі обкладинки, що ого-го. Одним словом повний ступор, з понеділка треба знову в бій!
А я вже все купила, а я вже все купила. Ну не все правда, солодке ще в дорозі і напій ще не придбала. Та основну частину аааа я купила, купила. Як прочитала побажання учасниці - чуть в депресію не впала. Настільки мені незнайомі жанри. І канцелярія - купуй, шо хочеш. Та знайшлися добрі люди, помогли. Ухх, я цього разу швидко як ніколи. Відправляти ще не збираюся, та той факт, що можна полегшено зітхнути - ухх як гріє моє серце.
і я, і я! Сьогодні ми з Толюсиком зробили марш-кидок за покупками Залишилось написати лист, запакувати і надіслати)
Так, я нині була в книгарні біля себе і завжди там щось могла вибрати собі. А зараз для обміну не знайшла ніц((( І виявилось що то не так то просто вибрати книгу тільки за жанром. Порадьте, де є нормальні книгарні з пристойним вибором!!!
мені подобається "Книгарня Є" па проспекті Свободи і біля пл. Ринок, вул. Галицька, якщо не помиляюсь.
Люба форумляночко! Оббігала я нині весь центр, і тієї книги, яка Тобі б точно сподобалася, так і не знайшла. І в інтернеті пробувала замовити в двох інет-магазинах, в одному передзвонили, що нема в наявності, в іншому сказали, що не гарантують, що книга прийде у встановлений термін, і що взагалі прийде. Якийсь рідкісний примірник малим тиражом, напевне, чи що? Тому я, логік і практик , купила книгу, жанр якої абсолютно не відповідає зазначеному Тобою в короткій анкеті. Дуже ризикую, але сподіваюсь, що Ти книгу таки прочитаєш і отримаєш від неї задоволення. Але я ще не всі книгарні Львова обійшла, тому надії не втрачаю. В разі чого будеш мати 2 книги. Також в мене вже є канцелярська корисна штучка. Так що по основним пунктам я, можна сказати, справилась. Залишилося те, з чим прогадати буде складно, бо Ти дуже гарно описала свої вподобання, за що Тобі окремий . Асортимент їхній справді вражає! Таке враження, що там є все, крім тієї книги, яку потрібно мені.
Дівчата, ви так переймаєтеся тим вибором книжок, жанрами, щоб точно підійшла.. Але ж це не має бути конкретно та книга, чи той жанр, які форумлянка написала у вподобаннях(якщо взагалі написала), це ж можна щось вибрати, що тобі до душі. І я не думаю, що хтось буде незадоволений і буде писати потім, що книга не сподобалася.
У мене вже три пункти готові!!! Дуже мені канцелярія сподобалася, дуже задоволена тим , що знайшла для своєї форумлянки, надіюся їй сподобається Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Люба моя форумляночко, потерпи ще трішечки, я вже майже готова, залишилась ще тільки смакувальна частина і вже біжу відправляти )))
А я признаюся, що ще пасу задніх зі всім... Але, форумляночко моя, не переживай, все буде і дуже скоро! Завтра заплановано похід за книгою і канцтоварами) Але от вагаюся, не знаю чи моїй форумлянці було б приємніше/зручніше отримати подаруночок при особистій зустрічі чи через доставку...)
я як знала, купила все... як так вийшло не уявляю, завжди яка б зайнята не була, вибираю, розтягую, ходжу по 5 раз, комбіную, відкидаю і додаю, відсилаю впритик але щось прям передчувала, бо закупилась акурат у "вікно" між болячками, йооой а далі буду мати відрядженння, коротше, добре що закупилась, ще вибіжу на відправку якось могла б вже і відправити, якби не то все, ну і вибирати без таких нервів розказую, вибрала я книжку яка просто ідельно в моїй уяві співставляється з форумлянкою))) 2016 року (так пише), маю шанс ще не читала моя отримувачка історія судячи з опису якась харизматична, таке моя читає) назва книги просто, прочитала і зразу така "ооо, її, її, точно її подарую" це ж про мою, це ж як вона))) дивлюся, є мій вибір в магазині, ну круто!, але останній екземпляр, ну як так? ну це мене вибісило, я завжди з купки беру книгу, яку ніколи ніхто навіть не відкривав, а тут остання.. ну походила я, помнулася, подивилася на інші, не то.. все не таке мені.. не знаю що там думали про мене в магазині, а охоронця я взагалі певно добре так розважила закінчилося тим що таки взяла свою мрію))) і ще одну книжку вибрала, до осіннього вечора чи ранку і гарячого напою, ну маю два патрони, вдвічі більше шансів в яблучко попасти) з солодким справилася як могла, напій дещо інакше уявляла, але вимоги виконані) канцелярію вибирала-вибирала знаю що маю некласичний смак, але всетаки вирішила згідно нього вибирати, хочеться душевного, а не формального цього року осінь просто увірвалася в моє життя)))
Я вчора так зачиталась анотаціями, що ледь не спізнилась забрати дитину зі школиАле книжку книжки, ну бо не змогла я на одній спинитись таки купилаСьогодні прихворів малий, тому, сподіваюсь, на днях доукомплектую подарунок і відправлю
І мої малявки прихворіли. Соплі повним ходом... думаю, що до кінця тижня відправлю, якщо все буде добре...
Ну все, я нарешті все докупила, звіт відправила і готова до відправлення))))тому дорогенька форумлянко готуйся, скоро чекає тебе сюрприз)))) Надіслано від мого SM-T561, використовуючи Tapatalk
І я книжечку нарешті купила. Бачу, що всі крім того прикупилися. Доречі, я спочатку купила одну книжку, але 2 дня біля неї ходила, і все мені здавалось, що не те я вибрала. А сьогодні зайшла в ще одну книгарню, і вуаля, я найшла те що хотіла)) Форумляночко, думаю тобі сподобається.... Ще канцелярія і відправляю)))
Дорога моя форумляночко-дарувальнице! Якщо ти вирішила відправити мені пакунок поштою, напиши, будь ласка, кураторам номер і дату відправлення посилки. Бо до нас поштарка рідко заходить. А коли й заходить, то троха присліпкувата ))) може не в ту скриньку повідомлення кинути )))