Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! А цього року бачила гарну шубку на виставці біля Ів. Франка фірми Місс Лора. Сподобався покрій і ціна нормальна і на замовлення можуть пошити все, що хочеш. http://www.misslora.biz/ на сайті чомусь її немає. Але того року мені вона відпадає. Минулого року ходила по Південному і магазинах, то або ціна висока або моделі ніякі, хотіла вписатись до 7000 грн - не вийшло і лишилась без шуби. До слова, цього року пригледіла собі нутрієву із писцевим коміром, довжина трошки нижче коліна, під поясок. Була там 1 будка із Тисмениці, то там щось нічого не знайшла.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! то ви про бобрика?ціни район 8-9тис.на Южному..вТисмениці 2тижні назад купляла нутрію,тому цінна інше хутро не питала..хіба норочку((((
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! ні, я хотіла нутрію. Мутона, каракуля , кролика не розглядала зовсім. На наступний рік напевно також поїду в Тисменицю. Мені одна норочка також сподобалась на виставці за 22 тис.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! я маю дві нутрієві шубки. Одна. куплена минулорічно, отака ( колір, фасон)http://www.misslora.biz/index.php?o...emart_category_id=10&limitstart=9&backlnk=1&- , а інша- куплена вже кілька років тому-отака http://www.misslora.biz/index.php?o...tuemart_category_id=9&limitstart=9&backlnk=1& Обидві дуже хороші. Тепленькі, легенькі, навіть якщо і під дощем намокнуть- то форми не гублять. Старій моїй шубці вже буде 5 сезон, але і вона у дуже хорошому стані. Не лізе, немає заломлених волосків.Але от глянула на ціни... Я просто у легкому шоці. Я купувала свої не у нас, то вони обійшлися набагато дешевше ( що першого, що другого разу) яка зараз ціна?
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! сніжна, ціна на сайті є ще нижчою, ніж ціна на виставці була. Цю, що я собі пришледіла, то була 6300 грн, це щось схоже, але все одно не то http://www.misslora.biz/index.php?o...uemart_category_id=9&limitstart=18&backlnk=1& В тій, що я дивилась комір був кругленький, чорнобурка хороша і на рукавах без хутра, і поясок інший (в оригіналі я б хотіла хутряний)
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! я купила точно таку,як ви описали...чорна,добре виправлена, комір круглий, хороша чорнобурка, довжина 85 см, капюшон, на рукавах хутра нема, нема блискучих гудзиків поясок-хутряний....просили 4750...алемій муж вміє добре торгуватись..обійшлась в 4200...хоча ціни в середньому 4500-5800(чим більший комір+капюшон+хутро і довжина за коліно..але того всього якраз я не хотіла)...ми до речі мою шубу міряли першою...потім ще 15 магазинів обходили,але таки до неї повернулись((((
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Мене чоловік вже другий сезон просить купити собі норочку. А мені щось шкода такі гроші викладати ( тим більше, що це не так просто на сьогодні, важко, хоча можливо). Ну одягну я її раз-другий, а потім буде в шафі пилитися. І що то робити?
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! ого, то файно зторгували. Мені довжина 85 см тоже була б доброю, бо сама невисока 153 см маю, то більшість мені виходить або рівно по коліно або трошки за, коротших не розглядала. Значить, на наступний рік також поїду туди.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! а мені абсолютно в рівень коліна чи нижче не пасує..оця довжина на мої 162 в сам раз ---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ---------- та звичайні...нутрія...все нутрія,окрім легкої опушки на капюшоні з чорнобурки чи песця ..треба глянути на ціннику ---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ---------- малось на увазі на манжетах тим "мєхів" нема накладних...
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! Минулого року на ПД взяла за 5000. Носила всю зиму, супер. Виробництво еж Тисьменниця.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! дівчата, в мене мама цьгго року хоче шубку і хоче їхати в Тисменицю наступної неділі. Чи вартує їхати туди в неділю? Там є якісь магазини із асортиментом чи продають по хатах, напишіть хто вже був.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! ми були всуботу...в неділю вони теж працюють..магазинів багато...я десь15 обійшла....були ще..є з різним хутром,а євиключно з норочкою
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! А яка якість? Ціни? Дорога хоч і недалека, але не хочеться розчаруватись.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! я за норочкою не їздила ( міряла , правда, одну-халатиком до коліна...гарно виправлена, капюшон акуратний..18 тис...чорна)...та й за іншими теж..ми були недалеко,тому і вирішили заїхати в Тисменицю-мені пощастило і я купила те що хотіла і за такі гроші,які могли собі дозволили...
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! А з кролика там продають? Бо хочу собі якусь шубку. Хотіла лише норку, але зараз вона мені не актуальна, бо власного автомобіля немає, а в загальному транспорті щось не тово її носити. А більш нічого не подобається, лише може кріль, але як він носиться і як на тепло я не знаю. До речі друзі їздили минулого року в Тисменицю, то подружка була дуже задоволена, шубка , а от її чоловік не дуже (самі розумієте чому). Казав що на Південному було б дешевше купити.
Відповідь: Ой, хочу-хочу шубку! в суботу була на Південному дивилась/міряла шубки, і в одному магазині розговорилась з власницею і спитала за Тисменицю, то вона казала що так обовязково поїдьте подивіться це не далеко, але прийдете до мене, багато таких клієнтів мала, а її чоловік взагалі сказав шо та фабрика взагалі закрита і всі магазини під її іменем продають шуби а насправді везуть з Китаю...чесно я аж розстроїлась. Може так сказали для заманки клієнта?!