Відповідь: Осінній LOOK Я за цей тиждень обійшла майже всі магини Львова, від центру до Кінг Кросу, взагалі цікавого нічого не бачила, все старі колекції, хоч і пише що нові.
Відповідь: Осінній LOOK а я вчора прикупила собі обновки, і тепер мій лук на осінь буде плащик-курточка Puma і парадове пальто Elite.
Відповідь: Осінній LOOK дівчата, я теж так думала, допоки на себе не натягнула такі Вони такі зручнюсінькі, у них якось так класно. І подружки також по фотках жахалится, а як мої приміряли, то й собі такі придбали. Цієї осені багато золотого і все частіше бачу такі смішні штанці - спогад з дитинства
Відповідь: Осінній LOOK я навіть приміряла такі-чото не пішло, хоч насправді виглядають стильно...на комусь
Відповідь: Осінній LOOK А в мене є кусок тканинки,хочу пошити такі штанці,тільки не з високою талією і нормальної довжини,бо шось ті коротенькі мені не дуже...
Відповідь: Осінній LOOK чого? якщо високий зріст, то коротенькі навіть дуже цікаво, під туХлі-лодочки на нееличкому каблучку - гарно А у високу талію класно, коли сорочки заправлені. А ще помітила, що зараз сорочки застібають під саму шию, до останнього гудзика.
Відповідь: Осінній LOOK Зростом я височенька,але не подобається мені така довжина....І на рах.високої талії...ніяк неможу звикнути до таких фасонів,після бедрівок А от сорочечки подобаються!
Відповідь: Осінній LOOK ой, мені, нажаль, вся та гамма - від коричневого і золотого до бежевого ну зовсім не пасує( Для себе на цю осінь вибираю сірий, фісташковий, синій, рожевий. В холодну пору року хочеться яскравих кольорів) Орнамент: горох і "під Міссоні". Довгі светри-плаття, високі чоботи у поєднанні з високими гетрами( маю їх 9 пар). А от з теплими штанами на зиму у мене завжди виникає проблема. Якісь мішкуваті і безформенні носити не дуже хочеться, а джинси інколи набридають. Знайшла вихід). Кольорові теплі легінси з однотонними светрами - платтями або з високими кольоровими гетрами.
Відповідь: Осінній LOOK в мене є мангівські сірі з високою талією, гарно з сорочками (білі, чорні...)
Відповідь: Осінній LOOK пам"ятаю, як ми з подружками сміялися, коли де-не-де бачили дівчат у шортах вище колін. Я тоді була в класі 9 і "модно" було шорти в обліпон нижче колін. Пройшов час - і стали вони здаватися горними. Те саме було з клешеними штанцями і з чоботами з широкою хаявкою. Пройде час і бедрівочки будуть здаватися "яквтакомуможнаходити"
Відповідь: Осінній LOOK Це зрозуміло...напевно тому не все модне всім може підходити і кожен підбирає собі те що подобається
Відповідь: Осінній LOOK О, пальто в ялинку!!!! Пам"ятаю, в мамці було таке сіре. Я потім з нього пару спідниць сшила собі.
Відповідь: Осінній LOOK кольори просто бомба , а ще мені ну дуууууухе подобаютьсяя всілякі рукавички і вязані светрики ,які знову стали модними))))))
Відповідь: Осінній LOOK а мені подобаються теплі колготи в різні візерунки... підколіночки... ще б знати де таку красу у Львіві купити
Відповідь: Осінній LOOK Ану, просвітіть мене забембану, вельвети зараз неактуальні чи як? Їх ніде не продають. Маю солодкі спогади 7-річної давності про бежеві вузькі вельвети. Шукала щось схоже, та дарма... Ще пару років зачекати?