Ой, чула, чула, чула... (с)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 8 Листопад 2010.

1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Не хотіла пхатися, але...
    Як на мене то тема дійсно важлива, але то все сказати і вирішити напевно краще в приватних повідомленнях, а не "КРИЧАТИ" тут на форумі...жиби всі бачили. Якось воно не доречно...
    Так воно принаймні виглядає...

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ----------

• Подобається Подобається x 1
  3. AilataN

AilataN жива

І дуже добре, що не в ПП ,а на форумі, щоб всі бачили до чого призводить беззмістовне ляпання клавіатурою.
    Може це взагалі байки і наклепи? Фактів нуль, або застрашилась дописувачка, от і не тре було обчєствєнность будоражити. Треба думати перед тим як такі речі викладати на всеогляд. ІМХО.
    Інша справа коли факти є і вони замовчуються, це просто, ****,( надзвичайно погано).

Останнє редагування: 21 Серпень 2011
  4. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Давайте не будем! А якщо будем, то давай(-те) (с)
    Завжди є подробиці, в яких захована реальна причина
    якщо правильно зрозумів, то не "народила", а КС (їй "народили"). А при тому всяке трапляється...
    Дитяче серце зупинити може люба ін'єкція.

ОБС так сказало?

Хотів так тему назвати. передумав, бо лементу буде багато... :)

У нас є ціла серія фантастичних історій. у розділі про любоффф.
    Не читали? :)

Останнє редагування: 21 Серпень 2011
  6. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Ой, чула, чула, чула... (с)

до чого тут домашники?

та чого, тут ніби вже всі звикли до чударнацьких тем)

7. Відповідь: Ой, чула, чула, чула... (с)

Якщо те згвалутування - то ОБС, ним і залишиться, і всім буде харашо.
    Якщо правда - гірше.
    В будь-якому випадку завтра тим займуся.
    Ромашко, хотіла уточнити у Вас бодай назву того села, це ж Вам відомо, а то нічого не знаю-нічо не знаю...
    Ну але як не хочете - то справа Ваша. І совість теж Ваша.
    Ніхто на цю панянку не наїждажає. Просто просить розповісти деталі. Хоч, певно, вона вже ся перелякала, що то, певно, таки пльотка, і тихо відмовчується.
    Це ІМХО.
    Кароче :) , ламайте собі тут списи, кожну пльотку перевіряти ніхто не буде, але оскільки панянка так щиро наполягала шо таки-да, дитину згвалтували - то перевіримо. І без Вашої посильної допомоги.
    Тільки питання: за що боїтеся, коли відмовчуєтеся?
    Віторіє, хай тебе не дивує, що я хочу від "бідної" Ромашки. "Наводящі" дані хоча б про село і вулицю - то вже ж інфа, нє?
    От у Львові дитина від вакцинації померла. А мене батьків подруга питає: а що то дасть, як Ви про це напишете. Ну от, це страшніше - смерть, ніж той псих. А люди - так і ж. Дивні, дуже дивні люди.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Цитрино, то все можна було подати у іншій формі, я розумію, що сама новина обурила, схвилювала, але на емоціях писати не можна, бо от виходить таке. Чи не простіше було б одразу в пп спитати(спокійно і культурно) назву місцевості. На мою думку, якщо людина хоче направду зробити добро, вона про то кричати на весь світ не буде, вона то зробить тихенько, щоб ніхто не чув і не бачив. Ось таке направду цінується. А кричати тут-йой, що ж то таке, псих ходить, а ви ніц не робите, ану бігом кажіть все, чого мовчите і т.д. Ну чесно, смішно.

9. Відповідь: Ой, чула, чула, чула... (с)

10. AilataN

AilataN жива

Коли читаєш допис, написаний буденно, як про крадіжку курки, про ЗГВАЛТУВАННЯ МАЛЕНЬКОЇ ДІВЧИНКИ!, ще й з коментарями типу "а що поробиш, все покривають?!" то реакція обурення абсолютно прогнозована. В мене теж одразу виникло питання- де? хто? І справа навіть не в "робленні добра".

11. gugulya

gugulya New Member

Ця особа живе як раз на моїй вулиці - в мене особисто плювала і "жидовською мордою" обзивала. А на днях бачила її на Краківському базарі, де вона гарно вбрана і зачесана йшла за покупками і не дуже голосно бурмотіла щось собі під ніс. Тобто її паскудна поведінка є вибірковою - на базарі вона не галасує, бо її виженуть і не продадуть їй нічого, а плювати в мамів з маленькими дітьми оце вона може, бо за нею ж не поженешся щоб в мордяку дати:aggressive:

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Ех...
    А в "личику" покажетеся?

13. Vittoriya

та сама особа раз на мою коліжанку на всю вулицю в її районі накричала, що вона спить з директором :shutup:. Цікаво, що подумали люди, які біля неї на зупинці стояли, не всі ж певно знали, що то є ненормальна...

14. Відповідь: Ой, чула, чула, чула... (с)

Всім харашо - це плітка. Ось що вдалося з'ясувати:

Згадалася чогось (чого б то?..) історія про хлопчика і вовків. Ну, знаєте, де хлопчик постійно волав "Вовки", розігрував селян, а йому вірили і бігли рятувати. А одного разу, коли вовки таки прийшли, ніхто не прибіг. Бо вже набридло бігати на кожен писк:)

15. Vittoriya

невідомо , чи це правда, але якщо ця нова інформація таки правдива, то це ще раз доказує, що треба володіти достовірними фактами, перш ніж здіймати переполох і кричати, що вже, терміново треба писати заяви, що ходить по вулицях педофіл і таке інше. отак можна зіпсувати невинінй людині життя...

16. vikulyamamulya

Пишу сюди. бо незнаю що стало причиною цього випадку. Давно вже по новинах і в інтернеті ходять історії про істоту яка вбиває кроликів, те що це називають чупакаброю і присують казна що не вірю, але що якась така тварина існує-так.
    Сьогодні зранку сусідка знайшла своїх кроликів передавлених, без крові, і ще й всі були один біля одного поскладені, клітка в якій вони були була роздерта. Особисто я чула як їхній пес вночі розривався гавкітом, але щось не звернула уваги...Цікаво просто що це таке могло бути

Останнє редагування: 28 Жовтень 2011
  17. jylanda

jylanda занууууда

В нас колись таке саме сталось, але то був сусiдський пес:girl_devil: Подусив кролiв i лишив iх так. А про чупакабру, то часом показують репортажi, що таки iснуе такий звiр, але я в то щось не дуже вiрю:girl_in_dreams:

18. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Вірте- не вірте,але чупакабра за декілька хвилин дістанеться зі Солонки до євростадіону...А там....освітлення нема....всюди...Навіть Янукович забоявся і завтра не приїде...Так що думайте чи йти,чи не йти..:girl_haha:.Сама живу в Солонці, то мені тепер що на вулицю ввечері не виходити...:girl_in_dreams:
    Ромашка,Ви на вулицю виходите чи також боїтесь???:girl_wink:

19. vikulyamamulya

тю , нашо мені туди йти як я з балкону все добре бачу

то принаймі до мене на Наварійську не ходіть, бо ще на вас кинеться:girl_blum:
    Я не боюсь, бо я в це навіть не вірю. але факт залишається фактом,, хтось таки подусив кролів

20. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Ромашка,я живу біля Вас..:connie_pull-pigtail,щодня машиною їжджу, а в суботу-неділю з дитиною гуляю( листочки і каштани збираю ):girl_haha: