Відповідь: Осінній LOOK а я дуже хочу таки светрик на застібку, вчора обходила весь Кінг Крос, є такі, але жоден мені непідійшов по фасону і матеріали якісь дуже тоненькі... завтра буду на південному шукати, бо в офісі жара, можна у футболці сидіти, а на вулиці прохолодно, тре щось на зстібку, щоб легко зняти було при потребі. Ще щодо кольорів...все чорно-бежево-сіре. Ще в магазинах яскраво малинове часто трапляється, а так хочеться чогось іншого ! не люблю тих кольорів..
Відповідь: Осінній LOOK оо . то моя тема. але, мені здається їх досить часто бачу. вчора правда, в Магнусі бачила - рожево пастельний - за 550 грн. а я дуже хочу той Sela- ський шалик - малиновий
Відповідь: Осінній LOOK це фото з сайту. не впевнена точнощо це він , але на живо він мав ледь помітний малюнок ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ---------- ось найшла. Села - тна застібку. ви такого не бачили, Мазераті? чи вам не пасував?
Відповідь: Осінній LOOK Можливо в Парадізі? Я рожево-пастельний на застібку бачила в Парадізі (Манго), але мене здивувала ціна. Я такий самий міряла минулого тижня в Швеції в Стокгольмі в магазині Манго (трошки похвалюсь), ціна була на наші гроші 245 гривень, але чомусь не купила, пішла в Магнус в Парадіз там цей самий 500 з чимось гривень( точно не пам'ятаю можливо і 550) і взагалі я була здивована що там у Манго ціни переважно на кофти від 150 гривень до 300 (нова колекція),в Н&M переважно 100-200 гривень. ---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ---------- Доречі я вчора Вас бачила в Магнусі.
Відповідь: Осінній LOOK так, Манго. саме в Парадізі. ---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ---------- оо. дєвочкі. я стаю популярна. видно, нє - що я виповзла до міста - шукати новий осінній LOOK тільки от чого я нікого не бачила? соромитеся познайомитися?
Відповідь: Осінній LOOK Та я щось сумнівалась Ви це чи ні, незручно було підходити і питатись "Ви часом не Каsia?" А коли почитала цю тему впевнилась що це були Ви, та й Ви кудись так спішили не хотіла відволікати.
Відповідь: Осінній LOOK я хоч і не любитель такого плану кофтинок(на защіпку) але теж собі одну таку прикупила ( маг.Tiffi в ВАМі) бо дуже мені колір сподобався, зеленкувато -травяний, і рукав в мене не класичний а знизу стягнутий на резиночку.
Відповідь: Осінній LOOK в кінг кросі такі є майже в кожному магазині 200- 300 грн, але мені або фасон не підходить, або на грудях гудзики розходяться, а рукави довгі і низ светра широкий.. ще в Скрині знайщла класний светрик такого плану, але рукави були такі, як Каті пише і знов біда - на грудях - завузький .
Відповідь: Осінній LOOK вчора в Зарі міряла такого плану і біда в тому що в s-ці гудзички розходяться менше ніж в m-ці, якось дивно...не купила а светрики такого плану, на гудзички для мене зараз актуальні, тільки й ношу щось таке , що розчіпається. Уляночка мабуть мене зрозуміє
Відповідь: Осінній LOOK а я вчора дивилась на власне таку торбу і не купила. От мантелепа. І ціла була классна - 23.99 Сьогодні поїду подивлюсь, як ніхто не взяв то буде моя.
Відповідь: Осінній LOOK А мене щось так на рожеве "понеслооо" ! Але вже вирішила:стоп ! Доречі,бежеві відтінки теж люблю ( треба придивитись...) підскажіть, де можна купити джинси з дуже завишеною талією ?
Відповідь: Осінній LOOK і ще кілька варіантів а мене ще цікавлять оті довгі сверти з глибокими вирізами...що то під них одягати...бо я щось міряла кілька і не розумію, як їх правильно носити..або з моїм ростом вони не альо..
Відповідь: Осінній LOOK в правому верхньому кутку - абсолютно моє... ще б десь дістати таке не за космічну ціну)
Відповідь: Осінній LOOK сток на Сихові, той, що біля ж/д переїзду, як заходите, тримаєтесь правого боку (там цілий ряд джинсів), бачила там стрейчеві вузькі джинси з високою талією за 300 грн.
Відповідь: Осінній LOOK Торбу звичайно ж хтось собі заграбастив, що не знав що я такої хочу? взяли і купили... думала вже піду геть але тоді вирішила і купила собі іншу торбу, шаль, светрик і чорну плісіровану спідницю. На все потратила 85 долларів. А шо я не варта тих долярів? Спідничку не фоткала. Чоловік сказав що найкраще надбання з того всього, то це шаль. Треба буде якось завинутись і сфотками в повній красі.