Організація концертів ОЕ

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Ірка-Шкірка, 2 Червень 2013.

1. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Відповідь: Організація концертів ОЕ

Виникло питання: "Чи не буде холодно в гумовцях? (це ж гума) Чи краще все ж таки зимові чоботи?"

2. WildWind

WildWind Member

Ну людство ще шкарпетки придумало)) Шерстяні шкарпетки, знизу тонкі, жарко-знімете.

3. Vероніка

Vероніка Never give up

Щойно з концерту - це було просто неймовiрно, драйв i враження шаленi! І хоч дощ то вщухав, то пiдсилювався, нiхто на то не зважав, i усі запалювали по-повнiй. Славко два рази виходив на бiс, i я таки дочекалась улюблену "Без бою".
    Ноги гудять, голос захрип, але наша компанiя дуже задоволена i тепер плануємо йти на концерт у серпні.

4. sanches

sanches Well-Known Member

П'ять раз))

Отправлено с моего Fly_IQ442 через Tapatalk

5. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Мій варіант 4)гггг
    Остання була "Обійми" чи я щось пропустила?)

Це було неймовірно. Ноги не гудять, хоча дивно, бо стрибала я високо, але голос таки трохи охрип)
    Ємоції мене переповняють...

Коли вийшли біля будинку з машину, трохи з чоловіком здивувались, як ми такий дощ на стадіоні не помічали)

6. sanches

Може й 4)) ми з тої радості з рахунку збились)

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

7. Kayla

Kayla Well-Known Member

4 рази було на біс, нє? і "обійми" була остання пісня. я кайфанула по повній. пісні на біс були ще кращі, ніж сам концерт. враження просто неймовірні. ше раз переконуюсь, що Славко той чоловік,якого варто почекати :girl_flirt:

8. Nastylove

Дівчат, хто був в першій фан-зоні? Розкажіть, чи вам дуже тісно було. Ми були в другій, близько від розділювача зон, то місця було достатньо, навіть вільно поскакати, потанцювати, на голову ніхто не ліз, з ніг не збивав.

9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а мені видається, що не той і не варто. я вираховувала хвилини, щоб вкласти дитину і приїхати на стадіон, коли вже "точно"..а ще чекали((( а він прекрасно знав, коли все почнеться, треба було орієнтуватися на 1 год - якраз коли організатори казали повертатися, і приїхати на 10, нічого особливого не пропустили б
    крім того, звук на трибунах..навіть не звук - такий резонанс, що я весь концерт відсиділа нерухомо і не розтуляючи рота, бо банально бракувало повітря. старію. але то певно останній наш на арені, навіть на україні було краще.

10. Kayla

Kayla Well-Known Member

починається тоді, коли стадіон заповнений людьми. організатори казали, що Арена буде відкритою з 18-00 і просили підтягуватися раніше, і казали, якби всі в 18-00 могли заходити, то почалося би вчасно. так радили з досвіду минулого року. я теж спізнилась. приїхала о 20-40, при чому, їхали на таксі. все-таки, з добиранням туди проблема+погода.

аааа, ну як так кажете, то....

ми теж сиділи на трибунах. і звук прекрасний. і акустика на стадіоні фантастична. і все було просто супер

11. Nastylove

Дівчатка, а уточнюйте будь-ласка, де саме сиділи, який сектор, щоб знати на майбутнє.

Ми виїхали на стадіон пів 8, були вже в секторі в 9.15. Тобто нам майже 2 години знадобилось, щоб доїхати, дійти, пройти всі контролі, вистояти черги. Але бачила, що багато людей ще доходили після початку концерта.

12. Kayla

Kayla Well-Known Member

я сиділа в секторі 09А і 16-му ряді, місця в нас були 19-21, то якраз рівнесенько навпроти сцени. збережу собі квиточок на пам"ять, щоб знати, де наступного разу бронювати

13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

з цим згідна. я говорила про зовсім інше. мені було фізично некомфортно.

вони мають свій орієнтир. і це не люди. тоді б не говорили про повернення в 1, якраз коли концерт закінчувався. могли б хоч раз почати вчасно? тоді і люди швидше приходили.

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Тільки вночі прочитала, що виходів на "біс" було більше - ми пішли після "Без бою" абсолютно переконані, що вже кінець. Я навіть не очікувала, що група протримається до першої години, усі дійсно молодці! Сьогодні цілий день наспівую "На лінії вогню" і "Обійми", відкрила їх для себе по-новому, зовсім з інакшим трактуванням і сприйняттям.
    Океан - Ви найкращі !!! :girl_claping:

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ми пішли з концерту після пісні "Стіна", яку я дуже чекала. на 4 "біси" не лишилися, бо вдома нас чекало маленьке чудо наше. тому і не потрапили в жодні корки і гарно виїхали від Ашану.

я задоволена. враження чудові. ми сиділи, точніше танцювли в секторі 12В. звук був добрий. дощ на нас не падав, лиш трохи задувало час від часу. але ми активно рухалися, тому то не було проблемою
    а щодо початку не о 20й, а о 21.30, то таки нефайно. чомусь футбольні матчі починаються вчасно, і всі встигають зайти\доїхати і т.д. було б бажання...

16. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ми були трішки вище Вас (шкода, що не знаю Вас на вигляд). Звук був прекрасний.
    Куми, які сиділи в секторі 13А нарікали на погану акустику. Так що може то від сектора залежить.

Я також думаю, що не варто було чекати "останнього клієнта", а почати концерт вчасно. Тоді наступного разу люди виходили б завчасно, щоб встигнути, а не виходили в 9-й з хати, бо минулого разу всі чекали. Виходить якесь замкнуте коло.

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ми були у 2 фанзоні, звук не ідеальний, але не жаліюсь.
    До речі на стадіон ми приїхали о 19:00, а виїхали десь о 02:00, проблем з заторами не було, добрались машиною на Санту за 15 хв. А хтось їхав тими спец маршрутками? Були вони, дочекались?
    І щодо запізнень - я людина страшенно пунктуальна, але розуміючи, що це концерт і ще й такого масштабу згідна була чекати океанівців. Хоча вони теж могли б звернути увагу на львівську погоду і своє запізнення зробити не таким тривалим.
    Але незважаючи на все, емоції переповнюють й досі!
    Одним словом, Я НА НЕБІ!! :girl_in_love::yahoo::dance2::girl_dance:

18. Nastylove

Мені ота "неідеальність" відчувалась тільки коли він говорив, слова деякі тяжко було розібрати, а пісні звучали класно.

19. jMoondance

jMoondance Member

Лишили донечку з бабусею та дідусем. Надіялась що концерт трохи швидше почнеться. Виїхали пів 8 з Сихова, приїхали маршрутками без проблем, зайшли на стадіон десь в 20,20. Були убурені що концерт затримується аж на стільки , чесно, промайнула думка піти звідти, тільки жалко 250 грн які платили за білет. Фан зона 2. Залишились. Спочатку стояли ближче до 1 фан зони. НАРЕШТІ дочекались!!!:girl_devil: Через запізнення, особисто в мене настрій був зіпсований, ще й тісно дуже було, одні баси, слів не чути. Стояла і плювалась, що викинула гроші 30 хв. Далі відійшли на середину фан зони. Трохи попустило. Народу менше. Далі і настрій піднявся, і з чоловіком натанцювались, наскакались, наспівались! Далі було класно! Пішли десь о 00,30 вдома сонечко спунькало, біля 3 год гамулькати захоче. Вийшли на стрийську, а там радістькуча великих автобусів!!! О, нарешті дожились до нормальної організації:girl_tender: Без проблем влізли в автобус, навіть вільно було, прийшли десь до дому 01,10

Підтримую на 100% Скільки ми на футбол ходили, завжди вчасно!!! А тут пани приїхали чекайте нас, мокніть! Хоть би вибачились!!!!:girl_devil: Яка то повага до людей.

Чесно коли б знала що буде в 20 я б на 20 була 100%

P.S. Отже, ОЕ класні без сумніву пішла б на них не раз!!! АЛЕ не піду більше, дратують їх запізнення! Будуть вчасно починати а не на 1,5 год пізніше буду ходити.

20. sanches

Сиділи у 8А секторі, 12 ряд. Звук був хороший))
    Оскільки я була налаштована на те, що концерт затримається і не очікувала, що він почнеться раніше 21.00, то не дуже розчарована))
    Оскільки чудо чудесне - нас з чоловіком відпустили вдвох - ми в КК були вже по шостій. Звідтам вирушили на Арену десь в 19.45...
    Добралися додому швидко, без корків.