Ой, Америка, ой, Канада...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 Травень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Ой, Америка, ой, Канада...

Не бачу сенсу забороняти зброю, якщо банди всеодно матимуть. Тверезо-мислячі громадяни не зможуть себе захистити.

Говорять, що йому клямка впала саме через маму. Вона хотіла його приструнчити і страшила, що здасть в спец клініку, звідки він сам вийти не зможе а буде під наглядом. Якщо вона не давала собі ради з дитиною, то для чого було його тим страшити. Або відвезла і залишила, або займайся дитиною. Тим більше, що вона добилась від чоловіка виплати в розмірі 200К на рік. А це скажімо так дуже файні грошенята.

2. Pavonia

Pavonia New Member

Плюс мільйон!!!
    Марусю, вас так цікаво читати. Як би ви балотувались у президенти- я б за ввас проголосувала.

3. Маруся-мама

Я б не перейшла перший тур, бо політично-акоректна :girl_haha:

4. Pavonia

Pavonia New Member

А може людям такого і хочеться зараз?

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

а що то у вас за така епідемія? вже і нас страшать, щепитися кажуть)

6. Маруся-мама

щепіться... тіко пам’ятайте, що вакцина від ґрипи того року неякісна. Кажуть, через сендю багато тої вакцини сиділо поза холодильником. Ги...ги...

А в нас тут епідемія не тільки ґрипи, а й дурості. Але на це ліку нема... від того ще вакцини не придумали.

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та нема ще епідемії, простий спалах грипу. H5N5 не вперше виникає. Тих паличок різних є 36 видів.
    Тут говорять про те, що від ускладнень помирають щороку в межах 200 людей. Але думаю, що просто людей страшать, аби ті щепилися.
    А вакцина від грипу в принципі неякісна. Якраз читала нині, що дослідження показують її неефективність, але то все гроші, то відповідно ніхто й не буде проти вакцини публічно виступати.

Щоб не повторюватися. Я тут писала про щеплення від грипу.

8. Маруся-мама

Ти маєш на увазі, що робити щеплення від вакцини не має сенсу, а я говорю конкретно, що вона зіпсута і зіпсуту людям ввели в організм. У нашої родини дитини так захворіла від тої вакцини, що мама (вона працює в медицині) заказалась будь-коли повторити такі тортури своїй дитині.

9. Pavonia

Pavonia New Member

Марусю, хочу вас запитати. Один мій знайомий ( він податковий бухгалтер) розповідав, що в Америці вигідніше взагалі не працювати. Просто треба дуже гарно розумітися на податках і законах. Будеш отримувати купу різних соціальних допомог -стільки, скільки середня зарплатня.
    Американські єкономісти, щоб там про них не казали, дуже розумні , то як вони могли допустити таку "дірку" в законах і, виходить,свідомо плодити частку дармоїдів?В чому сенс?

10. Liliyah Romanova

Та я зрозуміла, що ти кажеш. То не вперше, на жаль.
    А десь 200 заштриків нещодавно відкликали, бо знайшли, що в них був живий вірус, а не мертвий, як мав би бути.

11. Маруся-мама

Власне, що не вперше. Але люди настільки не хочуть думати власним розумом, що навіть і не шукають за такою інформацією.

Ой... краще б ви не починали тої теми. То розмова на декілька годин. :girl_crazy:

Дірок в законах ніхто не допускав, а це було все зроблене з умислом. Працювати невигідно. Чому? Бо тоді вас повністю годує держава. Дуже вигідно отримувати гроші від держави, жити в малозабезпеченому районі, отримувати купу пільг і просто збивати байдики цілими днями. Це виховалось споживацьке покоління. Який дурень, при здоровому розумі буде працювати по 10 годин на день, отримувати за це середню зарплату, платити купу податків, після оплати всіх рахунків залишатись з мізерною сумою грошей на руках... Краще сидіти на соціальному забезпеченні і прикриватись тим, що не можу працювати. А у відповідь отримувати гарну суму грошей. Ні вона невелика, але забезпечує дуже пристійне проживання.
    Так виховався електорат демократичної партії. Всі хто на соц-забезпеченні голосуватимуть за демократів, адже ті лишень і говорять які вони добрі і як вони помагатимуть знедоленим. Ви будете голосувати проти партії яка вам забезпечує "безхмарне" існування?

Побачите, що через два роки республіканська партія втратить (не приведи Господи) більшість в Конгресі. Саме тому, що ведеться пропоганда проти них, бо вони заставлять вас всіх працювати і зроблять добре лишень багатим а не простому чоловіку. Шкода, що люди вузько-лобі і вірять в цю пропоганду і дивляться лишень MSNBC, CNN чи BBC. Так он люди чують, що республіканці погані а демократи добрі, бо відберуть в багатих і дадуть знедоленим. Он мені цікаво, чи будь-хто розповів тим знедоленим, що для голівудських звізд є поблажки в податках і вони не платять стільки скільки обіцялись. Обама дав тим звьоздам податкові канікули... Якщо вони бідні, то я піонерка! Але головне правильно кричати з екранів телебачення, аля Клуні чи Деймон... тоді ти наш, і навіть якщо ти міліонер ти не мус платити податки. Ми заберемо в тих хто інакомислячий. Але ніхто про це говорити не буде, хіба глупі радикали. А вони погані!!!

І не треба мені розповідати чи мене переконувати, що Обама не один. Ні, якраз Обама поводиться як цар. Він сказав і буде використовувати свій так званний екзекютів ордер, тобто він буде сам приймати закони такі як захоче. А для чого це? Та для того, аби глупота слухала і плескала в долоні.

Я не дивуюсь, бо і в Радянському Союзі було достатньо недалеких людей які вірили в те, що соціалізм це супер а комунізм то взагалі щось неймовірно-суперове.

12. Liliyah Romanova

Ой, я помилилася цифрою. 160 тисяч вакцин відкликано, бо виявлено дефекти.

13. Pavonia

Pavonia New Member

Маруся, дякую. Виходить, що то все робить політична партія , щоб отримати голоси.
    Але ж ...політики також мабуть не дурні і розуміють, що в наступному поколінні таких паразитів стане ще більше ( паразити +їх діти), податки для працюючих стануть ще вище...Плюс кримінал в середовищі непрацюючих значно вищий , як правило.
    Виходить, що частину нації свідомо "деградують", створюють умови для деградації. Цікаво було б побачити майбутнє...До чого то все м призведе.

14. Маруся-мама

Те, що деградують дуже можна зауважити. Я сама зауважила за той час, що я тут.
    А щодо майбутнього, так політики ж не дбають про майбутнє. Для них головне тепер, зараз і вже. Он думаєте той парєнь думає про майбутнє нації? А йому то ні в .... ні в голові. Він приймає лишень популістські рішення, бо демагог. Зараз всі плескають в долоні який він класний і підписав стільки "правильних" законів. Але ніхто не хоче подумати головою, що то все свістьош і прикривання, бо головних проблем так ніхто і не вирішує. Тут казали, що він не один, і він нічого сам не зробить. Ну те, що за ним стоїть купа народу і величезна машина, це нам відомо. Та машина працює ще з часів Кенеді. Але не в махіні яка за ним стоїть справа, а в тім, що він начхав на політичний устрій країни і мав Конгрес там де сонечко не заглядає. Він видає закони з барського плеча а ті йолупи тішаться, і як морські котики в акваріумі плескають плавниками. У! У!У!У!У!

Мене просто душа болить за таку чудову країну. Я знаю, що всі ненавиділи Америку за її силу, і дуже хотіли бачити, щоб вже накінець вона впала на коліна. Ну ось. Ще не довго чекати. Люди заздрісні до успіху інших. Ламать нє стоїть.

15. Pavonia

Pavonia New Member

Серіал "Кенеді" то той, що там Кеті Холмс грає Джекі?
    Я дивилась гарний фільм "Плутовство" про те, як роблять політику у всьому світі.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%CF%EB%F3%F2%EE%E2%F1%F2%E2%EE

16. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки

Саме так і планувала записати. А ще збираємось дати друге ім"я, але переживаю, як тоді запишуть в українському свідоцтві про народження (тут дітки мають first i middle name, але хочеться, щоб в українських документах було лише одне ім"я). Лілю, можливо Ви щось порадите, бо всі знайомі українці давали лише одне імя, нема кого запитати :sad:

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Якщо збираєтесь жити в США, то я б порадила вибирати ім"я, яке було б зрозуміле для американців. Я зі своїм іменем проблем не маю, а от чоловік...Його завжди не так кличуть і раз навіть в документах неправильно записали...

18. Liliyah Romanova

У нас нема українського свідоцтва про народження, виключно канадське. І там у Натуська й Меласі по два імені.
    Не знаю, як в Америці з тим, бо наші дітки є канадцями, мають канадські паспорти, але у 18 років вони мають право обрати українське громадянство, або якщо ми вертаємося в Україну й вони матимуть українські документи, тоді можуть обрати канадське у 18 років.

А можете хрестити з двома іменами, а записати в офіційних з одним?

І ще вам скажу одне. Не звертайте уваги на те, хто і що думає. У нас батьки були проти ВСІХ імен, але потому звикли, дуже швидко звикли. Ну, може, до Натуськового ще не звикли, але от Меласю (поки я була вагітна), то казали, що вона буде Маланкою й піжартовували, а тепер лиш шукають якнайпестливіші форми. Вже чула від чоловікової мами і Меласінька, і Меласічка, і Маланочка. Так що називайте так, як хочете, і не звертайте уваги, хто і що каже. І на тиск не піддавайтеся, він мине.

Нащо? От чому індійці та інші таким не переймаються, а українці мають перейматися? тут навпаки українці називають так, аби було видно, що дитина має особливі корені. Вони мають Лук'янів, Зорянів, Зорян, Оксан, Ксеній, Захарів. Ще знаю Ангелину, Богдану, Тараса (і то Тараса а не Террі), Назара, Ізидора, Емілію (вона, як і наша Меланія записана саме Emilia, а не Emily). А в Марусі Юліана, а не Джуліана.
    Мій чоловік наполягав Меласю записати як Мелані, але я настояла на своєму, бо досі шкодую, що Натусика записали по-тутешньому. І не втомлююся виправляти, що вона в нас Меланія, а не Міленія. І ніц, доходить і запам'ятовують. :girl_bye2:
    У нас прізвище перекручують безпрестанку, а Романа називають Рамоном. Це не причина щось міняти чи підстосовуватися. ;)
    Ну, в Старбаксі то таке. Я теж кажу Лилі, а не Лілія, або в'єтнамкам у салонах можу Лилі сказати, якщо лінь по буквах три рази ім'я повторювати. )))

19. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Мені таке питання прямо задавали :)
    А стосовно того, що американцям важко сприймати наші імена, то я тим не переймаюсь абсолютно... А Старбакс не показник - самій кілька разів приходилось диктувати по буквах просте ніби і інтернаціональне ім"я Марія.
    Спочатку так планували, але чоловік втішився, що живемо в Америці, то можна офійно два імені дати... а я от переживаю, аби не було потім плутанини з паперами, коли українські документи робити будемо.

20. Liliyah Romanova

А які саме документи?