Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Хто знає, де зараз можна купити недорого кролячу шубку? думаю, влітку ціни мали би бути нижчими, ніж в сезон. Може, хтось бачив і може зорієнтувати в цінах? Довжина - до колін (майже на рівні з колінами)
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! В мене є дві шубки, хоча вже й не ношу. Одна з лисиці, шкурки з чорними "хребтами" Дуже гарна, дууже легенька, але фасон трохи підкачав. Тре буде може перешити. Довжина до середини бедра, мо трошки більше. Друга - манто з білого песця, з пасмами(спереду) на яких такі собі аристократичні коричневі плямки. Довжина до середини гомілки. Дуже широка. Дууууже тепла, можна без проблем і в білизні , я навіть пробувала Саме цікаве що в ній ніколи не жарко, вона просто тримає сталу температуру, тому добра і на -30 і на 0 градусів. Трошки важка, але то напевно більше за рахунок того що багато хутра, воно по низу аж складками. Носила її в студентські роки. навіть по маршрутках. Не знаю що то має статися щоб витерлася. Але нажаль пожовтів комір, і трошки на рукави жовтизни пішло. Взнавала чи можна перефарбувати, то всюди мені казали що ні, бо жовтизна то як в людини сивина, повністю не зафарбується Зараз подумую її просто перешити, і банально забрати жовті місця. правда ще не вирішила де. Маю знайому кравчиню, але там стільки дітей, що поки перешиє, то вона ще раз пожовтіє Мо спробую на Чорновола, як тут дівчатка писали. Також мрію про норку, але то вже буде перебор Спершу може авто, а тоді....
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Дивилась сьогодні за шубками на Південному і шось я "в ауті". В одних магазинах норка 8-10.000 грн (Греція, Італія по їх словах), в інших - 2700-3200 у.о. (Китай, Гонконг, Туреччина). І шось я ніц не розумію - шо то за ціна така на норку 8-10 тис грн? Шо то за шубка така?
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Норка ж також буває різною.якість хутра дуже відрізняється. Якщо хороша ,то може носитись 10 років,а якшо китайське непоймеш шо,то через 2-3 роки втратить вигляд остаточно! ---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ---------- я також вчора їздила за шубками дивитись,направлена була на норку,чогость коли походила по магазинах-базарах,мені ті норки розподобались,так хутро це дороге.але на сьогоднішній день,мені здається,це трошки попсовато стало,ІМХО.ПРидивляюсь на інші хутра. А ще як бачу,коли дівчата студенти надягають на себе норкову шубу до коліна під пояс і угги,то все КАПЦІ,мене трафляє...називається,все самое лучшеє надєла сразу(((
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Сьогоднішній прикол ...пару тижнів тому ходили на південний купувати хутра коліжнанці з Італіі... ну і я там під шумок щось міряла...Вподобала собі коротеньку курточку з мутона( то так мені назвали) я ж називаю то овчинка..така проста, якраз те що я б хотіла на щодень бігати. Ціна-3000. Яправда не взяла...потім шкодувала, думала треб було брати...Іот сьогодні ходила з малим прогулятись в інтерсіті на сихові, є там магазинчик з хутром-дивлюсь в вітрині та сама куртка. Думаю-судьба!)))) Заходжу, питаюсь ціну-афігєваю-4500..так ще й продавець гордо каже що то стрижена лама))..корочє неясно що то був за звєрь..але різниця в ціні мені не сподобалась
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! В мене ділема Маю таких 11 шкірок норки сірого кольору. Але вони погано виправлені ,тобто якщо прикласти силу то вони рвуться. А сам вигляд ідеальний. Підскажіть шо з тими норками реально зробити??
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Тобі треба добру кравчиню знайти, і вже з нею помізкувати що може вийти.. Я б докупила шкірку і вшила берукавку стильну. Ну або можна палатнин-болеро вшити, теж річ шикарна, до любого вечірнього плаття
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Моя перша ідея такою ж була)) Тільки думаю,як би то правильно зробити,бо шкірки дууже ніжні...Хіба продубдювати перше самі шкірки шкірою,і аж тоді на підкладку садити??
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Ви маєте наувазі ,що дорого? чи дешево? В мене нажаль нема норкової шуби, проте я мрію. Коліжанки мають. В однієї світло-сіра по бедра привезена з Москви-3500 дол. США. Інша купила сіру по коліна в Тисмениці ( в майстринь на дому)18000грн (2 роки тому). Ще одна купляла на базарі (турецьку- привозили під замовлення по каталогу), по коліна- 3500 дол.США, довгу - за 5000дол.США (на вигляд бомба, хутро-перфект!) На вулиці її зупиняли жінки і питали де придбала. Бо направду, хутро дуже гарне. Мамина коліжанка (розмір 56) має з хвостиків -15000грн. Інша коліжанка купляла на виставці в Спартаку (норка степова)-5000грн, яка ціна,такий і вигляд. Судячи по цінах на базарі, ще дешево. ---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ---------- Може вони трохи злежані? Мусите знайти доброго майстра- порадитись. Аби не витратити дарма гроші, а річ вийде не носибильна. Самі шкірки гарні, чудовий колір. Успіхів!
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Я думаю що це дешево. Не є спец - тіки цього року виникла думка про покупку шубки тому пройшлась по базару. І від тої різниці в ціні розгублена - от і хочу почути вашої думки. Можу собі позволити дорожчу річ - головне щоб була якісною. Але не так щоб це була ніби і шуба ніби і норкова але на вигляд Ну але якщо в загальному - не зациклена на норці. Просто хочеться теплющої шубки, але шоб виглядала стильною і не була громіздкою.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Цієї зими мій муж запрезинтував мені шубку шиншилу-рекс, трошки вищу колін, з великим капюшоном і на пояс, я дуже задоволена І в порівняні з норкою таки набагато економніший варіант, виглядає не громіздкою і тепленька.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! ааа,Христь,дивись яке пальто , в сусідній темці виставили...може з твоїх шкурок щось таке зробити?!
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! прийшла смс, що у всій мережі магазинів "тоскана" шуби і дублянки 3990 грн., шкіряні куртки 1750 грн.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! В "Спартаку" кожного місяця протягом одного тижня завжди є виставки одягу, в тому числі і хутряних виробів. Є шуби з Греції, Санкт-Петербурга,Тисмениці. Є досить оригінальні моделі на любий гаманець, при оптимальному поєднанні ціни і якості. Сама купляла там шубку в кінці літа. В такий період можна купити досить дешевше, бо з жовтня вони на ті самі моделі піднімають ціни. Я незнаю чи виставка вже була чи ще буде в серпні, але думаю, що дівчатка, які живуть недалеко підкажуть, коли вона буде та й по місту часто розклеєні оголошення
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! До кінця серпня в Києві усюди розпродає 50% на шуби. Кума взяла собі норочку за 17000 грн.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Дівчатка, поясніть хто знає, різницю між шиншилою і шиншилою-кроликом рекс ??? Бо дуже хочеться шиншилки, але смущають постійні обмовки продавців, що це шиншилка рекс... :confused:
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! різниця в тваринках, там шиншила, а там кролик, а приставка шиншила, або рекс, це такий рекламний хід, тому що хутро по кольору і дотику дуже схоже, і можна трохи дорожче продавати ніж звичайного кроля. Вдома маю шушу, і вчора ходила дивилася теж ті шубки, то можу сказати, що длля мене навіть на дотик різниця очевидна, тай ціна якщо порівняти вартість однієї такої тваринки з кількістю, що треба навіть на звичайну коротку шубу, то якось ціна не зходиться
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! тому ніяк не можу наважитись на шубу.хоч і хочу страшенно. але так шкода звіряток