Ой, хочу-хочу шубку!

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Viola, 25 Грудень 2009.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку!

Ось такі я б придбала...мммм:girl_in_dreams:
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

2. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А я вирышила, що треба шубку з капюшоном обов"язково.
    в голову мені завжди зимно, а шапку під норку підібрати непросто, щоб гарно пасувала і відповідно дивилася.
    Тому шукаю з капюшоном.Ось ця сподобалася
    А маючи класичну не відмовилась би від такої сучасної

3. kati

kati Well-Known Member

Я все ж таки на вихідних купила собі шубку:girl_curtsey: Класичного крою до колінка під пасочок, з козлика з норкою на манжетах і комірці. Вагалась між цією і коротенькою курточкою з норки, спорт. типу. Вони були практично водну ціну, але взяла все ж таки таку щоб мона було вдягнути під каблук .
    Дублянок вибору взагалі нема, таке враження що асортимент не оновлюється вже років з 5.Купа кролика, але все ж не викликає він в мене довіри. А за норкою треба йти виключно в СОБОЛЬ, таких шубок як там більш ніде нема.Ціни там вищі за інші магазини але і якість хутра видно неозброєним оком, а моделі які гарні.

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

точно, а ще краще в Тисменицю, а ще краще в Tykaferlux купити, ціни там космос, але такого хутра точно ніде не знайдете, вони шкірки на Міжнародних виставках закуповують і дизайн в них не заїджений:)
    я в минулорічну дублянку не влажу, купила цього року пальто з хутром а-ля вагітне:) шуба планується наступного року, як пощастить

5. Aelita

Aelita Well-Known Member

о, в тих місцях тре бути обережною,бо в мене там витерлась добряче:girl_sad:(власне норка,якесь певно ніжне хутро було чи шо...)

6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

На рукавах шубка взагалі в першу чергу витирається.
    І на плечі. якщо сумку носити.
    Нема на то ради, хіба що на вішак в хаті повісити і милуватися, тоді цілюсінька буде, якщо міль не з"їсть:)

7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

хм... а в нас є НЕтурецькі дублянки? бо куди не заходила - все з Турції.
    а хтось щось знає про магазин КОРОЛЕВА в Інтерсіті? мені там дві дубляночки сподобались, але дуже не хочу, щоб вони були заїжджені.. правда ще одну бачила на Південному, але.. я туди зазвичай не ходжу, тому не знаю, який магазин порядний, а який ні..

8. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

а турецькі чим погані?

я маю дублянку. Купувала 4 роки тому. Тоді такої з єнотом на комірі, гудзиках і рукавах ні в кого ще не було. І хоч зараз такий фасон є заїдженим, все одно я її люблю. І виглядає вона як новенька, хутро навітьна рукавах не витерлося. І дуже тепла, хоч і легка на вагу.

Вважаю, що ексклюзивне хутро може бути лише на замовлення.

9. Consuelo

ніде такого не писала
    але просто не чула іншого виробника, не маю з чим порівняти

та все ж, які в нас є хороші магазини з дублянками?

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

а в Тисмениці лише шуби?

10. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

я свою купувала на півд. Там такий магазин в куті, продавець - чоловік "гопнік у літах".
    До речі, в сестри також дубльоночка, дуже красива, але значно холодніша за мою.

11. Smorodynka

Smorodynka Member

Я цього року купляла свою шубку на виставці в Спартаку. Шубка - стрижена нутрія, оздоблена норкою. Виглядає дуже гарно як справжня норка. На виставках в Спартаку є завжди гарне хутро різних фірм і ціни дешевші ніж на Південному

12. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

і скільки заплатили за шубку?

13. Smorodynka

Smorodynka Member

7000 грн. - довжина майже до коліна

14. bioland7

bioland7 Well-Known Member

І які там ціни в середньому на середньої довжини шуби щось більш-менш симпатичне?

15. Consuelo

а як знати, чи телпа дублянка чи ні?
    сьогодні заради цікавості міряла довгу дубляночку біля вернісажу, з капюшоном, зі стриженої цегейки і іншу зі стриженої кізки. Що тепліше? порадьте, бо не розбираюся в цьому, а хочу купити щось вартуюче

16. olekolia

olekolia миється в бані

Дивлячись,яка плану дубльонка, бо якщо всередині хутро тонке то я б не радила, бо буде вам холоднувато як добрі морози...

17. Consuelo

так стрижені вони ж тонкі?

18. Smorodynka

Smorodynka Member

Так. Вони тонкі, але можуть бути теплими. Це залежить вже від конкретного виробу. Людина сама, вдівши пару дубльонок, має відчувати, в якій з них тепліше. А, взагалі, судячи з власного досвіду бачу, що шуби є теплішими від дубльонок. Я в мороз -15 градусів можу брати під шубу тоненьку кофточку і мені тепло.

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Цегейка тепліша буде.
    Я як купувала собі дубляночку, також дивилася на тих стрижених кіз, поні іт.д. тоненькі вони, як виразилася продавець - на теплу осінь...
    Купила тоненьку, легку на цегейці також біля вернісажу і тепла.
    Шубку маю коротку, курточкою, купила за українською традицією "щоб було" але я щось не до шуби, незручно мені її носити, не подобається мені хутро, лізе всюди.

20. Iskra

Iskra Well-Known Member

ой, людиски, купила цієї суботи собі шубку, тішилася дуже-дуже, а лише нині подивилась, як з тих бідних тваринок живцем знімають шкурку...:girl_cray: фее... не хочу я її вже вдягати. думаю, то перша і остання шуба в моєму житті. вона то гарна, але в мене не виходять з голови ті очка бідної тваринки, яка ще живе, але вже без шкіри...:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray: так мучаться ті звірки тільки для того, щоб люди гарно виглядали...:girl_sad: