Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! Мені теж дуже подобаються різноманітні шубки, але переважає все-таки норочка. Якби змогла дозволити собі таке задоволення, то тільки з того звіра, або світло сіру, або чорну. Згідна з думкою, що шуба все-таки не до маршруток. Її там і вимажеш, і зашураєш, а якщо ще купа народу буде тертися то взагалі капец. Єдине, що я точно знаю, що шубку в наших магазинах і базарах купляти не буду. МАю знайомого, який займається пошиттям всяких таки прибамбасів і пошила б в нього. Він розказував, що пару разів заходив в магазини з хутром і дивувався, як можна вивалювати такі гроші за таке г... Можу порадити хорошого майстра.
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! Мої враження, як власниці каракулевої шубки абсолютно ідентичні як у Касі А ще цілком мирно реагує на дощ та дуже тепла. От лише один недолік, ношу її вже 8-ий рік і вже дуже дозріла до перешивання. За рекомендацією чоловікової родички наступного тиждня наважусь на експерименти. Тим більше, що знайшла гідну заміну - куртко-плащ на кролику (внутрішня підкладка із кролика) - дуже легкий і ДУЖЕ теплий. Бажаю Вам, Віоло, успіхів у пошуках та вдалого вибору бо й справді
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! моя одногрупниця має такий. Теплий, файний - так. Але вона ходить вся в ворсі
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! Мені мабуть пощастило. Не можу на таке поскаржитись. Ходжу частенько в чорних штанах, то раніше такі чуда-дива залишались від пуховика, а зараз все чистенько. Дуже ним задоволена!
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! о, а моя коліжанка має дублянку з внутрішнім довгим ворсом - теж - і тепла і гарна, але той ворс на всьому одязі! Таки, пощастило вам, Цокотухо, з плащиком І, дякую за побажання
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Згідна на всі 100 %, мене власне і консультувала місцева жителька, чоловік якої працює в тій сфері - тобто, вона "в темі", але...я не кажу, що моя шуба погана, просто в порівнянні з маминою вона програє, в порівнянні деякими базарними - навпаки. Ну це спірно. Колись тут була обширна тема про рагулізм На мою думку, кожен собі вибирає пріоритети в витрачанні грошей. Для когось важливий зовнішній вигляд, для когось - машина, квартира чи там ще щось. Я, наприклад, зараз не маю можливості придбати власне авто, то що, я не можу купити собі шубу чи допустим дорогий годинник? А ваша знайома, коли йде по вулиці, в неї що написано на чолі, що її матеріальний стан дозволяє їй мати дві шуби? Я згідна з тим, що шуба, особливо з дорогого хутра - статусна річ в принципі, яка вимагає нагоди, погоди і відповідності їй всього образу (ну типу під низ не джинси і екковські черевики), а будь-яка невідповідність виглядає смішно... Ще одне: в нас чомусь "предел мечтаний" і мірило престижу - норка, хоча є набагато дорожчі і вишуканіші хутра, а норка, між нами, дівчатками, - недовговічне, примхливе хутро, але чомусь більшість марить саме нею
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Цілком згідна. Чула багато позитивних відгуків від шанувалиць хутра про шиншилу. Чи знайомий хтось із особливостями, співвідношенням ціна-якість таких шубок? Дякую.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Звичайно, що спірно. Я ж пишу - на мою думку. Для того форум і існує, щоб кожен свою думку висловив (і цікаво думки інших дізнатись), а не для того, щоб хтось один всіх переконав, що саме він правий! І те, що дорога шуба не пасує без власного авто - це теж виключно моя думка. А на це питання Ви самі відповіли одразу: Хоча, я своїми коментарями трохи офтоплю, бачу. Насправді, тема не про статус і матеріальні можливості, а про різні шубки, з чого, і де краще купити Так що сорі.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Осьо, накопала чутку інформаційки взято - звідси но так, якийсь ламер перекладав з росйської, але суть вловлюється... Питання - котик - то типу, морський?..
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! В мене була коротенька шубка з козлика. Носилась майже на щодень 3 зими - по ній нічого не було видно, тільки підкладка дуже зносилась. Чи було тепло? Якщо чесно, при морозах не особливо але вона в мене була коротенька, то що від неї було хотіти Набридла, доношує моя сестра - ось уже пройшло ще 3 роки, а вона ніде не попротиралась, виглядає добре. Купувала в Тикаферлюксі, але помилкою було те, що поїхали в несезон: вибір був бідний, особливо з молодіжного стилю що, звичайно, не поширювалось на норку: від тих шубок очі розбігались
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! на днях була на південному дивилась за шубками,втбір ніякий одне і то саме,а знайшла в одному бутіку шиншилу рекстон,а комір(капішон) норка ну шикарно,а покрій абалдєть,і ціна нормальна!такшо якшо походить можна шось нарить)))
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Знайшла ще цікаву інфу щодо вибору шубки осьо. Взагалі той портал захисту споживачів є весь цікавим
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! використовую 2 пуховичка - спортивний і не дуже, плащик шматяний,але під ним крілик і шубку з крілика... ну шо вам сказати... спортивний пуховик "snowimage" найбільше гріє...плащик шматяний дійсно теплий, бо той кролик робить своє, але в одній білизні не вийде))) шубку купила цієї зими і трохи пожаліла... бо зараз з високим доларом те не купиш що минулої зими... сама шубка приємна, дуже легенька, а гріє вроді не дуже більше за інші речі... правда вона тільки попу прикриває, бо я довгі не люблю.. оскільки немініатюрна і висока - виглядати як "хатка" мені не подобається...
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Шуби - ах шуби . Розповідаю за чергою - перша кролик , десь до середини стегна - класна - відтарабанила в ній всі студентські часи десь роки за три вона обтерлася, ще за рік віддала племінниці. коза мальована (ви прислухайтеся, як звучить) - чітко пам"ятаю , що купила її за перші "халявні " гроші . Ну що вам сказати - певно Бог мені на хвилю розум відібрав, що її купила - довга, реально до п"ят -тепла - але така - тумбоподібна. я її ще потім на півметра в ширину звужувала - щоб хоч якось виглядати висить в шафі - молі в кайфі Шуба з - увага - стриженого коника (жах) обшита норкою. Класна була - трапецієвидної форми, трохи вище коліна. Чоловік мене в ній називав "лошак ти мій довгоногий ". Зносилася швидко , потім доїла міль. Яка картина зараз - дві дублянки, які реально краща за шуби - бо легкі, не дуже дорогі ( в одну правда зараз влізаю "впритик", але ми над цим працюємо) Що хочу - норкуууууу! Коли була в віці до 30 , то розуміла, що краще мати щосезону нового пуховичка - та скакати такою "настоляткою" а зараз - думаю - то певно на наступний ДН чоловік буде мати, що подарувати (як Бог дасть). На разі - норковий берет Шубу, треба шубу,шубу.......
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! А мені чоловік сказав, що подарує шубку до річниці Я собі знайшла таку гарненьку норочку, як і хотіла - халатний фасончик, до середини бедра. Але є одне "але". Це колір. Спочатку я просто в захопленні була, але коли чоловік сказав, що терпіти не може такий колір, то .. самі розумієте. Колір в шубки такий пісочний (жовтувато-персиковий) з темнішими смугами. Чоловік каже, що норка має бути чорна чи у крайноьому випадку коричнева. Я теж так раніше думала, допоки ту не побачила. Тепер мені ті коричневі видаються нецікавими, нудними та бабськими. Не знаю, що робити.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! а як Вам пепельний колір??я від нього просто балдію!!!!!!!а особливо коли є величезний капюшон!!