Oшукані Приватбанком. Куда податися в пошуках правди.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Meriroma, 17 Вересень 2013.

1. Solomi

Solomi New Member

Відповідь: Oшукані Приватбанком. Куда податися в пошуках правди.

лише один знайомий з пятидесяти ,які обслуговуються в приваті мав проблеми, і то з виготовленням нової, бо задовго чекати треба

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Так..кожного разу "піти в банк" - це провести там половину робочого дня. Хоч він у мене гнучкий, але є межа. А довбати їх я не мала ніби підстав - ну от не прийшли ЩЕ гроші - то звідки вони їх візьмуть. Відповідно, "добивати" своїх колег за кордоном я теж не можу - спиталась раз-другий....сказали, що переказали. От так між двома берегами і плавала. на другий раз вже змусила дівчину з привату все перерити, поки не знайшла мені тих грошей - бо я вже гонорова була, мала досвід.

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

:shok: Ви це серйозно?? А де в чеку та комісія пишеться? Під сумою? Чи в суму входить?

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

сиділа сьогодні розбиралася. У чеку сума не вказана. Тобто вартість товару, яка вказана у магазині, коли оплачується карткою, списується однією загальною сумою. А вже коли розглядаю виписку з банку, то там це розбито у дві колонки: сума валюти карти, списана з карти ( яка співпадає з сумою у чеку) і просто сума, яка власне менша на 2 %. Тепер беру чеки та виписку з іншого магазину : сума у чеку, сума валюти карти і просто сума- однакові.

п.с. прослідкувала, комісія присутня у всіх чеках магазинів, які працюють за системою бонус-плюс. Тобто тут апріорі 2 % уже закладено у вартість товару, і при розрахунку ці 2 % списуються з основного рахунку і поступають на бонусний рахунок. Одним словом, у Привата такі схеми, що без 100 грам не розберешся.

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

-це той другий чек, який друкують, коли оплата йде саме карткою, так? Чи в Приват24 ви це все звіряєте?

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ага:girl_in_dreams: я була в шоці коли минулої зими в Мегаспорт були знижки до -50%, ми хотіли купити взуття та деякий спортивний одяг, а розрахуватись карткою ПБ, то на касі як сказали що саме Приват знімає повну ціну на ціннику(напр. 1200 грн, а не 600 грн з 50% знижкою), але ті решта 50% коштів повертає на якийсь там бонусний рахунок, і тими грошима можна розрахуватись лише в якихось там певних магазинах і все - я мало не впала :khomyak:
    при тому з картки будь якого іншого банку знімалась нормально сума та що зі знижкою. що вони вже тільки не напридумють:girl_impossible:
    не знаю, в мене для них одне слово - злодії!

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то встановила лише через виписку Привату 24 і через загальний чек, де під кожною позицією товару ціна була розбита на 3 колонки ( там знижка по дисконтній карті магазину, там доданок до вартості товару, там знов знижка). Одним словом, вивелося "середнє арифметичне", а потім у другому чеку виявила ще "мєжду строк" від загальної суми приписка -2% бонус. Так отой бонус і належить системі "бонус плюс": відсоток із загального рахунку списується і зараховується на бонусний приватівський рахунок, розрахуватися з якого можна знову-таки лише у системі "бонус плюс".

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Тільки що прочитала на Малечі, що дівчина платила через термінал 2500 щось там глюкнуло і чек чомусь видало тільки на 1500. відразу подзвонила на гарячу лінію, там її заспокоїли, що то глюк, зарахується так як треба. але гроші так і не прийшли. Подзвонила ще раз, їй сказали що ніякого збою не було ((( 1000 грн тю-тю. НУ і коментарі під тим дописом. Виявляється вона така не одна і суми теж не маленькі комусь банкомат видав чек, а не видав грошей, в когось з терміналами такі коломийки ((( і що саме основне багатьом добитися правди так і не вдалося. Чесно я в шоці, як так можна. ну збій може бути в кожному банку, в нас, наприклад, був випадок, що чек дало на суму в два рази більшу ніж видав банкомат, підійшли у відділення. кілька днів і різницю повернули. При чому відразу сказали, що так є проблема. Вирішать. І дійсно вирішили, нормально, швидко. (то було у Промінвестбанку)

а ще був випадок, знімали ми з чоловіком гроші з банкомата (кредобанк) заговорилися. картку витягли, чек взяли, гроші забули ((( пішли. згадали за годину (((. Поїхав чоловік в банк, написав заяву. За два тижні 800 грн повернули на рахунок. Ну що їм заважало сказати, що гроші хтось витягнув? нічогісінько. але ж не сказали.

а про приват ну дуже влучно сказано

8. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Маю зараз проблему із Приватом. Мала я зарплатну картку, але так як після пологів не було часу ходити в банк, мені чоловік її переоформив на соціальну. Чотири місяці гроші на дитину надходили без проблем, але за вересень декретні не прийшли. Сума - 960 грн. Крім того, у вересні в мене закінчувався термін дії картки. Думала, що попередня закінчилася, а коли отримаю нову, тоді вони й прийдуть. Оформила нову ще 20 вересня і по сьогоднішній день нічого немає (до речі, спеціально уточнювала, коли банк заблокував стару - 20 вересня, тобто в той самий день, коли була відкрита нова). Дзонила у соцстрах, ті кажуть, що гроші відправили ще 13 вересня. Приват перевіряє у себе і каже, що грошей немає ніде, навіть у них на транзитному рахунку. Де поділися не ясно. Соцстрах каже брати виписку з банку і йти до них, вони уже будуть розбиратися. Буду пробувати.

До речі, багато тут писали, що платежі Приват затримує. Через ці затримки банк дуже гарно заробляє, оскільки розміщує ці кошти на міжбанківському ринку як депозит. Часто помічала, що дата здійснення операції у них одна, а дата валютування (тобто дата, коли банк дійсно проводить цю операцію) є інша. В кращому випадку - це наступний день. Ці кошти перебувають на транзитному рахунку, потім банк їх розміщує на ніч, або на один-два дні на міжбанку, і гарно собі заробляє ні на чому. Здається дрібничка, але можна уявити скільки коштів банк такого маштабу затримує на своєму рахунку протягом дня.

9. Calypso

Calypso Well-Known Member

Я, на разі, не ошукана, але ситуція досить дивна...Вчора оформила платіжну картку "Універсальну", зараєстуватись в Приват24 працівнику не вдалось (був кінець робочого дня, всі ці процеси добряче "підвисали"). Сьогодні о 00:15 отримала СМС про те, що на моїй картці був встановлений новий пін-код :eek:. З оператором поки що не вдалось поговорити, але я ошелешена ціїю ситуацією...Доступ до пін-коду має лише власник, чи не так?
    Уявила собі, що на карточці гроші, і мені приходить така СМС :crazy:

10. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Цього тижня я теж виробляла іншу картку (свою соціальну забула в банкоматі), то при мені працівниця банку міняла пін-код. Вона ввела старий, тоді я двічі повторила нову комбінацію (дівчинка чемно відвернулась)). Але смс про зміну коду прийшла аж через добу. Теж було дивно, хоч я сама картку одразу того ж дня прив'язала до Привату24 та передивлялася баланс он-лайн. Вчора, при нагоді, перевірила в банкоматі, що за справи з пін-кодом. Все нормально. Працює отой новий. Сума на рахунку теж правдива. Видно, в них бази обновляються із запізненням (певно, то так називається правильно).

11. Calypso

Calypso Well-Known Member

Справді, не подумала про це. Мабуть так і є.

12. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Сьогодні Приватбанк перевершив сам себе -списав з приватної карти заборгованість юридичної особи, поки що бодаюся з ними...бо оборудка просто суперова..хто має гроші на карті -не тримайте там:girl_devil:

13. terezka

terezka котяка-вишивака

дюже цікаво
    як так може бути? чи приватна особа та відпідальна особа компанії - одна і та ж людина?

14. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

ну, то вияснилось, що оператори дуже толкові он-лайн допомоги, їм, що юрид. що фіз.особа однаково...короче нарахували абонплату за рахунок підприємця, до якого в мене чомусь ще був заблокований вхід )))...і почали списувати з приватної карти...

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я от думаю як мені зняти допомогу при народженні дитинки в Приваті. так неохота їм комісію(і немаленьку) платити... ех...:girl_in_dreams:

16. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Як варіант оформити на 1місяць депозит - точно таке є)))поки закривала рахунок начиталась...то можливо з карти не буде тоді проценту.
    Уточніть чи буде комісія -та й по всьому

17. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

ці гроші можна зняти без комісії в будь-якому банкоматі Приват банку (і не тільки Приват банку)

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я щось в танку. А хіба дитячі в Приваті не на соціальну карту нараховуються? Там ж без комісій операції все були.

19. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

на соціалку і знімаються без комісії

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

в мене брало комісію 1% в приватбанківських банкоматах і 7(тут не пригадаю точно, але багацько) в інших