Ой, Америка, ой, Канада...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 Травень 2009.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Ой, Америка, ой, Канада...

Також є непогані 7-денні круїзи з ЛА по Мексиканській рів"єрі. Заодно можна на декілька днів залишитись в ЛА. Подивитись Юніверсал Студіо, Голівуд, Беверлі Хілз, Санта Барбару. Можна заїхати в Сан Дієго. Дуже гарне місто. Там є величезний акваріум, зоопарк з пандами, сафарі.
    На Гаваї в нас круїзи чомусь не дуже популярні. Бачила круїзи з Гонолулу. Але тре туди летіти. Найпопулярнішим островом для молоді, в якому є що подивитись і де поїздити є Мауї.

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчата, а в Америці дають якусь фінансову допомогу при народженні дитини? Чи сім'ї з дітьми мають якісь пільги і привілеї?

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

США це не Європа. Тут не соціалізм, а капіталізм. Ніяких допомог на дітей немає. А які привілеї? В нас нема королів :girl_wink: Ну і привілейованих осіб відповідно також.

Якщо сім’я де народжується дитина не має доходу, або його не показує, тоді мама має право на купони на їжу таку як молоко, каша.

Хотіла ще додати. Коли в кінці року виповняється декларація про прибутки і видатки, тоді до видатків додається екстра 300 долларів на кожну дитину. Тобто, що ніби вам держава і нічого не дає, але дозволяє списати 300 долларів видатку на дитину. А може то 600? Ні таки триста. При "ненависному" Буші ці гроші не оподатковувались додатково а списувались саме як видаток, а при "чудному" Обамі щей ті нещасні кілька долларів оподатковуються як прибуток. Спасіба партії радной!

Останнє редагування: 12 Липень 2012
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А в Канаді дають. :girl_yes:
    В Онтаріо на дитину до шести років дають $300 щомісяця, від шести до вісімнадцяти - $100 щомісяця. Для сімей із дітьми з малим доходом є субсидії, наприклад при оплаті за садок.
    А ще окрім року декрету для мами, тато також отримує три тижні вихідних за рахунок держави (читай платників податків), незалежно від того, чи мама бере цілий рік чи ні.

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Щось Маруся недолюблює Обаму))) а в чім причина?

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А є за що любити? :shok:

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

в мене політичний кретинізм, особливо щодо інших країн((( тому і питаюся.

8. Маруся-мама

В нас не може бути такого великого декретного, бо жінки-демократки виступають проти жінок які сидять вдома з дітьми. Вони вважають таких жінок туніядками. Тому і росте таке чисто жінок які самі виховують дитину. Рідна партія вважає, що кожна жінка має право на вибір, аля вбивати ненароджену дитину і не залежати від чоловіка. Дуже цікаво те, що саме демократи кричать на всіх кутах про розподіл маєтків, рівні права для всіх, а самі працедавці демократи платять на 30% меншу зарплату жінкам, ніж чоловікам. Головне голосно кричати.

Саме тому, що дєржава преться ту бі вері демократік і ліберал, нам ніколи не бачити покращення в термінах декретних відпусток. Я не хочу мати декрет за рахунок держави, мені того не потрібно. Але я хочу, щоб мій чоловік мав можливість отримувати нормальну зарплату і міг спокійно утримати сім’ю з 5-ти чоловік. Колись так і було, просто Картер, ще один бездара, так само замилював очі як і сьогоднішній клаповухий друг... той в результаті пішла інфляція, і та інфляція все пожирає.

Але повертаємось до декретної відпустки. Вона в нас також оплачується державою, вірніше штатом і штатовою страхівкою. І чоловік має право взяти таку саму відпустку як і жінка, до 6 тижнів, і вона буде оплачена. Це все оплачується державною страхівкою яку ми платимо кожного разу коли отримуємо зарплату на роботі. Додатково, що жінка, що чоловік мають право на відпустку по догляду за дитиною чи хворою особою в родині на три місяці, і до року часу. В нас на ці цілі забирають дуже великий процент з зарплати.

В залежності від контракту який укладе собі людина з працедавцем. Якщо нормальний начальник, то з ним можна про все домовитись, але всі умови мають бути на папері, інакше якщо щось пізніше складеться не так як хоче одна або інша сторона почнуться обвинувачення. Але навіть і такі проблеми можна вирішити за допомогою адвоката.

А тепер подивимось на таку добру Канаду, яка платить на дітей. Кількість жителів там в рази менша ніж в США. Нелегальної еміґрації як такої майже нема. Легально емігравати в Канаду тепер з нарахуванням балів, як це було можливо до недавна, вже дуже важко і майже неможливо. Тепер, щоб емігравати в канаду треба мати стартовий капітал в 150-200 тисяч долларів, це в провінції Онтаріо такі ціни. Так от, той капітал ви повинні вкласти в бізнес. Якщо ви відкриєте бізнес в Канаді, тоді вам буде дозволена мати від на постійне місце проживання. Єдина еміграція яка не змінилась в Канаді це політична еміграція. Якщо ви можете довести, що вам переслідують в вашій країні і попросити сховати вас в Канаді, тоді Канада дасть вам документи.
    А в США таких обмежень нема. В США набагато більше нелегалів. Ну скажімо вони працюють, але податків не платять. А медициною користають і добрі демократи дають їм купони на їжу. Це все державні кошти. А чому так дають? А щоб за них голосували. Ви скажите, що таке неможливо, щоб людина не будучи громадянином голосувала? Можливо щей як. Існують, деякі вже прикрили, фірми спонсоровані з держ казни (знову ж демократи дають) які реєструють нелегалів по кілька раз, а потім вони голосують за правильну партію. Все дуже просто. Наше міністерство юстиції заборонило штату Флорида виключити таких людей із реєстру виборців.

Баба-яга демократії Ненсі Пелоссі сама така багата, що аж пре. Проте вона буде на всіх кутах кричати, що в багатів треба відібрати гроші. Ну чому ж не поділиться вона, та котра має заводи і параходи?

Щодо республіканців, то там також рильце в пушку. Проте серед них є більше тверезо мислячих людей які хочуть країну вивести з фінансової кризи. Але їм не дадуть дорогу, і будуть на них кричати, що вони про людей не думають і відбирають в простого народу права. Ха...ха... а те, що ті самі демократи відібрали в людини право обирати чи вона хоче мати медичну страхівку чи ні, то це не має ніякого значення. Через два роки, якщо людина відмовиться мати страхівку, то вона буде мусіла платити штрав. Перший рік 100 долларів, а кожні наступні 700.

9. Маруся-мама

Ну він такий симпатішний, клаповухий, а як гарно говорить своїм баритоном, як соловейко співає...:girl_wink: он тіко боронь боже забрати від нього телетайп, буде екати і бекати.

10. Mazerati

А в нашій частині Каліфорнії (Сан Франциско бей ерія) більшість підтримують все таки Обаму і хоч в США не прийнято говорити хто за кого голосує, часто в розмовах просковзає та тема і видно, що народ за Обаму і не підтримують критику в його сторону, особливо, коли в медіа пишуть, що він, нацист, комуніст і багато інших слів, які не мають ніякого відношення до президента США.

11. Маруся-мама

А як інакше. Каліфорнія, а вірніше не вся Каліфорнія а Голівуд і Сан Франциско... як їм не підтримувати Обами? Він ж перший гей президент, а Сан Франциско самі знаєте ким наповнений. Це саме в Берклі Універститеті просунули ту політ коректність, а де той університет? То відтіля йдуть всі ліберальні ідеї, а ми вже маємо багато бід з тою політкоректністю і лібералізмом... Тож в одному з Каліфорнійський університетів викладає славнозвісна комуністка-терористка Анжела Дейвіс. Ну то як інакше? Вони будуть підтримувати когось іншого ніж Обаму? Та не смішіть мої капці... Ви не знаєте хто така Анжела Дейвіс? Значить надто молоді... Власне ті, хто не куштував життя в СРСР думають, що комунізм це так добре, і що держава має подбати про те щоб я щось мала... Ніхто інший не повинен про мене дбати, як тільки я. Це вже тоді називається єждєвєнчєство, вибачайте не пригадую українського слова. А це - гріх!

я ще вам можу викласти тут дуже довгий список "досягнень" нашого клаповухого друга, і розповісти як його політика призвела до великих бід не лишень в країні а й за її межами.

Раджу передивитись серіал Homeland, а потім подивитись Рембо. Доречі Рембо вчора показували по телевізору. Я поки була з чоловіком в лікарні подивилась, бо так я телевізора не дивлюсь. ДУЖЕ цікаво і разюча зміна від 1980-х років.

Не Обама - гей, а Обама гей президент. То трошки різні речі. Ось потвердження.

Першим чорним президентом був Клінтон.

12. Mazerati

Маруся-Мама, чим вам геї мішають? Я живу біля Сан-Франциско, де їх, як ви вже написали, тьма-тьмуща, але вони мене ну просто ніяк не зачіпають.

13. Маруся-мама

Правдиві демократи вкладають в уста іншої особи те, що вона навіть не казала. Я константувала факт, що люди нетрадиційної орієнтації голосуватимуть за демократів, бо ті прирівняли їхні союзи до шлюбів жінки і чоловіка. Я це не приймаю, і ніколи не заакцептую. Шлюб може існувати лишень між людьми різних статей. Називати одностатеві союзи шлюбом це для мене богохульство.

Але я ніде не написала, що мені хтось перешкаджає. Я також не лишень живу поруч з трансвеститами і геями, ну не дуже поруч але не так далеко, але з ними працюю. Проте я розділяю особу і її поведінку, а також її політичні переконання. У мене був дуже добрий знайомий саме з людей нетрадиційної орієнтації. Він свято вірив в те, що демократи пілкуються про його добробут. Його політичні переконання, і вподобання в сексуальному плані не перешкаджали нам бути в дуже добрих стосунках. Зараз не спілкуюсь лишень тому, що не працюю саме там.

А мені мішає хіба чоловік кашу на кухні. А люди і їх секс життя мені не перешкаджає. Мені перешкаджає коли шлюб між чоловіком і жінкою ставлять на один щабель з одностатевими стосунками. Бог сказав, що шлюб можливий лишень між чоловіком і жінкою, а інші зносини це Содомський гріх. За це Содома і Гомора були жорстоко покарані.

Я про своє відношення до людей нетрадиційної орієнтації неодноразово писала. Хочете полистайте.

14. Оля

Оля Well-Known Member

Ваша Каліфорнія дуже дерьмократична, то чого дивуватися? ;) А ми при соціалізмі і будуванні комунізму жили при Союзі, то знаємо що то таке, правда? То нащо нам його тут, як ми від нього втікли? А саме комунізм його політика і будує.
    А хто "Месію" в Сан-Франциско підтримує? Рускі євреї? Якщо так, то ще їм очі не відкрилися? Америка завжди підтримувала Ізраїль, а цей друг мусульманів не мав жодної поїздки ще в Ізраїль за свого президенства. А в самій Америці скоро шаріат запанує.:crazy:

---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

Мазераті, Маруся вже Вам за геїв відповіла, а я ще тільки додам, що мені видаються дивними люди, які думають, що геї комусь мішають, тобто заважають. Мені вони (особисто ) запса би здалися, якби не вимагали щоби моїх дітей змалечку ще в садочку вчили, що, якщо дитина має не маму і тата, а дві мами, чи два тати, то то є ОК і що я , і моя дитина теж має признавати і думати, що то є ОК. І ще й в дитячих книжечках писали, що ті мами дві, чи тати разом роблять. А тоді вимагали, щоби злучка таких двох чудиск вважалася подружньою парою перед законом. Такі збоченці, чи хворі на голову люди завжди існували, але не випирали то на люди і їхнє збочення завжди було їхньою особистою справою. Я їм в ліжко ніколи не лізла і їхню брудну білизну не перебирала. То чого я маю зараз то толерувати і вчити ще і моїх дітей толерувати то, що вони зачали пхати свої сексуальні збочення мені прямо в обличчя? Я навчена і вчу своїх дітей не пхатися за кордон приватного життя людей, але коли переступають мої кордони і пхають ту гидоту на мою територію, я мовчати не буду і буду називати речі своїми іменами. Поки ще в Америці свобода слова є.

15. Маруся-мама

Ой, ваша права. Поки ще є.

16. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

От коли не буде - зле буде, правда? А гомосексуали так все життя жили.

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Це що правда? Коли я вже пересану дивуватись в тому світі?

18. Barbie

Barbie Well-Known Member

В тому сенсі, що підтримав геїв.

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

аааа, дякую!

20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ого які страсті! Я все пропустила :haha:))