Відповідь: Осінній LOOK і в мене так є... давнооо. ще як сірий колір не був такий популярний. абсолютно згідна , дуже якісні.
Відповідь: Осінній LOOK а я от марю такою сіренькою курточкою як тут хочу або курточку або напівпальто чи пальто такого типу... бачила подібну в одному магазинчику що на Пр. Свободи з тої сторони, що опера пасаж, тільки ближче до Шевченка - всерівно не то... може хто бачив де можна таке тепленьке купити, бажано без гудзиків???
Відповідь: Осінній LOOK спеціально їздила на Шувар, бо памятала що є там магазин з пальтами. курточки були, але з гудзиками. не сподобалося ніц. не вдалі моделі цього року.
Відповідь: Осінній LOOK Дівчата,а покажіть реальне фото тих славнозвісних колгот,якщо не важко... і може хтось знає де у Львові можна прикупити якісь класні теплі в"язані чи трикотажні суконки,бажано під горло і за прийнятну ціну?
Відповідь: Осінній LOOK Я теж нині "спустила" усьо на себе і я їх пощупала і невтрималась,а до них вже прийшлось усьо решта докупити моя осінь в бежевих,і сіро-кашкових тонах пройде П.с.висновок: мені гроші до рук давати не можна
Відповідь: Осінній LOOK Дівчатка-модніци,а похваліться обновками.Бо річ сама по собі ж нічого не вартує без прекрасної власниці
Відповідь: Осінній LOOK Хочу високі ботфорти. Правда незнаю,де я буду дуже в них вишивати.Хоча, маю восени декілька забав. Дивилась я сьогодні в кінг кросі, одні з дорогущих, інші з дешевших...правда некупила жодних)) думаю... Ех, Burberry
Відповідь: Осінній LOOK і я хочу, але забав не маю жодних на осінь Але якби брала, то такі попростіші, щоб не лакові, не під пітонів і т.п.
Відповідь: Осінній LOOK Дівчата, а де ті колготи можна купити? Бо я щось ніде не бачила такої красоти...
Відповідь: Осінній LOOK Будь- де, де продають колготи . На Південному 120 ден -65 грн, на краківському вчора купила 150 ден 40 грн.
Відповідь: Осінній LOOK 100% маю декілька пар колгот, котрим вже четвий рік, безжально ношу їх під джинси, а вони як новенькі. Назви не пам"ятаю точно, в повністю білій коробці...здається Омеро чи щось таке
Відповідь: Осінній LOOK одяг з фото 1,2 і 3 мені дуже нра... особливо одяг на першому фото-мій стиль,ходила би так не тільки з дитиною гуляти і почувалась би комфортно!
Відповідь: Осінній LOOK повністю погоджуюсь, але навіть на Південному одна і та сама фірма по різному коштує (до прикладу такі місця де просто стоїть столик чи кутовий маленький магазинчик в ньому дешевші ціни , аніж у великому магазині)
Відповідь: Осінній LOOK Хвалюсь тут своїми шузами, спочатку думала зажти 40 долларів а потім вони мені так сподобались що вже не могла відпустити. Я таке лю! тут колір більш реальний
Відповідь: Осінній LOOK маю дуже теплий і ніжний светрик, але плаща чи куртки ще не можу знайти, так і зима мине
Відповідь: Осінній LOOK я схожий міряла, але щось мені не дуже підійшов. Спереду він був тільки там, де ті два гудзики, а решта частина светру відтопирювалась назад
Відповідь: Осінній LOOK Замалий, значить. Я в такому зараз ходжу замість куртки, бо також не маю ані плаща ані куртки.