Попробуйте в Інтернеті замовити. Я також не маю часу ходити по книгарнях. Вже замовила на подарунок для форумлянки і не стрималась та й собі ще декілька замовила. Тепер чекаю
Хочу нюхати запах книгарень, шурхотіти сторінками та паралельно перещупати багато-багато книг. Я так давно себе таким не тішила. Плюс та книжка, яку я хочу (один з варіантів) в неті чомусь важкодоступна. Одна надія на те, що десь в якійсь книгарні вона на мене чекає.
Я вже понюхаю свої Мені з малою дитиною ходити по магазинах ще той квест, тому он-лайн покупки моє все Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
То все місяць в повніДівчата в іншій темці писали Я планую йти шукати щастя в суботу по книгарнях і на книжковому форумі. В будні навіть не рипаюсь, бо з моїм теперішнім графіком це анріал
Я також зочу на форум видавців поїхати! Може там і на класні канцтовари натраплю))))) доречі дуже класну книжку знайшла для подарунку... цікаво чи сподобається...)))) Надіслано від мого SM-T561, використовуючи Tapatalk
Урррра!!! Сьогодні форум видавців відкривається!!! А я поруч працюю. Ото буду торбами книжки додому тягнути)))
А в мене халепа... Думала, що зареєструвалась, чекала ім"я, чекала... Заглядаю в папку відправлені: немає мого листа(, не відправляла, якійсь глюк. Нічого вже не вдієш, чекатиму Миколая) Всім гарних подарунків!
ходила на Форум, нічого не знайшла для форумлянки( хоча ніби готувалася, мала пару варіантів, але коли до діла то або гортаючи не сподобалось, або не знайшла видавництва
Вже сьогодні прийшли книжечки, які я замовляла. Прогортаючи їх в реальності, вкотре переконалася, що вдало зробила свій вибір. Надіюсь, форумляночці також сподобається
ну натхнення я не втрачаю, бо власне щойно знайшла щось як на мене таке підходяще дух захоплює напевно недарма нічого в очі нині не падало
ех, я маю таке натхнення, настрій і бажання йти щось шукати-вибирати, а малявкка моя щось захандрила, вже другий день з темп. Вже і книжечки є на НП, а забрати нема як...
А я ніц не робила ще. По-перше, купа роботи навалилась непомітно, по-друге, чомусь мене так конкретно підгрузив вибір літератури. Ну нічого я у перелічених книгах не розумію!!! Доведеться брати "допомогу друга", але то не раніше, ніж з купи роботи вибереться хоча б моя голова... До 30 все буде. У мене так завжди.
Літературна частина подарунку готова Правда, про вподобання форумлянки нагадує лише обкладинка, назва та декілька абзаців у самій книзі Але ніхто і не казав робити подарунок на замовлення.. Правда? Впевнена, вона їй сподобається! Моя форумляночко, "згорай" від нетерпіння
я думала, що мене сьогодні виженуть з книгарні, я доооовго передивлялась книги, а менший синочок "порядкував" їх, то запихав, то переставляв місцями, то носив мені і тп, помагав одним словом. і що ви думаєте, я вийшла тільки з закладкою, але дуже гарною закладкою...