Ой, хочу-хочу шубку!

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Viola, 25 Грудень 2009.

1. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку!

А Ви не запитали звідки вони ті шуби возять?

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на нашу львівську вологу погоду кріль носиться неважно. Він швидко втрачає свій зовнішній вигляд. Не знаю, може то моє суб єктивне враження, але за сезон носіння по нашим зимовим дощам-снігам-мрякам він має вже якийсь "подуставший" вигляд. Аналогічно лисиця- більш витривала, але все рівно- не те. Зі всіх шубок, що у мене були, нашу вологу , більше дощову, ніж снігову погоду найкраще витримує нутрія, не втрачаючи зовнішнього вигляду і функціональності навіть за кілька сезонів . Норочка теж непогано. Але тут вже різниця у ціні така хороша.

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

наскільки мені відомо, фабрика працює під брендом "Хутро Світ". Інша справа, що у самій Тисьмениці ще шиють ті шуби мало не в кожному дворі ( це як весільні сукні під Чернівцями). І що реально продають в магазинах- це питання. Але з відділом продаж фабрики можна зв язуватися напряму і напряму замовляти навіть пошив шуб. Ну а на наших базарах реально в основному Китай ( причому багато підробок хутра). Часом трапляється ще російський "Русский мех" ( але і його багато підробляють).

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а вона тоді звідки?:girl_crazy:шиє у Львові?:girl_in_dreams:в підвалі..чи в нас кілька фабрик в місті є,а?
    на тому ж Південному є тисменицькі "фірмові"магазини..най вони не "гонять"...я розумію бізнес,але китай за кілометр видно...

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

були...але я теж подумала,що кролик мав би гірше носитись,аніж нутрія,особливо на львіську погоду,тому шукала виключно нутрію,бо на інше з того,що подобається ще не заслужила..шучюююю....

4. Talya

Talya Well-Known Member

мала я шубку з кролика. купувала ще в магазині "Соболь" на Галицькій. відносила 2 роки, а потім вона втратила свій вигляд. і біля рукавів витерлася (полисіла). більше кролика не купуватиму. на нашу вологість, сніги і дощі не підійде.

5. casablanka

У мене до нутрії специфічне ставлення, тому я її не розглядаю як варіант шуби.
    Та й нутрія більш підходить для старших людей(можливо і помиляюсь), а кріль більш молодіжний.
    А щодо кроля, то я також відразу подумала яка вона буде після дощів і снігів, цілком згідна. Але також є різна якість, та й не кожен день її носитиму. Якраз на 2-3 роки буде нормально.
    У моєї мами біля рукавів песець також витерся і норка, то така специфіка носіння якщо постійно хутро буде об щось тертись, то звісно що буде вичухуватись.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Моя (кролик) трохи полисіла на рукавах і кишенях, але загалом вигляд непоганий. А їй вже 5-ий сезон буде:girl_curtsey: Мені кролик і норка на дотик подобаються найбільше.. А всі інші якісь мені зажорсткі..

7. сніжна

зайдіть на сайт тої ж Тисьмениці чи інших хутрових компаній і гляньте на модельки шуб. Не знаю, чи можна вважати сучасну шубу з нутрії для "старших". Це скоріше упередження ще з радянських часів, коли усі шуби шилися по одних лекалах, тільки для молоді купували кроля, як доступного по ціні, а вже жінки, які "заробили грошиків" , купували по суті ті ж моделі ( бо особливого вибору то і не було), лиш з нутрії , ондатри ( бо це хутро було дорожчим за кроля на порядок) чи каракуля. Ну і норка- моделі ті ж,по тим же лекалам, але, звісно, це хутро було завжди у ціні. Ще ряд пань з елітних родин носили "купецькі" шуби з песця, в яких просто "потопали" .
    у мене така шуба потрапляла не раз і під проливний дощ. І ніц їй не є ( а одній з них вже добрих кілька сезонів).При тому,що я її носила щодня з пізньої вже холодної осені і аж до потепління реально в будь-яку погоду.Тому теж наразі із тих варіантів, на які "заробила" альтернативи для вологого Львова не бачу.

8. LILY

LILY Well-Known Member

а вона тоді звідки?шиє у Львові?в підвалі..чи в нас кілька фабрик в місті є,а?

казали що врни везуть з Греції.

9. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Я теж так думала свого часу, але коли побачила шубку сестри змінила свою думку. В неї дуже молодіжний варіант прямої з капішончиком. Але вона мені якась важка, тобто багато важить )). Як ноша на плечах. :dntknw:

10. casablanka

От якраз і я такий фасон хочу.

11. Уляночка

я писала про кролика
    о..ні..це якісь стереотипи..
    якупила

12. сніжна

це якщо у сестри шубка із додатковим утеплювачем. Деякі виробники використовують навіть ще ватин ( це можна зустріти у російських шубок, сама нещодавно таку в руках тримала)- в цих шубах можна ходити хоч при -40 на блузочку, але така шуба досить важка, оскільки розрахована на сибірські морози. Звичайна ж сучасна нутрія не потребує важких утеплювачів. Мало того- в такій шубі тепло, навіть якщо немає узагалі ніякого додаткового утеплювача. І вони досить легенькі по вазі.

13. kati

kati Well-Known Member

Мені тим і не подобається нутрія. Якась дуже штивна і важка з цього хутра шубка( а ще практично всі нутріі оздоблюють пєсцами, теж не люблю таке)
    З бюджетних,так би мовити,шубок дуже подобаються з мутончика, просто ммм...це такий собі варіант шубка/дубляночка. Ще бачила дуже гарне поєднання каракуля і мутона-оригінально . Щиншилки- стильні шубки, але дуже ніжне хутро, можливо помиляюсь, яле вважаю що не дуже зносостійке воно
    .

14. сніжна

з того всього тільки що зважила для цікавості свої на електронній вазі. Одна має 1190 г, друга- 1775 г. Багато це чи ні для шуби?

15. Vероніка

Vероніка Never give up

А я нещодавно натрапила на шубку з ... поні, короткий м"який ворс.
    Ще такого хутра я не мала, які відгуки про нього ?

До речі, раніше мріяла про шубку з шиншили, але минулого року в друзів з"явилась парочка цих милих створінь, і моє бажання зникло ...

16. сніжна

я минулоріч розглядала варіант зимової курточки з поні. Але не купила. Сама продавець говорила, що вони розраховані на більш теплі зими ( тобто досить холодне хутро), ну і зношується швиденько ( тобто це не на щодень). Хоча виглядає дуже гарно, а основне- таке хутро гарно лягає по фігурі завдяки еластичності.

17. Уляночка

то справа смаку..мутон мені нагадує радянські дитячі шуби..абсолютно не подобається..з бюджетних то вже краще кріль:girl_wink:
    то різна в них довжина?

Кать,для цікавості зваж свої...і козлика,і норочку..просто цікаво,бо для мене моя шуба неважка,але я не маю з чим порівнювати,бо вона в мене перша...а "на око" -взяла пуховик і шубу,шуба не набагато важча..шкода,що не маю електронної ваги

18. LILY

LILY Well-Known Member

дівчата а що має писати на лейбі шубки (та шо до підкладки пришита)? склад з чого/кого вона ? десь в неті читала і неможу знайти опис/розшифровку. На одній шубці що мені сподобалась пише 100% FUR і все,а з кого та шуба ні слова.

19. kati

kati Well-Known Member

я писала не про вагу, як таку, в грамах/кілограмах....а по відчуттях. Я міряла шубу з нутріі- мені вона громіздка, об"ємна, я в ній почувалась некомфортно.
    Але ж то звичайно все діло смаку:) хто що вибирає...

)))) а мені зовсім не нагадує:) як добре,що всі ми різні і смаки в нас різні!

)) чсено, навіть не уявляю як то зробити. Вдягати на себе і іажитись? так ж електроні ваги не точні, округлюють всерівно.
    Ну і як я вже казала, вага в кг то зовсім не показник.Треба орієнтуватись по своїх відчуттях

20. Уляночка