Ой, Америка, ой, Канада...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 Травень 2009.

1. Daisy

Daisy Well-Known Member

Відповідь: Ой, Америка, ой, Канада...

Тут можна подивитись на цей ураган, навіть без перекладу все зрозуміло:girl_sad: http://www.weather.com/ Найгірше тим що живуть на узбережжі океану і біля річок тому що вода в океані підніметься до трьох метрів, ураган йде дуже повільно, вітер в один бік багато годин наганяє воду, після багатогодинного дощу річки розіллються...
    Евакуація йде, метро, автобуси, поїзди вже не ходять, аеропорти ще відкриті але майже всі рейси відмінені, небезпечні дороги вже закриті. Новини постійно передають щоб сиділи вдома і нікуди не їхали тому що може бути проблема вернутись додому як позакривають дороги і мости, тунелі теж приготовлені до закриття. Дощу нема, іноді сильні пориви вітру. Від четверга казали закупитись всім необхідним на три дні, в магазинах черги були страшні, ще такого тут не бачила.

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В мене вже є. Уря! Дочекались :)

3. oksumoron

oksumoron Active Member

тримайтесь дівчата!
    в мене родичі у Філадельфії живуть, їх також захопила негода! надіюсь, що все обійдеться, для тих, хто живе в зоні ризику!

4. Маруся-мама

Доречі, я дуже люблю нашого губернатора. Він такий хлоп, що за словом в кишеню не полізе. Може ляпнути тепле словечко прямо в ліцо. Такий смішний. Правда ліваки його дуже не люблять, і часто називають віні-пухом, бо він великий хлоп. Ну що поробиш. Він італієць, а ті вміють файно готувати і їсти.
    Проте на свому посту він дуже добрий, ІМХО.

5. Маруся-мама

Якщо комусь цікаво, тут можна подивитись знимки з того, що вже відбувається. Але то ще тільки квіточки, ягідки ще попереду.

http://www.weather.com/news/hurricane-sandy-pictures-photos2-20121025

Дуже цікаво було дивитись на те, як заливає на побережжі доріжки , якими ми ще літом прогулювались.

6. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

А вітер стає все сильнішим, страшно. Чоловіку прийшлось їхати на роботу, самій в хаті ну дуже страшно :sad: Згадала вже всі прогнози що Лонг Айленд змиє водою. Скоріше би вже настало завтра :)

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Дякую, Маруся-мама, за фото..В Джерсі живе-працює хресний з своєю нареченою, попередили нас, що не будуть на зв'язку, і дуже переживаєм..Молимось за США...

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

Марусю, а що дають мішки з піском? отам на 9-му фото вони якось так дивно лежать.

9. Маруся-мама

Завтра кажуть буде ще гірше. :sad:

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Витерло мою відповідь. Це для того аби хвилі розбивати і трохи їх спиняти. Вода буде відходити а не на пряму шурувати на будівлі.

Доречі, мене також заставили працювати. Правда з дому, але всеодно. Я б воліла той день провести з родиною. Маємо стільки роботи по-дому, тай дітиска бігають і постійно питаються за мамою.

10. Daisy

Daisy Well-Known Member

Дивіться новини, вони показують зони затоплення і кажуть що робити. Вода піднімається і мабуть буде евакуація з тих районів що люди навіть не могли подумати про таке.

11. madchen

madchen Member

Мої ну дуже близькі родичі живуть в Брукліні (NY). Страшенно хвилююсь за них:girl_sad:Де вони зараз...точно евакуювались...

12. Daisy

Daisy Well-Known Member

Маю знайомих що живуть недалеко від океану то їм сказали виїхати. Звязку може не бути і світла теж. В нас сильні пориви вітру і вибило раз світло. Десь через дві години дійде до нас.

13. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

То йде і на Бруклін? Мої родичі в Брукліні живуть. І зв'язку тепер не буде...

14. mermaid

mermaid Member

Нас тоже має то зачепити, вже попереджають, щоб запастись їжею і водою, ліхтариками як мінімум на 3 доби...після того як позатоплює, тут ще сніговий шторм планується разом з сильним вітром на завершення і без електрики тут буде дуже холодно...

15. Маруся-мама

А на маєш. Я так чекала на ту Сендю, а вона взяла і мені показала хвоста, пішла в середину континенту, розвернулась і суне на Канаду. Прямо до Лілі і Лариси. Яка ж вона всетаки некуртульна... Я її тут чекаю, а вона. ФЕ!

А Манхаттан затопило, мій тато сидить без світла. Правда не весь острів затопило, але ті застини які поближче до води. Відповідно або треба було вимкнути станції електропостачання, або дерева побили дроти. Отаке-то.
    А в нас тільки один раз вибило світло, і то на 1 хвилинку. А я так не хочу працювати... я так не люблю того коли довкола мене бігають діти і постійно кличуть маму, а мама має бути прикута до компутера. Ніяк не заспокоюсь з тим.

16. mermaid

mermaid Member

я боюсь навіть лягати спати...:girl_sad: рюкзаки спакувала з найнеобхіднішим, документи, ліки, вода, їжа, теплий одяг.. Купила сьогодні свічок, плиту маленьку, бо барбекю втягнути в будинок не вдастся, зарядила акумулятори для радіо ..Набрала води у кастрюлі і ванну на випадок.. Я дивуюсь місцевим жителям, ніхто не переживає, всі сприймають що нічого страшного не буде, чоловік каже завтра йде на роботу, вже давно спить...а мені страшно :girl_sad: хоч ще поки нічого страшного немає, був вітер і дощ який вже вщух... але ще не час...

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчата, я вас поначитувалась перед сном і з тих переживань наснилась мені далека Гамерика. Як ви там? Мій муж про зелену карту мріє,ой ні, страшно у вас там.

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ми такі самі. ))) Пішли ввечері на прогулянку, ледве моросило. От діти нині поводяться незвично. Удень спали 4 години. Такого ще не було. Зате на вечір вкласти неможливо було. Он щойно тільки полягали. А я встала новини глянути і Ларису заспокоїти, а то щось дуже налякалася, а до Оттави хіба хвостики долізуть, а не сама Сендя. Так що ти не переживай і спокійно лягай спати.

От за Нью-Йорк переживаємо. Роман мене кілька разів нині питав, як там Маруся. Тішимося, що все гаразд!

19. mermaid

mermaid Member

дякую Лілю, так і зробила, бо вже дуже перевтомлена була, цілий день літала по хаті збирала все і готувалась..
    сподіваюсь в Дейзі теж світло скоро зявиться і вийде на звязок, бо світло в них зникало і води багато прибувало навколо...:girl_sad: не знаю, як вона там..

20. Маруся-мама

А я зла, як міґєра. Бо через свого боса мушу працювати.

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

в неї є генератор, так, що вони без світла не сидітимуть. Просто вони могли піти спати, і вирішили трохи відіспатись від того всього. Дайте їй часу, ней файно поспить.