Oшукані Приватбанком. Куда податися в пошуках правди.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Meriroma, 17 Вересень 2013.

1. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Відповідь: Oшукані Приватбанком. Куда податися в пошуках правди.

жах:girl_devil::girl_devil:

2. Dusheska

Dusheska Member

Хотіла сьогодні зреєструватись у приват 24, просить ввести пін код. Щось мене то зразу збило з толку і я перервала реєстрацію. То, що у них тепер такі правила нові, чи то я що не так робила???

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я дуже давно реєструвалась...але щось пін-коду не пам"ятаю. Було якось так, що через банкомат кажеш, що хочеш мати приват24, воно видає щось там (може й код!?), а тоді вже через Інтернет. А також прямо у відділенні Вам без проблем заведуть. Пін-код же до картки прив"язаний, а Приват24 відноситься до багатьох карток, то який тоді пін? Почитайте добре, деколи то треба переварити. А не вийде - йдіть краще у відділення.

4. littlebird

littlebird Well-Known Member

Те саме питання. Цікаво чи це безпечно для моїх коштів? Онлайн-консультант з ПБ написала, що те саме, що введення ПІН-коду в банкоматі.

5. Dusheska

Dusheska Member

От власне мені те саме відповіли, щось я не наважилась таки вписати той пін код. Я вже думала то лише у мене так пише, а то мабуть тепер вони його вимагають.

6. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

я так і зробила) Підключила приват 24 у відділенні приватбанку. Усе зайняло 10 хв.

7. La esposa

La esposa Moderator

Дівчата, а чи можна, використовуючи зарплатну картку, через банкомат чи термінал глянути залишок чи операції, здійснені з кредитки? Не маючи при собі кредитки і не знаючи коду?

8. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ніхто не знає, що сталося з терміналами Привату?
    Ні один з тих, що є в моєму районі, не хоче приймати готівку. Що за..? :sad:

9. maha

maha Member

На Науковій сьогодні чоловік оплачував-все працювало, правда купюри менші 10 грн не приймав, здачу пропонувалося перерахувати на тел. або на армію.

10. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ну от власне я недалеко від Наукової живу, всі термінали вже облазила, не приймають. Один в Новому Цумі чесно признається, що не бере готівку, в інших просто щілина для купюр не жує купюри. Таке моє щастя, видно :sad:

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

може, вже "наїлися". часто годину чекаю інкасацію, щоб поповнити.

12. HalynaKv

HalynaKv Member

Я теж близько тижня тому в Новому Цумі не змогла скористатись жодним терміналом, а наступного дня після того бачила, як ходили інкасатори забирали готівку і потім термінали вже працювали. Мабуть, знову заповнились.

13. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Дякую. Я якось не подумала. що термінали "нє рєзінові" :)

14. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Дівчата, що означає в приват24 фраза: ПЕРЕВОД СРЕДСТВ: Head Office
    Я зі своєї картки(соцвиплат) і потім універсальної відправила і гроші не прийшли!!! а мені то зняло:girl_devil:

Ну, а онлан допомога з приват24 мовчить :girl_mad:

15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Куди відправляли і куди не прийшли?

16. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

на приватбанківську картку

17. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Так буває, нечасто але буває, що гроші зараховуються не миттєво, а через 2-3-4-і в мене було максимум- 12 годин. А з картки знімаються зразу. Але це дуже рідко, зазвичай за 3-5 хв. доходять до отримувача.