Oшукані Приватбанком. Куда податися в пошуках правди.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Meriroma, 17 Вересень 2013.

1. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Відповідь: Oшукані Приватбанком. Куда податися в пошуках правди.

Тоді швидше за все у вас не карта для соціальних виплат, бо власне з "Соціальної" ніякої комісії при знятті готівки в банкоматам Привату не бере, комісія там є при зарахуванні інших, ніж соцвиплати, грошей на карту

2. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

справді, біржа певне не відноситься до соціальних)

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відноситься. Ну принаймні, мені так видається.

4. Altera

Altera зачарована птуха

дівчат, а порадьте - яку краще картку замовити у Привата?
    (я ще не ошукана...я ще тільки готуюся :D )
    ну але направду - реалії такі, що без нього обійтися складно..
    Щось я там запуталася - Картку для Виплат дають безкоштовно? Безболісно? (маю на увазі -без нав"язувань кредитів)
    А % є тільки за поповнення чи ї за зняття грошей теж?
    А Універсальна чим краща?

5. littlebird

littlebird Well-Known Member

Дівчата, я дитячі гроші отримую в ПриватБанку. Зараз мені приходить смс про надходження коштів(хоча мене не питали чи підключати цю опцію), а про зняття не приходить. Як зробити так, щоб я бачила коли знімають кошти?

6. firebi

firebi New Member

я теж готуюсь стати власницею такої Карти для виплат, але в додаток буде кредитна картка? тут зрозуміло - одразу ж відмова.але коли знімають% я так і не зрозуміла..
    А % є тільки за поповнення чи ї за зняття грошей теж?- Altera - ось в чому ? ?

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Маю врочистість відносно приватбанку. Сьогодні потрібно було зняти гроші з привату, а банкомат пише введіть суму кратну 500, я б з радістю та стільки не маю. Заходжу на відділення, а там мені кажуть що можу зняти гроші в ощадбанку без комісії! І дійсно зняла, комісії не взяло! А при зніманні в приваті бере 1%

8. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Дівчата, чоловік має зарплатну картку від Приватбанку. Вчора прийшло на електронку повідомлення, що для нього оформлена якась картка Універсальна (ніби з його згоди) і потрібно прийти в будь-яке відділення, щоб її забрати. Чоловік каже, що ніякої заяви на отримання картки не подавав. Хто вже з таким стикався і що це таке?

9. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Це кредитка, яку вони всім поголовно пропонують. Якщо не потрібна вам, просто не забирайте, вона й не активується

10. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ваш чоловік хоч картку має, а в мене з Приватом лише відносини - через термінал комусь гроші закинути... Не маю їхньої картки, і ніколи не мала рахунків там.
    І от така ж смс прийшла десь півмісяця тому, забила та й всьо...
    Добре хоч ті дзвінки припинились, а то щодня пропонували щось у них.. не дослуховувала до кінця.

11. Натуля

Натуля Well-Known Member

Хто стикався із подібним? Коліжанка ще в 2004 році звільнилась з підприємства де отрмувала зарплату на приватівську картку. Картка була кредитна і при звільнені її потрібно було обов"язково здати з нульовим залишком в бухгалтерію, що вона і зробила. Тепер, приват почав їй видзвонювати, що нібито з її картки в 2006 році була знята сума десь до 200 грн і тепер вони нарахували їй борг в районі 2тис грн. У відділені де обслуговувалась картка відповідь оригінальна - "ті старі працівники вже давно звільнились і ми нічого не знаємо але ви борг сплатіть":girl_cool: Як на мене черговий приватівський "розвод".

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

вона мала в такому випадку від бухгалтерії отримати якусь пісулю про здану картку. Якщо бухгалтерія того підприємства досі є, і вони вели облік виданих/зданих ( повернутих) карток, то можна зараз попросити від бухгалтерії документ про те що картка здана такого то числа такого то року.
    З тим документом піти в банк, і засвідчити що картки у вашої коліжанки на момент зняття коштів на руках не було. Да і взагалі нехай нададуть роздруківку по картці, коли, де і яка сумма знімалась.
    Але в любому випадку якщо коліжанка підтвердить що на той час картки у неї на руках вже давно не було, все решта її вже не стосується...

13. roma roma

roma roma Member

В такому випадку сума кредтних коштів повинна залишитись на рахунку. Такі вони примудрі.

14. gnoma

gnoma Member

Хто знає як правильно закрити картковий рахунок в приватбанку?
    Повинно бути якесь письмове підтвердження від них про закриття? Брати виписку по коштах на рахунку на всяк випадок перед закриттям?
    Хочу закрити рахунок який відкривався на попередній роботі. Карткою давно не користуюсь, пін коду не памятаю, але розраховуватись в магазинах можна без нього. Подзвонила до оператора сказав мені що залишок 70 грн, я його чемно витратила і пішла в відділення щоб закрити рахунок. Там мені сказали що рахунок не можуть закрити бо є кошти ще 200 гривень. Подзвонила знов до них, підтвердили те саме.
    От тепер я думаю чи мені спочатку назвали неправильну суму чи це якісь помилково потраплені на мій рахунок 200грн. Боюсь щоб після закриття рахунку вони мені боком не вилізли.

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

мені відмовлялися видавати, тільки про стан рахунку. тому я вже не мала сили з ними сперечатися

16. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Нещодавно знову з моєї соціальної картки пропало 500грн. За таким же сценарієм як я описувала на початку теми, лише картка вже інша. Оскільки маю СП, то на цю картку якраз дівчата кидали свої оплати...на момент оплати постачальнику я не дорахувалася 500грн. Дзвоню на гарячу лінію і така зла, що просто капець. Нагадала їм попередній випадок, звірилися ми по виписці, довгенько я висіла на лінії і о диво, 400грн мені повернули того ж вечора, а 100 зранку. Пояснення просто чудо: Ваші кошти висять на балансі. Чому вони там висять і хто їх туди "завісив" і що то за такий баланс ніхто мені пояснити не зміг.

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

І то по виписці гроші поступили на рахунок, смс прийшла, а насправді їх нема, загальний баланс не мінявся.

17. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Я реагую на баланс коштів в смс-ці а не в приват24, бо частенько глюки -кошти прийшли, а баланс не обновлюється

18. Meriroma

та от власне, що і в смс баланс після приходу був не правильним

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

ото щойно знайшла в тел. це смс, на рахунок поступили кошти, а баланс від попередньої смс про прихід і після неї залишився незмінним.

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Мар*яна, а ту попередню суму вам вдалося повернути, чи вони її таки вкрали?

20. Meriroma

я вже і не знаю, вони мене заплутали, нахімічили там такого...не повернули мені попереднього разу. Їх програмер в Приват24 все підігнав (замів сліди) і все. Я цього разу так їх і казала, що буду висіти на лінії до того часу, поки мені не повернуть гроші, щоб не було як минулого разу.