Організація концертів ОЕ

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Ірка-Шкірка, 2 Червень 2013.

1. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Відповідь: Організація концертів ОЕ

Е, та ви не порівнюйте непорівнюване. Футболістам пофік, вони можуть грати при напівпорожніх трибунах:) А то артисти. Суть концерту в чому - донести свою творчітсь до якнайбільшого кола людей. Зразу кажу - на концерті не була, тапками можете закидати, але змовчати не можу, бо десь трохи розумію Славка (свого часу виступала і наші концерти теж могли початися із запізненням на півгодини - сорок хвилин.) Причина в чому - повірте, не надто приємно почати виступати при напівпорожньому залові чи, почавши виступати і стоячи на сцені бачити, як люди запізнюються, шукають свої місця або ще й з кимось скандалять чи сперечаються. Не вийде артист до напівпорожнього стадіону чи залу.

2. Allo

Allo Active Member

Ми були біля стадіону 15 по 8, то натовп людей ще рухався в напрямку стадіону, а сама Арена ще до 21 була майже порожньою. Можливо, люди орієнтувалися по минулорічному концерту або через пробки. Я думала, що на концерт не встигну, бо треба було машину на стоянку поставити, перетнувши Стрийську.

3. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Була у 3 фан-зоні, так емоцій багато, і лише приємних. Прийшла, так саме прийшла (бо останні півкілометра йшла пішки через затори) в 20,20 год. Чекання Славка не було напруженим, бо мала велику компанію подружок, то ми не сумували, попередньо наспівували пісеньки О.Е. Місця вільного у 3 фан-зоні було багато під час усього концерту - танцювали, тупцяли, скакали, плескали як божевільні:girl_crazy:
    Ми стояли в кінці 3 фан -зони, тому що все одно з початку 3 ф-з. Славко розміром з мізинчик, а людей навколо більше, й тіснувато було:)
    А з екранів все видно прикольно, чути також. Щодо звуку - слова пісні інколи на якусь долю секунди запізнювалися поки долітали до мене, слова (коли він щось говорив) - трохи нерозбірливо. Але то все дрібниці. Мега класно було, коли на повільні пісні виключали світло і люди включали спалахи на телефоні - такі собі свічечки - багато-багато, як зірки. Також, коли всі руками хитали вправо-вліво, як живе море. І найкраще, коли весь зал співав без Славка, а він слухав, і розпливався у великій задоволеній посмішці. Як він нам дякував за цю нашу любов і підтримку - ех, люблю його. :)З самого вчорашнього ранку за мною ходила пісня "Вище неба". І вона таки була, але в якійсь повільній інтерпритації - такій, що аж сльози на очі наверталися.
    І взагалі було багато старих пісень, пісні мого дитинства, а слова все одно пам"ятаються - горло сьогодні шкрябає, але то пусте. Була до самісінького кінця. Остання пісня "Обійми" в 00,55 год і після неї всі люди почали розходитися, на біс вже не кликали (а їх було цілих 5) - було зрозуміло, що то вже кінець. Пішки до автовокзалу на вул. Стрийській. Там дійсно стояли великі автобуси. бачила номери 10, 18, 3а. А людей - -море. Хм, мені повезло, я навіть сиділа. Потім ще пішки 1,5 км темними вуличками. Потрапила додому півтретьої. Сонна, стомлена і мегазадоволена. Так була думка про можливі теракти, про погану погоду, яка могла б зіпсувати настрій...але паніку я грубо придушила в собі на корню. О. Хочу ще:)

4. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А ніхто не знає, чому машини "швидкої допомоги" їхали на стадіон після концерту? Що там сталось? Ми коли до машини йшли, то бачили що 1 виїжає, а інша заїзжає на стадіон.

5. Kayla

Kayla Well-Known Member

і ми бачили, як одна виїжджала, інша заїжджала. нічого не сталося. одна чергувала, потім вони мінялися. завжди ж на таких масових заходах є і швидкі, і пожежні. то ж маса народу.

6. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я тільки цю бачила. Дівчата, я так плескала в долоні, коли вже голос пропав, що набила собі синяки. Прямо на долоні. Не знала, що вони там бувюать :) Концерт був.. ну та що казати.. нема слів :)

7. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ми в тому ж секторі були :) Але ми спустились в сам низ - на сходи. Найкраща оглядовість звідти - сцена як на долоні, і звук був неймовірний.

8. jMoondance

jMoondance Member

Ну в театрах, де грають актори, артисти на багатьох концертах, в цирку, завжди чомусь вчасно починають, правда ж! ОЕ вони що особливі якісь, вибрані, щоб заставляти чекати під дощем тисячі людей? Говоріть як хочете ну на 30 хв запізнились то ще так, ну на 1,5 год це НЕПОВАГА до людей. Почали б концерт раз вчасно, два вчасно, і всі б приходили нормально, а ті що запізнюються, при любій розкладці будуть.

9. Allo

Allo Active Member

Теж у 3-й зоні була. Звук пісень хороший, от слова було важко розібрати. Місця було достатньо для танців. Кажуть, що в 1-й фан-зоні було мало місця.

І я думала, що перевірка при вході буде трохи кращою в нашій ситуації. Можна було пронести будь-що і ніхто б не побачив. Нам пощастило, що все обійшлося.

10. Kayla

Kayla Well-Known Member

то вроді називається акустична версія.

і я так само. і теж люблю його:girl_tender:

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Йой, та не подобається, не ходіть на концерт ОЕ, хто від цього втратить?;) наперед ж було відомо, що концерт не почнеться вчасно, бо так є у них давним давно. Люди просто знають заради чого йдуть і то, як Вакарчук відпрацьовує своі концерти, покриває будь-які затримки!

12. Deidra

Deidra Well-Known Member

Не встигаю читати, так швидко доповнюється тема...

У нас на квиточках час початку був - 20:00. Шкодую, що не пошукала схеми доїзду перед виходом з дому (потім побачила на ФБ сторінці ОЕ) - в результаті провели 1,5 години в корках. Хоча, були до чогось такого готові :)
    Загалом враження дуже позитивні :) Хай і не найкраща погода, і звук не як у оперному ;), але на то воно і концерт на стадіоні :)

13. Котя

Котя Оптимістка :-)

Ми були в 17В секторі, все сподобалось, я натанцювалась, наспівалась як в старі часи....)) Найбільше задоволена, що їхнє День народження співпало з моїм))) Назад йшли 1,5години пішки під дощем до нашої машини (обходили, аж біля автовокзалу....), але в цьому побачили з мужом свою романтику :girl_tender:

14. WildWind

WildWind Member

А я скажу, що то неповага людей до артистів, коли концерт має початись в 20:00 а стадіон пустий. Коли починається концерт вирішують не артисти, а організатори. А організатори не почнуть концерт, поки стадіон пустий. Чому? Бо квитки по декілька сотень гривень коштують, і якщо поченться концерт, а на вході тисяча людей, які, до речі не потрудились почитати бодай позначки на квитках і набрали з собою купу недозволеного, то та тисяча піде такою хвилею, що знадобиться не одна швидка. То треба трохи розуму в голові мати, щоб знати, що буде 40 000 людей, і їхати собі машиною і напхати повну сумку води і їжі і ще зонтик в руки і в 20:00 стояти в черзі і вимагати щоб концерт почався вчасно.
    Якщо станом на 20:00 всі люди були би на своїх місцях то концерт би почався. І нема чого рагульське відношення людей списувати на виконавців. Чекали так довго не через Славка чи організаторів, і навіть не через раду міста, яка, до речі організувала мега зручний доїзд маршрутками, вони були величезні, і їх було дуууже багато, а через решту 20 000 людей, які станом на 20:00 не були на своїх місцях.

15. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ага, а якби почали концерт вчасно при напівпорожньому стадіоні, то всі б кричали: Як так? Я гроші заплатив! Я що - винний, що вони доїзду нормального не зробили: корки, дощ...
    Не догода старій бабі :) Є як є.

16. WildWind

WildWind Member

Справа навіть не у тому. Я була на десятках рок-концертів і таке бувало. Після початку концерту ті люди, що надворі починають активно спішити, давити, і зметають охорону, починається сильна давка і є жертви. То не жарти. На стадіоні станом на 20:00 не вистачало доброї половини. Звісно багато ще було по дорозі. АЛЕ. Навіть сотня людей коли почне давити то хтось один тай попаде під ноги (а люди були з дітьми (!), плюс практично усі мали в сумках щось, що вилучали, я бачила ті гори води і їжі.. то капут, ну да ладно. Якщо на організації такого концерту будуть постраждалі, то організаторам буде непереливки, вплоть до того, що вони більше не матимуть права на організацію такого концерту. Перш за все ідеться про безпеку людей. Про безпеку 40 000 людей. В театрі можна "провчити" 100 людей і закрити двері і не пустити. Але 20 000 людей ви таким чином не провчите, то інший контингент якщо хочете, людина, яка ішла в театр розвернеться і піде додому, фан, який ішов на рок-концерт, збере ще 1000 фанів і почнуть лізти через паркан. А тоді швидко пробиратись на своє місце по головах/ногах людей, чиюсь дівчину/дитину/бабцю зачеплять, хтось дасть здачі.. Короче нєфіг возмущатись якщо сам прийшов на годину пізніше.

17. WildWind

WildWind Member

Я не пам’ятаю яка була остання пісня (хоч проспівала від початку до кінця)))), я нарахувала 6 виходів на біс (але могла збитись), і під час останньї пісні на на трибунах лишилась може третина людей, а може чверть. Лише в фан-зонах ще було багато. Сиділи ми на місцях практично поки усі не вийшли, не люблю пхатись в тисняві.
    Щойно прочитала що Славко зірвав голос на останній пісні. Мабуть інакше ще би вийшов))

18. Joll

Joll Well-Known Member

Напишу кілька слів про свої враження. Сиділи-стояли у секторі 9А.
    Ейфорія від суботнього ювілейного концерту ОЕ у Львові ще буде довго тримати у тонусі. Концерт справді вийшов грандіозним, хоча, за враженнями, як на мене, минулорічний із туру «Земля» був на вищому рівні і світлові ефекти були більш вражаючими, однак на цьому концерті ми почули пісні, які дуже давно не виконувались на концертах і за якими, признатись, усі давно скучили. Партії клавішних у «Моделі» були прекрасними, а кінець пісні із гітарними тягучими соло дуже нагадало мені пінкфлойдівські «High hopes»; в свою чергу, «Ото була весна» в кінці видала психоделічний драйв. Як і минулого року, на сцену виходили учасники вакарчукової команди із «Голосу країни», цього разу це була минулорічна учасниця Христина Соловій і цьогорічний учасник Леонардо. Вроді би все пройшло чудово: і атмосфера, і компанія, але, холера ясна, яка була хижа погода! Дощ безперестанно лляв стіною, як у кращих традиціях походів Чорногорою – поставивши авто на паркові перед «Ашаном», ми ще тоді зрозуміли, що діло труба і ніяка парасоля не врятує тебе від мжички і холоду; добре, що в багажнику лежать речі на всі випадки життя (дощовики, сокира, шампури і т.п.), тому, вбравшись у сині плащі, ми посунули до стадіону («Практікер», напевно, у той день побив рекорд із продажів дощовиків по всій західній Україні). Фан-зона із людьми у кольорових куртках та дощовиках згори виглядала як величезний ящик із «рошенівськими» цукерками «Монблан».
    До слова, так виглядала фан-зона на 20:27 вечора:
    Права трибуна:
    Сам стадіон, за таких умов, продувався ідеально – між першим і другим ярусом, біля туалетів, кіосків із напоями і пунктами меддопомоги вітер гуляв вовсю і було мокро від дощу, прапори, що тримали люди у нашому секторі, тріпотіли від поривів. Дрескод у багатьох теж відповідав суворості погоди: люди сиділи-стояли у шапках, лижних куртках та осінніх пальтах, дітки взагалі були закутані зі всіх сторін та в рукавичках (нічогенький початок літа, курча!). Добре, що в рюкзачку лежала міжсезонна фішерівська кепка з вухами та баф – вони захистили наші із хазбендом голови від остаточного видуття залишків мозгів із наших голів. Про сервіс на стадіоні: обслуговування продавців фаст-фудів ніяке – працівники повзали, як слимаки у моєму акваріумі, так ще й продавали багети із м’ясом та овочами навіть мінімально не розігрітими, замороженими всередині – втулювати людям таку їжу при такому холоді – це свинство. Гаряче вино і чай розлітались вмить, правда, наприкінці дійства можна було купити чай і без величезних черг. Добули практично до самого кінця, коли вже добряче боліли ноги і не було сил скакати і рухатись, дві останні пісні дослуховували вже виходячи із стадіону (додому приїхали о 2:30 ночі). Сиджу зараз, другий день грію вуха і голову синьою лампою та ловлю себе на думці, що наступного разу, навіть за такої погоди, без тіні сумнівів, піду на концерт ))). Після стількох місяців негативу та болі людська психіка потребує подій, які могли б об’єднати та подарувати позитивні емоції та емоційне піднесення. Дякую усім, хто був частиною великої дружньої та позитивної атмосфери того вечора!

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

такої гидоти як той чай я давно не пила. Але так як змерзла, то було без варіантів.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мда.. На фото 20.30, а стадіон напівпорожній..... Нема слів, які ще можуть бути претензіі до групи