Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Але дурниці! Мені, наприклад НАБАГАТО більше подобається, як і Angel попеляста. Але ще багато маэ значення який вам быльше до лиця... Чорний і попелястий пасує яскравим брюнеткам, коричневий і персиковий - рудим і русим з червонуватим відтінком. Але таки факт - чорній, то чорний - всім, фактично пасуватиме. Але найголовніше - ваше задоволення! Переконайте чоловіка, що саме такий колір вам до лиця. Або щось вигадайте
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Мала кролика з песцем. Видно не фест якості, бо трохи ліз, тож оділа раз і продала. Зараз маю нутрію з песцем. Звісно вона тепла! Коли купувала підійшла по коштах і властивостях (не боїться мокрої погоди, а не мокрої в нас дюююже рідко). В маршрутці шубки просто шкода коли по них труться. Знаєте - це як модельні туфлі, які на щодень дуже скоро виглядатимуть просто жахливо. Бо для таких речей є рекомендований спосіб носіння, і саме його враховують коли шиють такі речі - щоб воно мало вигляд у суху погоду, без додаткового тертя і т.п.. А якщо річ в маршрутках втрачає вигляд за місяць - то ніхто не буде винен. Бо не передбачено. Я мала бежеву дублянку. Їздила іноді в маршрутках в ній. В усіх хімчистках потім сказали, що після такого тертя вона не відновить свого кольору, фарбувати хіба на темне. Та і форму вона втратила початкову... А за кермо в шубі би не сіла. Взагалі шубки (з нутрії) є трошки штивними та і всі протираються швидко під ременями безпеки. Їзжу в короткій дублянці. Мені того досить. Норка... Може купила б в театр ходити. На щодень якось боязко - навколо безробіття, наркомани-студенти... Нє, тільки в супроводі чоловіка..
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! яке я маю волосся видно на аві трохи. але то 100%. літом зайшла в магазин шуб, продавщиця мені на плечі одразу світлокоричневу норочку. Я кажу, що хочу темну, а вона "вам у світілй гарніше". таки приміряла я темнокоричневу, і таки гарніше мені було у світлішій. ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ---------- Та то навіть у фірмовому взутті тоді сташно ходити і з обручкою. наркомани-студенти навряд чи стануть розбитратися, що то: норка чи нутрія.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Ой, гопота в нас сьодні "освічена". Але ходжу без чоловіка я таки в дублянці - вона схожа на курточку.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! також отримала на різдвіяні свята подарунок від тата- норкову шубку! одразу знала,що хочу коричневу чи чорну!таку і купили коричневу, із великим капішоном так багато таких шубок у такому кольрі,та як би там не було, кожен хто баче мене в ній кожний раз,каже,яка красива річ,тому мені здається,що норка буде у любому кольорі виглядати чудово! це як на кого,коричнева та чорна це класика,до прикладу я взагалі не сприймаю розмальованихрізнокольорових шуб,а полюбляю однотонне!або в крайньому випадку додержання 2-х кольорів,наприклад шиншила!
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! А скажіть, що то дуже залежить від пошиття (моделі) та ворсу (якості шкірок)? Я коли цьогоріч дивилась за шубами то власне подумала, що вони бабські з-за нецікавості моделей, а не кольору. Не достатній у нас вибір.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! І це все норка на колір і смак, як то кажуть.... але говорити, якщо норка, то лише чорна (сіро-буро-малинова) - це якесь жлобство, як на мене. "Главное, чтобы костюмчик сидел"! ---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ---------- власне, що в шубки, котра мені сподобалася фасон звичайнісінький. та й я не хотіла якихось викрутасів. Мене покорив її колір. Серед ряду клонованих коричневих вона дуже виділялася.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! підкладку я міняла до шубки на дорощенка. там є ательє ще совдепівське. через дорогу від айболиту і пройти троха вперед до головної пошти. То так гарно замінили на норковій шубі підкладку!!!!! і ще я попросила і там кравчиня вшила в підкладку потаємний карманчик для гаманця, на грудях біля застібки. ну дууууже зручно. шубка мамина - і вона в ній вже ходе і ходе... а я собі купила нутрію. виробництва приватного з тисмениці.... купувала на південному. по ціні мені підійшло. трошка нижче колін, класичного темно-шоколадного кольору, навіть ближче до чорного. начиталася що приватники з тисмениці шиють халтуру і тепер хожу нервуюсь що моя облізе... сумку на плече не одягаю..а тепер ще не буду паском пристібатися....чи сідати ззаді в машині... обідно...замість того щоб отримувати задоволення хожу і оберігаю її.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! це правда,багато переміряла вього поки не знайшла щось людське! також спочатку шукала собі,вже знайшла хотіла купувати,та її забрали!от і добре..тато на норку розщедрився в мене знайома є,то вже 6 років має нутрію стрижену,носить через день,а вона в неї,як нова ---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ---------- оригінально,але я б таке не хотіла
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! думаю, що нутрія, навіть халтурна - дуже міцне хутро. Тому не беріть дурного до голови ---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ---------- ось цікаве по темі: "Носкость меховых шкурок в значительной мере зависит от их отделки; крашеные изделия теряют 10-20% прочности. Стрижка же, наоборот, увеличивает износостойкость мехов, поскольку стриженый мех не свойлачивается. Износостойкость стриженого мехового изделия повышается на 20-40%."
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Я собі шубу точно не купуватиму, хіба з дуже коротким ворсом, бо я не висока і мені просто не пасує, як і не пасують дублянки з величезними хутрами, в яких я просто гублюся. Тож ношу дублянку з мінімумом хутра, приталену, по колінко, дуже задоволена. Я мерзлюка, тому капронки ношу в дуже теплу пору року (переважно літом) , а зараз можу собі дозволити їх носити і зимою . Моя знайома купила шубку з лисички, нажаль їй не дуже пощастило - уся машина в тому ворсі .
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Ну ви даєте! Оберігаєте шубку... а що вона вартуватиме без вас?.. Пристібатись потрібно всюди, завжди і ззаду теж! Обов'язково. Не жартуйте з тим. А щодо якості - моя коліжанка і її мама в приватників з Тисмениці купили по шубці. Товар якісний. Причому, хутро нутрії, то фактично одне з небагатьох, яке вони вичиняють і обробляють саме там, в Тисмениці, а не привозять готове з Турції чи з інших країн. Тому й характеризується кращими показниками антизношування.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Я хочу хочу...а сама незнаю що хочу... Норка...ну нема куда мені її реально носити, хоч чоловік каже якщо купувати то вже норку. В ідеалі хотіла гарну дубляночку, але нажаль така мені не трапилась цього сезону, сьогодні дивилась на шубки з стриженого кролика- дуже гарненькі є фасончики і виглядають гарно, але смущає мене той кролик,як буде носитись, а ціна не дуже вже і "кроляча" Ще була досить інтересна з стриженого бобра- м"якенька, нібинічого така. Нутрія не подобається мені впринципі. Минулого року бачила симпатичні з стриженої овчини, але цього року знов ж таки якісь грубі попадались лише....Отак доношую поза-поза-позаминулорічну дублянку і пуховик.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! моя мама вже другу шубку з кролика собі купила, одну відносила 3 роки і по нині в нормальному стані, і минулого року більш нарядну купила носиться гарно,поки невитирається носить майже щодня, а ще класну купила з "міксу" шиншила рекстон+норка (комір переходящий в капішон) виглядає модно
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! вони всі класні..по кольору і фасону мені найбільше подобається передостання...
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! а мені 1,4 і 5 . В мене колись була шубка, але згодом віддала мамі - якась вона мені важка була, я як ведмежа в ній була - неповоротка , хоч гріла гарно. на разі мрію про норку, але то поки що в проектах...