Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! А я вирышила, що треба шубку з капюшоном обов"язково. в голову мені завжди зимно, а шапку під норку підібрати непросто, щоб гарно пасувала і відповідно дивилася. Тому шукаю з капюшоном.Ось ця сподобалася А маючи класичну не відмовилась би від такої сучасної
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Я все ж таки на вихідних купила собі шубку Класичного крою до колінка під пасочок, з козлика з норкою на манжетах і комірці. Вагалась між цією і коротенькою курточкою з норки, спорт. типу. Вони були практично водну ціну, але взяла все ж таки таку щоб мона було вдягнути під каблук . Дублянок вибору взагалі нема, таке враження що асортимент не оновлюється вже років з 5.Купа кролика, але все ж не викликає він в мене довіри. А за норкою треба йти виключно в СОБОЛЬ, таких шубок як там більш ніде нема.Ціни там вищі за інші магазини але і якість хутра видно неозброєним оком, а моделі які гарні.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! точно, а ще краще в Тисменицю, а ще краще в Tykaferlux купити, ціни там космос, але такого хутра точно ніде не знайдете, вони шкірки на Міжнародних виставках закуповують і дизайн в них не заїджений я в минулорічну дублянку не влажу, купила цього року пальто з хутром а-ля вагітне шуба планується наступного року, як пощастить
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! о, в тих місцях тре бути обережною,бо в мене там витерлась добряче(власне норка,якесь певно ніжне хутро було чи шо...)
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! На рукавах шубка взагалі в першу чергу витирається. І на плечі. якщо сумку носити. Нема на то ради, хіба що на вішак в хаті повісити і милуватися, тоді цілюсінька буде, якщо міль не з"їсть
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! хм... а в нас є НЕтурецькі дублянки? бо куди не заходила - все з Турції. а хтось щось знає про магазин КОРОЛЕВА в Інтерсіті? мені там дві дубляночки сподобались, але дуже не хочу, щоб вони були заїжджені.. правда ще одну бачила на Південному, але.. я туди зазвичай не ходжу, тому не знаю, який магазин порядний, а який ні..
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! а турецькі чим погані? я маю дублянку. Купувала 4 роки тому. Тоді такої з єнотом на комірі, гудзиках і рукавах ні в кого ще не було. І хоч зараз такий фасон є заїдженим, все одно я її люблю. І виглядає вона як новенька, хутро навітьна рукавах не витерлося. І дуже тепла, хоч і легка на вагу. Вважаю, що ексклюзивне хутро може бути лише на замовлення.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! ніде такого не писала але просто не чула іншого виробника, не маю з чим порівняти та все ж, які в нас є хороші магазини з дублянками? ---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ---------- а в Тисмениці лише шуби?
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! я свою купувала на півд. Там такий магазин в куті, продавець - чоловік "гопнік у літах". До речі, в сестри також дубльоночка, дуже красива, але значно холодніша за мою.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Я цього року купляла свою шубку на виставці в Спартаку. Шубка - стрижена нутрія, оздоблена норкою. Виглядає дуже гарно як справжня норка. На виставках в Спартаку є завжди гарне хутро різних фірм і ціни дешевші ніж на Південному
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! І які там ціни в середньому на середньої довжини шуби щось більш-менш симпатичне?
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! а як знати, чи телпа дублянка чи ні? сьогодні заради цікавості міряла довгу дубляночку біля вернісажу, з капюшоном, зі стриженої цегейки і іншу зі стриженої кізки. Що тепліше? порадьте, бо не розбираюся в цьому, а хочу купити щось вартуюче
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Дивлячись,яка плану дубльонка, бо якщо всередині хутро тонке то я б не радила, бо буде вам холоднувато як добрі морози...
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Так. Вони тонкі, але можуть бути теплими. Це залежить вже від конкретного виробу. Людина сама, вдівши пару дубльонок, має відчувати, в якій з них тепліше. А, взагалі, судячи з власного досвіду бачу, що шуби є теплішими від дубльонок. Я в мороз -15 градусів можу брати під шубу тоненьку кофточку і мені тепло.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Цегейка тепліша буде. Я як купувала собі дубляночку, також дивилася на тих стрижених кіз, поні іт.д. тоненькі вони, як виразилася продавець - на теплу осінь... Купила тоненьку, легку на цегейці також біля вернісажу і тепла. Шубку маю коротку, курточкою, купила за українською традицією "щоб було" але я щось не до шуби, незручно мені її носити, не подобається мені хутро, лізе всюди.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! ой, людиски, купила цієї суботи собі шубку, тішилася дуже-дуже, а лише нині подивилась, як з тих бідних тваринок живцем знімають шкурку... фее... не хочу я її вже вдягати. думаю, то перша і остання шуба в моєму житті. вона то гарна, але в мене не виходять з голови ті очка бідної тваринки, яка ще живе, але вже без шкіри... так мучаться ті звірки тільки для того, щоб люди гарно виглядали...