Ой, Америка, ой, Канада...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 Травень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Ой, Америка, ой, Канада...

Хто хоче жити в штаті Іллінойс або Мінесота (хоч кажуть, що там зараз багато новоприбулих) чи де бува у кукурузному штаті Канзас. Всім ж хочеться в сонячну Каліфорнію, ну або Нью Йорк.:girl_crazy:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Кажуть, що чоловіків було кілька, але поліція інформацію наразі не підтверджує.
    Учора ввечері виплив факт, що застрелений чоловік, хоч і був канадцем, був зв'язаний із ISIS. Вони грозилися Канаді, що до неї доберуться. Так розумію, що стрілянина вчора та ще раніше в понеділок, була попередженням.

3. padesnig

padesnig Well-Known Member

Хіба соціальна допомога не від штату залежить, а від міста? Я ніколи не користувалась соц. допомогою, тому цікаво.

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Насправді частіше їдуть туди де є робота, а не в НЙ чи Каліфорнію. Я свого часу поїхала з НЙ в Атланту, бо там знайшла роботу. Знаю родину, яка з НЙ поїхала в Джоржію а потім в Канзас.

Ми зараз в Канаді, але чоловік щось почав говорити, що може б ми в Америку знов перебрались. Говорили про Флориду і Вашінгтон, а не НЙ і Каліфонію.

4. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Для цікавості - що можна орендувати в різних містах США за 1,500 дол. за місяць. Тут
    Десь так само різняться ціни і на купівлю житла.

5. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

і від школи, яка "обслуговує" район розташування помешкання.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

ну, то залежить )) Я, наприклад, в Каліфорнію не хотіла б. Мені і тут забагато сонця і спеки.

6. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Новоприбулі в основному їдуть туди, де живуть родичі/друзі/знайомі. А вже потім шукають кращого місця.

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А я, якщо б жила там, то хотіла б жити в особняку з видом на океан. Це, наскільки знаю, найдорожче житло, гарні будинки на береговій лінії, і ціну визначають за кількістю спалень, а не як у нас "жилпрощадь") Але зараз в штати мене щось не тягне, хіба хочу подивитись на природні заповідники, оті славні стародавні секвойї, в штаті Юта (але там ще оті сектанти дивні водяться, як їх, мормони, згадала)) Про них теж різне розказують :girl_crazy:

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Вони не канібали, не агресивні, на людей не кидаються.

9. Vika

Vika Well-Known Member

А я б їхала в Нью-джерсі там є далекі знайомі ( лиш тепер додивилася що Маруся мама саме там живе), або в Північну Кароліну.

Останнє редагування: 23 Жовтень 2014
  10. Supernatural

Та, вони все тихо провертають)) http://life.pravda.com.ua/society/2011/08/10/83363/

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

12. Маруся-мама

Красота! Воно щей з мишками і щурами йде в нагрузку. :girl_haha:

13. Supernatural

Мні подобається такого плану будинок, на узбережжі, ляпота))http://fotodomov.com/steklyannyj-dom-paryashhij-nad-tixim-okeanom.html[​IMG]
    А "Королівську резиденцію" в Техасі можна купити всього за $4 500 000)) http://fotodomov.com/korolevskaya-rezidenciya-v-texase.html
    Вже краще доплатити і купити це, ніж то чудо :girl_haha:
    Ще такий варіант шикарний http://superdom.ua/view/3113-novyj-amerikanskij-dom-na-beregu-okeana-foto.html

Останнє редагування: 24 Жовтень 2014
  14. Маруся-мама

Ну там, то КАЛІФОРНІЯ, хоч і з мишами, а то Техас. :sad: Ковбої тама всілякі, і О, БОЙ!!! республіканці.:girl_crazy::girl_haha::girl_haha: :girl_haha:

15. Supernatural

А може хтось якраз фанат ковбоїв і республіканців? :cowboy: :xaxa:

16. Hochynamore

Hochynamore Важлива кожна мить...

Це все добре, та Ви мені скажіть, Америка буде допомагати Україні чи їй це не цікаво? :girl_sad: І що там за кордоном кажуть прості люди про ситуацію, що склалась в Україні?

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Прості люди кажуть, що нічим допомогти не можуть :sad: що Україна має сама розрулювати. Хоча вони дуже співчувають...

18. Supernatural

І на тому спасибі... А правда, що там і досі насення налаштовано як під час холодної війни проти Рашки? І ще цікаво як там до місцевих емігрантів саме з рашки ставляться)? Чи зараз більшість (основна маса) аполітичні або цікавляться внутрішньою політикою (вічні бої між демократами і республіканцями), а в геополітиці вони не сильні? Є ж розповіді що пересічний американець на карті навіть не покаже де що знаходиться крім своїх країв?

19. Маруся-мама

Якщо ви думаєте, що америка буде допомагати Україні, то ви напевне не слідкуєте за Американською політикою за останні кілька років. Ну що ж... Обама пообіцяв Путіну, через Медвєдєва, що якщо залишиться на наступний термін то буде більш гнучкий.
    Зовнішня політика Америки в наступні кілька років не зміниться. Буде так як є.

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

Так як і до того. Уважають. Нічого не змінилось. В Американців є так, поки свій хвіст або гаманець не потерпає їм є діло тільки до розміру задниці Нікі Мінаж. Якось так. :girl_crazy:

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

Сильні тільки ті, хто цікавиться. Це в основному незначна частина, бо більшість пильнує свого гаманця і винять у всіх бідах республіканців. Особливо ті, хто працює в державних структурах. Я з такими працюю, тому можу посвідчити.

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Пересічний американець нераз не знає що таке чайна партія і з ким боролась америка в другій світовій війні. Не те їм показують по тєліку, не те. Проте, якщо ви запитаєтесь пересічного американця хто виграв супер-боул чи за яку спортивну команду вони вболівають, то вони вам будуть про це розказувати годинами.

Люблю Америку, але не дивуюсь, що кажуть, що виродженяя проходить. Хоча ДУЖЕ велика кількість людей цікавиться політикою, слухає цікаві радіо-шоу незалежних споглядачів, дивиться інтелектуальні передачі. Проте, скажіть мені, хто в наш час обере слухати радіо, якщо можна ввімкнути ящик і в нього тупо влупитись. Незначна частина населення обере слухати радіо.

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я трошки в шоці.:girl_impossible: І ше мені сподобалося, як в статті сусіди казали, шо вони думали, шо хату продають за $650000-$700000. :girl_impossible: Та за $650000-$700000 туйка в мене можна такий палац купити, шо йой. Туйка - то район Х'юстона.