Ой, Америка, ой, Канада...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 Травень 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Ой, Америка, ой, Канада...

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, такі вже американці є. Мусять все по поличках розкласти. На дитині тепер ярличок, певно, до кінця життя буде.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

якщо три про формальну сторону справи, то в 18 років справа закривається і знімається з обліку, тобто в системі її даних не буде, така людина буде проходити як така що ніколи не притягалась до крим. відповідальності. З системи вилучаються відбитки пальців і т.п. Це в США.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А ім'я з ґуґлівських кешів?

5. Ворон

Ворон Well-Known Member

Не правда. В Україні і далі не має суду присяжних. Тобто далі існує сталінсько-кріпацька система без контролю громадян. Тільки вони і можуть вирішувати хто винен хто ні. До тих пір до яких це не буде введено демократії в Україні не буде. Самі українські громадяни цього обов’язку не хочуть. Влада теж. Тому ще довго нічого доброго там не буде. Система дуже погана.

Ну може щось це в моїй крові але я сам люблю все по поличкам розкладати. Слов’янський бардак не люблю. І гарна в нас система правосуддя. Точніше 50-сять. Ось недавно в Ню-Йорку на чоловіка напало декілька грабіжників і він їх всіх перестріляв із мисливського карабіна на смерть. Так як карабін він право мав перевозити то йому тільки подякували за те що позбавив суспільство виродків. Якби зброя була нелеґальна то би отримав покарання за це але не за вбивство подонків. Все справедливо. Ніяких проблем не бачу. Це в Україні стають на сторону вбивць і насильників. Навіть президент України є таким. Виродження правосуддя пар екселенс.

Щодо цього конкретного випадку діти також повинні розуміти що є певні межі і вбивство по не обережності не може бути толероване. Бо інакше кордонів не буде. Спочатку 5-літні почнуть дусити 80-літніх жінок велосипедами. Завтра 25-літні не повстидаються їх мочити ножами із-за грошей або інших причин. Нам тут не потрібно другої України і атмосфери вседозволеності. З малого насильства завжди починається більше. А цій дитині нічого такого страшного не буде. Переживе звичайно травму але вона на неї заслужила - взяла життя іншої людини, можливо чиєїсь мами, бабусі. З часом то забудуть. Американське суспільство в таких випадках вміє вибачати.

6. Stella

Stella New Member

да... слів нема...:shutup:
    це був нещасний випадок, а не спеціально сплановане вбивство... і дивно говорити - що заслужила...
    а по-друге, травма залишиться на все життя... в новинах прокрутили по всьому світі, в інтернеті інфа назавжди, такщо не так скоро забудуть...
    і як щодо випадків - коли пенсіонери по 80-90 років збивають людей, хоча по стану здоров'я вже б давно мали їм заботонити їздити, але неможна... бо блін, демократія...і медично ніхто їх не перевіряє...бо в них ідеальна "історія водіння"... або коли підліток збиває на смерть людину бо за рулем писав смс-ки і не дивився на дорогу,та й ще втік з місця події а йому дають штраф 150$ за писання тих же смс... а всім відомого мафіозі Аль Капоне змогли затримати тільки за несплату податків, а все решта зійшло з рук... не така вже й ідеальна система...

7. Ворон

Ворон Well-Known Member

А всім відомого Распутіна зуміли вбити не з першого разу. Але якщо повернемось до часів Аль Капоне то хочеться нагадати голодомор в Україні де вбили за два роки від 7 до 14 міліонів осіб за вбивство яких до цих пір нікого не засудили навіть провізорично. І порівняємо це із Аль Капоне який вбив коло 40-50 осіб і якого таки посадили хоч і за податки .
    Тому нам тут не потрібно другої України!

І повинна. Вбивство не може легко вибачатись навіть дитині. Хоч зрештою ви в Україні ставите пам’ятники вбивцям міліонів людей як Сталіну нещодавно. Про що говорити.

Не знаю що це слово "заботонити" значить. :d64:

Так....... дуже багато таких прикладів... В Америці всіх сажають хто збиває пішоходів через необережність без залежності від віку. В Україні молоді щурі дусять перехожих навмисне і потім викуповуються вз’ятками. І дітей і старших людей також.

Відверта неправда. В Америці права перездаються і ніхто хворий на альцгаймер тут по вулицях не їздить. Зате в Україні вулицями їздять вбивці і ґвалтівники. І навіть стають президентами країни.

Знову нам тут не потрібно другої України! Лишіть це для ваших синочків із Партії Реґіонів.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

Останнє редагування: 25 Листопад 2010
  9. Stella

Stella New Member

а що зараз інакше? принцип й далі працює... майже від всього можна викрутитись але за несплату податків - ніколи!

думаю, тут вже всі зрозуміли що "вам" України не потрібно... тільки, нерозумію, для чого на українських форумах викрикувати...

якщо хотіти-можна догадатись.. чи вже так тяжко? помилка тут ролі не грає

ви новини американські хоч дивитесь (читаєте) час від часу?... кого заджають?.. живете в якихось ілюзіях, чесне слово... переважно всіх хто в такому віці збивають на смерть, пізніше виправдовують по стану здоровя, і максимум відбудуться - то штраф, і пару годин волонтером, можуть ще дати сутки типу "ізолятора", але то все...

в старшому віці, якщо за життя не мали акцидентів і порушень - то для них діє така собі спрощена система... моєму родичеві 79 років, останній раз його перевіряли десь 20-30 років тому, коли отримував нові права... і якби все так було ідеально - то б не було стільки випадків..

це був випадок в США,

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

це вже не нам вирішувати
    я особисто пам'ятники не ставлю, і з ПР нічого спільного не маю... і тих людей що досі боряться за Україну і намагаються протистояти тому всьому "безпределу" - не згадуєте... і що значить "ви там"... а ви там що? тільки нарікати здалеку...

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

10. Stella

Stella New Member

доречі, українці Америки й Канади (і не тільки), кому не байдуже (і хто не хоче тільки здалеку нарікати а може хоч щось зробити) - прошу підписатись
    "As many of you already know, this week Ukrainians around the world commemorate the Holodomor of 1932/33. There are many events taking place, so if you can please do try and attend at least one event (where possible) in your community. Please see the link immediately below for a calendar of commemoration events throughout Canada. Also please do sign the petition (link below) sponsored by the Ukrainian World Congress that the President of Ukraine recognize the Holodomor as genocide."
    http://www.ukrainianworldcongress.org/signature.php/signature_id/1/lang/ua
    http://www.ucc.ca/programs/projects/holodomor/

11. Ворон

Ворон Well-Known Member

Не вважайте і далі. Більшість українців так думають. Тому контролю за державою в Україні нема і не буде. А тільки зітхання на кухні і форумах.
    В США до речі 50 різних систем а не одна.

Спочатку потрібно мати цивілізовану систему юстиції і тільки тоді можна щось робити із поганим виконанням. В Україні збереглась совітско-кріпацька система. Вона ніколи не працювала і ніколи не буде працювати.

В Америці багато кваліфікацій для різних випадків вбивства і "випадкового вбивства". Що є різними термінами. В даному випадку йдеться не про кримінальну відповідальність. Нікого садити не будуть. Але це не є нормальним щоб 5-річні діти в супроводі батьків таранили 87-літніх людей із фатальним наслідком для останніх. Хай помучаться щоб іншим не захотілось. Чомусь відібране життя багатьом на цьому форумі байдуже.

Я в себе дома. Це Ви викрикуєте здалеку що Вам наша система не подобається. А я цілком коректно кажу подивіться на свою. І подивіться на якому місці знаходиться Україна по рівні корупції. Вам до американської юстиції далеко як до неба. Якщо ця країна заслуговує на критику то не в судочинстві.

Голлівудські фільми про Аль Капоне не дивлюсь. Я тут живу і користуюсь цією системою і не годуюсь байками із москальських телеканалів.

Вам можливо ні. Нам вирішувати. Так як у вас суду присяжних нема ви нічого не можете вирішувати взагалі. Права у вас такого нема. Що зробиш, тєжко.

12. Stella

Stella New Member

Вороне, ну які московські канали і голлівудські фільми... тьху... я ж про новини писала, американські...
    і я якраз зараз - не "здалеку", а дуже близько:)

а взагалі, ну скільки можна нарікати - "ви там" а "ми там", "ми такі" а "ви сякі"....
    як то наш нарiд любить ділитися... і ще дивуємось що нема добра... та ж ми всі Українці! хоч і розкидані по цілому світі. З себе треба починати... поки не об'єднаємось, ніц з того не буде.

13. Ворон

Ворон Well-Known Member

Дуже близько то де? Бо написано що ві Львові. Де ховаєтесь? Владівосток? Аляску звідти видно? Признавайтесь. :cowboy:
    Москальські канали в Україні роблять добру роботу по промиванню мізків Українців. Це факт. Промиті мозки деколи назавжди залишаються такими.

Об’єднуватись або роз’єднуватись можна тільки довкола конкретних питань. Все інше є романтикою і пустопорожніми емоціями. В даному випадку твердження що українська юстиція є адекватною є абсурдним. Вона є монстром успадкованим від СРСР і в ній відсутні будь які демократичні елементи. Тому без радикальної реформи юстиції демократія в Україні не можлива. Натомість юстиція в США є демократичною і досить древньою і поки що працює як повинна. І так щоб посадити когось його вину необхідно довести інакше не можна посадити. Не бачу в цьому ніяких проблем.

Об’єднуватись із людьми, українцями чи ні які будуть мені доводити що українське правосуддя в порядку не маю бажання. Надто принципове питання. Так само не бачу причин лаяти американське правосуддя в даному випадку. В Америці будь хто може на будь кого подати в суд якщо причини достатні. В даному випадку достатні. Проблем не бачу. Це в Україні звикли попускати всьому. І результат дуже поганий. Відсутність елементарних кордонів в поведінці людей у суспільстві. Зверху до низу. А такі кордони повинні бути. Я не вірю в абсолют звичайно але ще менше вірю в "якось воно буде". Тому що якось воно не буде. Буде зле.

14. Stella

Stella New Member

ну які доводи... я жодного слова не написала на захист української юстиції, бо в тому питанні повністю з вами згідна - бардак...
    але як тільки сказала що Америка також далека від ідеалу - то відразу "вштики", та й ще образи... до кого ви вже мене тільки не відносили - і до ПР, і до москалів, а тут ще "Владівосток"!...:8: признаватись немаю в чому, "дуже близько" - то в одному з штатів Америки (не Аляска) і "москалів" з мого вікна не видно:xaxa: хоча дім мій - "ві Львові".
    щодо обєднання - то щоб нарешті обєднатись як нація, а не тикати пальцями "ви там в тій Україні".

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

щоб РАЗОМ боронитися від того всього - паплюження, "розколу" і впливу московського.

Останнє редагування: 27 Листопад 2010
  15. Ворон

Ворон Well-Known Member

Такі які приводи.

Не Ви писали, писали інші, я виклав свою позицію. Викладаю свою позицію відповідаючи не тільки Вам.

До ПР і москалів Вас не відносив. Казав що надто в багатьох мозки промиті москалями. А воно так і є. Москалі живуть в головах. І то біда коли вони там заводяться. :xaxa:

І в якому саме? Гонулулу, Гаваї? :)

Я не ідеаліст. Будь яка реальність далека від ідеалу. Але ваша помилка в тому що Ви пробуєте звинуватити систему юстиції в США яка є набагато кращою від більшості країн в світі. Мені не подобається багато законів в основному адміністративного характеру в Ню-Йорку. Але це не вина системи як такої а дурних людей які ці закони підтримували і просовували. Звертатись варто напевне до здорового глузду цих людей. Сама система тут не винна. Які закони більшість прийме такі і будуть. Ми мали нагоду захищати цю систему від спроб узурпації судочинства державою під час президента Буша і компанії. А Ви що робили? Чи Ви може не є громадянкою США. Тоді всі питання знімаються.

Всіх нелічених образ у свій бік з Вашої сторони не буду перераховувати бо ображусь.

Так чому ж сидите у нас в Америці в не об’єднуєтесь в Україні? Я не бачу можливості об'єднання США і України в одну націю. Тут Ви є етнічною меншістю і нічим не більше.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а вам не всеодно? Людина має право на privacy і якщо не хоче казати де вона зараз знаходиться то має на це повне право і захищене воно таки Конституцією.

Стелло, американські новими американським новинам рознь. Цікаво а який канал ви дивились? Об’єктивних залишилось хіба один, може два.

Закони тут ні до чого, це просто бажання особисте дітей тої жіночки що загинула помститись. В американців нема співжалю і нема розуміння і поняття пробачити. Такого не існує а судити люблять за все на світі, навіть за те що на когось не так подивляться і якщо вже був такий прецедент то можна людину засудити або в кримінальному суді, а якщо в кримінальному не вдасться то можна в цивільному.

Я вважаю що ті мами які дивились як їхні діти їздять на вулиці і не вважають на людей довкола винні і те що ті мамаші дітей не спинили це неправильно. Я б летіла як вар’ятка якби бачила що моя дитина може на когось наїхати. Треба поважати інших а тільки тому що старших людей в Америці тепер дуже багато не треба їх позбуватись наїздами роверів:girl_crazy: цим вже зайнявся президент на державному рівні.:d23:

Дівчинку і хлопчика судять за халатність а не за вбивство, а це різні статті. Плюс таки довели що жіночка померла три місяці потому і я надалі дотримуюсь думки що її родичі просто скористались тим випадком аби вибити з мамів гроші а може для того аби привернути увагу громадськості до того що діти повинні їздити ровером не по вулицях міста. Я перечитавши статтю і всі поправки до неї надалі дотримуюсь думки що мами винні в халатності і що дозволили своїм дітям бавитись в переганялки на вулицях Манхетану. Хто не був на тих вулицях то хочу вам сказати що вони аж ніяк не придатні для дитячих перегонів на роверах, тай взагалі вони не дуже придатні для перегонів на роверах.

17. Stella

Stella New Member

18. Ворон

Ворон Well-Known Member

19. Stella

Stella New Member

20. Ворон