Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Цієї зими купила норкову шубку. І ні разу за зиму не змерзла. В натуральній шубу справді дуже тепло. І носиться вона прекрасно. І на кожний день і на свята. Тому покупкою дуже задоволена
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! я рада як слон, бо наважилася здати шубу свою на перешиття. буду мати файнющу нову шубку.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! А я так от собі надумала пошити шубку. Бо не можу найти підходящої.....
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Хочу хутряний жакет аж пищу!!!!!!!!! Вже навіть міряла - фасон ідеально для мене. Але він був лише один і мав жахливий колір
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Тільки не нутрії - вона така штивна, як дріт. Волію щось таке мягеньке як тхір.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! А в яку погоду ви думаєте його носити і з чим? Питаю, бо маю спортивну безрукавку. Дуже теплючу і гарну. Але коли холодно, то в руки дубію. Коли тепло, то вона парить навіть розтібнута. А зверху ж нічого не вдягнеш... ---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ---------- судячи з дати допусу, шубку вам перешили. Як вийшло? З чого на що перешивали?
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! А я недавно отримала подарунок на День народження - шубку з нутрії. Ми, власне, мандрували Карпатами, мандрівка почалась з Франківська, а там же до Тисмениці рукою подати. Вибір справді величезний, я чомусь шубку саме з нутрії хотіла, бо це хутро не боїться вологи. І коли міряли-вибирали, дізнались, що нутрія також буває різною - різного вигодовування, умов утримання; нашою (українською), польською, аргентинською. Придбали шубку з останньої, т.зв. щипаної, дуже легка і м’якенька. А шубки з української нутрії справді були штивними і важкуватими. Також дуже хотіла, з чорнобурки. Але ж ціна така, як у пристойної шуби! А потім подумала, що рідко трапляється погода на таку річ. Восени чи навесні якось не випадає хутро вдягати, хоча внутрішньо - комфортно...
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Я планую його носити взимку. Такий фасончик як я хочу мав би пасувати до всього - штани, джинси і спідничка. То буде мій вихідний варіант - авто-церква-авто-гості-авто. Я низького зросту, тому мені навряд чи пасуватиме довга шуба, та й не хочу я довгої шуби. Напівшубка робить мене ще коротшою, а от жакетик - "самоє то". Ну все ж безрукавка, то не зовсім те саме, що жакет - погодьтесь.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! хіба що матреіалом відрізняються. Як на мене. А в руки що в хутрі, що в балоні зимно.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Жакет має рукава на відміну від безрукавки. Хіба в попу може бути зимно при морозі.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Семен Семеныч!!!!!!!!!! А на меншій фотці - то також жакет? Я таке завжди за шубку-автоледі вважала.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! А я хочу таку собі коротеньку норкову курточку...поки що не знайшла. Наразі буду грітись у дубльоночці. Якщо був хтось тепер в Тисмениці, які ціни на норку і шиншилу???
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Такий фасон і хутряними курточками називають, але їхня коротка сутність від того не міняється.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Я була недавно, але цінами на такі вироби не цікавилась, бо не думала їх купувати. Але під час примірювань-вибирань різні магазинчики давали нам візитки свої, якщо хочете, я Вам можу ці телефони дати. Принаймні задзвоните, поцікавитесь і зорієнтуєтесь. Пишіть в ПП, якщо потрібно.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! О, шубки з каракуля теж бувають дууууже гарненькі. На фотці вгорі сторінки дуже гарна... До речі, я бачила такі гарні "халатні" шубки з каракуля, що норка, порівняно з ними виглядає дуже банально.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! типу під пояс?? ну на мою думку, каракулть програє - бо він штивніший, і так не лягає як норка. коли підвязуєте пояс під каракуль- на " одному" місці троха сторчить.. і робитьься таака веелика дупця. а норка - мякенька, гарно спадає. реально пошити хіба такий халатик з молоденьких ( не кучерявих) овечок - каракульчі. вона така хвиляста, як на фото жакетик другий. але, вона і досить тонка.. моя знайома має шубку до колін з каракульчі - то мені вона якась ну дуже тонка. п.с. Юля, перешиттям я задоволена - хоч і робить мені тепер шубка дупцю.. бо під пояс.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! О! То мені таке треба, бо власної немаю, ГВ з"їло Пи.Си. Цікаво, то достатній аргумент для мужа-добитчика?:girl_emo:
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Kasia вибачайте, що пхаю свої 5 копійок (хоч я і не Юля), а де ви перешивали свою шубку? Чи можете дати контакти? (раз ви задоволені перешиттям мо і я спробую)
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Будинок побуту на пр. Чорновола, фірма "ЮЛІЯ" - ательє хутряних виробів.