Ой, хочу-хочу шубку!

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Viola, 25 Грудень 2009.

1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку!

Хто знає, де зараз можна купити недорого кролячу шубку? думаю, влітку ціни мали би бути нижчими, ніж в сезон. Може, хтось бачив і може зорієнтувати в цінах? Довжина - до колін (майже на рівні з колінами)

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

В мене є дві шубки, хоча вже й не ношу.
    Одна з лисиці, шкурки з чорними "хребтами" Дуже гарна, дууже легенька, але фасон трохи підкачав. Тре буде може перешити. Довжина до середини бедра, мо трошки більше.
    Друга - манто з білого песця, з пасмами(спереду) на яких такі собі аристократичні коричневі плямки. Довжина до середини гомілки. Дуже широка. Дууууже тепла, можна без проблем і в білизні :girl_crazy:, я навіть пробувала :girl_crazy: Саме цікаве що в ній ніколи не жарко, вона просто тримає сталу температуру, тому добра і на -30 і на 0 градусів. Трошки важка, але то напевно більше за рахунок того що багато хутра, воно по низу аж складками. Носила її в студентські роки. навіть по маршрутках. Не знаю що то має статися щоб витерлася. Але нажаль пожовтів комір, і трошки на рукави жовтизни пішло. Взнавала чи можна перефарбувати, то всюди мені казали що ні, бо жовтизна то як в людини сивина, повністю не зафарбується :sad:
    Зараз подумую її просто перешити, і банально забрати жовті місця. правда ще не вирішила де. Маю знайому кравчиню, але там стільки дітей, що поки перешиє, то вона ще раз пожовтіє :girl_crazy: Мо спробую на Чорновола, як тут дівчатка писали.
    Також мрію про норку, але то вже буде перебор :girl_crazy: Спершу може авто, а тоді.... :d23:

Останнє редагування: 20 Червень 2011
  3. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Дивилась сьогодні за шубками на Південному і шось я "в ауті". В одних магазинах норка 8-10.000 грн (Греція, Італія по їх словах), в інших - 2700-3200 у.о. (Китай, Гонконг, Туреччина). І шось я ніц не розумію - шо то за ціна така на норку 8-10 тис грн? Шо то за шубка така?

4. taniarz

taniarz Active Member

Норка ж також буває різною.якість хутра дуже відрізняється. Якщо хороша ,то може носитись 10 років,а якшо китайське непоймеш шо,то через 2-3 роки втратить вигляд остаточно!

---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

я також вчора їздила за шубками дивитись,направлена була на норку,чогость коли походила по магазинах-базарах,мені ті норки розподобались,так хутро це дороге.але на сьогоднішній день,мені здається,це трошки попсовато стало,ІМХО.ПРидивляюсь на інші хутра. А ще як бачу,коли дівчата студенти надягають на себе норкову шубу до коліна під пояс і угги,то все КАПЦІ,мене трафляє...називається,все самое лучшеє надєла сразу(((

5. kati

kati Well-Known Member

Сьогоднішній прикол
    ...пару тижнів тому ходили на південний купувати хутра коліжнанці з Італіі... ну і я там під шумок щось міряла...Вподобала собі коротеньку курточку з мутона( то так мені назвали) я ж називаю то овчинка..така проста, якраз те що я б хотіла на щодень бігати. Ціна-3000. Яправда не взяла...потім шкодувала, думала треб було брати...Іот сьогодні ходила з малим прогулятись в інтерсіті на сихові, є там магазинчик з хутром-дивлюсь в вітрині та сама куртка. Думаю-судьба!)))) Заходжу, питаюсь ціну-афігєваю-4500..так ще й продавець гордо каже що то стрижена лама))..корочє неясно що то був за звєрь..але різниця в ціні мені не сподобалась

6. Angel

Angel Well-Known Member

В мене ділема :))) Маю таких 11 шкірок норки сірого кольору. Але вони погано виправлені ,тобто якщо прикласти силу то вони рвуться. А сам вигляд ідеальний. Підскажіть шо з тими норками реально зробити??

7. kati

kati Well-Known Member

Тобі треба добру кравчиню знайти, і вже з нею помізкувати що може вийти.. Я б докупила шкірку і вшила берукавку стильну.
    Ну або можна палатнин-болеро вшити, теж річ шикарна, до любого вечірнього плаття

8. taniarz

taniarz Active Member

це суперова ідея, справді жилет такий пошити моднячий!

9. Angel

Angel Well-Known Member

Моя перша ідея такою ж була)) Тільки думаю,як би то правильно зробити,бо шкірки дууже ніжні...Хіба продубдювати перше самі шкірки шкірою,і аж тоді на підкладку садити??

10. Fechka

Fechka Member

Ви маєте наувазі ,що дорого? чи дешево?
    В мене нажаль нема норкової шуби, проте я мрію.
    Коліжанки мають. В однієї світло-сіра по бедра привезена з Москви-3500 дол. США.
    Інша купила сіру по коліна в Тисмениці ( в майстринь на дому)[​IMG]18000грн (2 роки тому). Ще одна купляла на базарі (турецьку- привозили під замовлення по каталогу), по коліна- 3500 дол.США, довгу - за 5000дол.США (на вигляд бомба, хутро-перфект!) На вулиці її зупиняли жінки і питали де придбала. Бо направду, хутро дуже гарне.
    Мамина коліжанка (розмір 56) має з хвостиків -15000грн.
    Інша коліжанка купляла на виставці в Спартаку (норка степова)-5000грн, яка ціна,такий і вигляд.
    Судячи по цінах на базарі, ще дешево.

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

Може вони трохи злежані? Мусите знайти доброго майстра- порадитись. Аби не витратити дарма гроші, а річ вийде не носибильна.
    Самі шкірки гарні, чудовий колір. Успіхів!

11. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Я думаю що це дешево. Не є спец - тіки цього року виникла думка про покупку шубки тому пройшлась по базару. І від тої різниці в ціні розгублена - от і хочу почути вашої думки. Можу собі позволити дорожчу річ - головне щоб була якісною. Але не так щоб це була ніби і шуба ніби і норкова але на вигляд
    Ну але якщо в загальному - не зациклена на норці. Просто хочеться теплющої шубки, але шоб виглядала стильною і не була громіздкою.

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

Цієї зими мій муж запрезинтував мені шубку шиншилу-рекс:girl_claping:, трошки вищу колін, з великим капюшоном і на пояс, я дуже задоволена:girl_claping: І в порівняні з норкою таки набагато економніший варіант, виглядає не громіздкою і тепленька.

13. kati

kati Well-Known Member

ааа,Христь,дивись яке пальто , в сусідній темці виставили...може з твоїх шкурок щось таке зробити?!

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, може дехто бачив де зараз є знижки на шуби?

15. Iryna

Iryna Well-Known Member

прийшла смс, що у всій мережі магазинів "тоскана" шуби і дублянки 3990 грн., шкіряні куртки 1750 грн.

16. Smorodynka

Smorodynka Member

В "Спартаку" кожного місяця протягом одного тижня завжди є виставки одягу, в тому числі і хутряних виробів. Є шуби з Греції, Санкт-Петербурга,Тисмениці. Є досить оригінальні моделі на любий гаманець, при оптимальному поєднанні ціни і якості. Сама купляла там шубку в кінці літа. В такий період можна купити досить дешевше, бо з жовтня вони на ті самі моделі піднімають ціни. Я незнаю чи виставка вже була чи ще буде в серпні, але думаю, що дівчатка, які живуть недалеко підкажуть, коли вона буде та й по місту часто розклеєні оголошення

17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

До кінця серпня в Києві усюди розпродає 50% на шуби. Кума взяла собі норочку за 17000 грн.

18. Furore

Furore New Member

Дівчатка, поясніть хто знає, різницю між шиншилою і шиншилою-кроликом рекс ???
    Бо дуже хочеться шиншилки, але смущають постійні обмовки продавців, що це шиншилка рекс... :nea::confused:

19. purse

purse Member

різниця в тваринках, там шиншила, а там кролик, а приставка шиншила, або рекс, це такий рекламний хід, тому що хутро по кольору і дотику дуже схоже, і можна трохи дорожче продавати ніж звичайного кроля.
    Вдома маю шушу, і вчора ходила дивилася теж ті шубки, то можу сказати, що длля мене навіть на дотик різниця очевидна, тай ціна якщо порівняти вартість однієї такої тваринки з кількістю, що треба навіть на звичайну коротку шубу, то якось ціна не зходиться

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом