Ой, Америка, ой, Канада...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 Травень 2009.

1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Ой, Америка, ой, Канада...

я така, що поробиш. Ти мені не чужа. А як щодо того, що ти мусіла хворого Славчика в школу водити, бо лишити дома не можна!!! скажи

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:37 ----------

А що, були якісь такі випадки від чого пішло таке зневірення??? І ще, новонароджених діток і діток до 3 років теж тре водити в лікарню. Огляда на дому і для них нема?

2. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

а в них тайленол від усіх хворіб-зуб болить-тайленол,живіт-тайленол)))))
    А кишкова інфекція-це взагалі не хвороба-пити,пити,пити і тайленол)))))
    Моя сестра(Монтреаль) лікує там дитину вже 9 років і за ці роки ніхто жодного разу не взяв аналіз крові,аж тепер якийсь лікар направив і то треба було по-моєму теж записатись.
    Я коли проколола другу дирочку у вусі ( у Манітобі була в гостях),ранка загноїлась-зразу виписали антибіотики,а на Україні я зеленкою помазала і проблема зникла))))

3. Mariya

Mariya Well-Known Member

А що тут такого страшного? Назначаєте візит до лікаря, приходите, можете ще почекати хвилин 15 і вас лікар прийме. Черг таких як в наших поліклініках тут нема.

А бебіситера не можна було найняти чи на роботі взяти sick days? І, взагалі, я думаю, що якшо вже так зле в Америці, то пора в Україну повертатись. Там однозначно краще і лікар додому приходить.

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ага, скажіть їм: панаєєєєхалі тут!!!

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ви тільки врахуйте, що тайленол є дуже різний. Є такий тайленол, після якого за кермо сідати не можна.

6. ckorpionsha

я не проти, най вертаються. А взагалі я тіки цікавлюсь, що там і як там. Можна ж випитувати до умопомраченія чи нє? Маруся ніби так писала: питатись, питатись, питатись

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Було і є всіляко, але ви також не дочитали, де я написала, що якщо ви не хочете платити за візиту лікаря готівкою а хочете мати це безкоштовно, з невеликою оплатою в 10 долларів за візит, на випадок якщо хворий (бо звичайний огляд навіть доплати не має) і хочете, щоб вам все було оплачено страхівкою, тож будьте милі і виконуйте правила які приписані даною страхівкою.

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

ой правда... тут є так багато наших людей, які просто бідуют в тій гАмериці. Бідуют, бідуют, бідуют... вже 20 літ бідуют.

А визволителі як бідуют на тутім Бгайтанє. Записались, що вони євреї і тепер тут живуть при комунізмі, і носом розсувають, як їм всього МАЛО!

8. Just me

Just me Member

Та ні. То таке "Ми дужє любємо Україну. Ми вжє двайціть років її любємо!"

9. Liliyah Romanova

По ідеї, так говорить стара еміграція, котра дійсно любить і багато робить. ;)

10. ckorpionsha

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Але у тої старої еміграції переважно дещо викривлене уявлення про теперішню Україну... Наприклад, наша викладачка була на конференції, участь в якій брав один професор із старої еміграції. Він розказував українським учасникам, що їм треба навчитися користуватися інтернетом і взагалі компутерами, бо то є добре для розвитку науки. :lol: Сміх сміхом, але трохи образливо і неприємно.

• Подобається Подобається x 1
  12. Made in USSR

ой, мене завжди просто вбивають слова наших емігрантів про їхню любов до України. прямо люблять до патєрі пульса...але десь там...за океяном.є в нас одна родичка, живе в Канаді. поки сидить там то так їй тяжко, так сумно за рідною солом*яною стріхою в селі, а як приїде сюди вгості тотаке враження ніби королева Вікторія явилась посеред Золочівського району. і все не так, і все погано тут, а от у НИХ ТАМ...
    але то певні в інакшу тему)))але в яку?

13. Liliyah Romanova

То все залежить. Аби говорити про них загально, треба їх добре знати. Я щойно тут почала розуміти, наскільки багато їх є й наскільки вони всі різні. Так що судити лише з кількох осіб, як то звичайно роблять українці в Україні (сама так робила), помилково.
    Була колись тема "пан з Івана", але то, здається, на ЛФ. Я її почала якраз після спілкування з отакими мудрагелями. Як є тут, то самі понти і наїзди, яка Канада погана, а як поїдуть на Україну, то там ще й з акцентом примудряються говорити, а тоді вертаються і так плюються на ту Україну, що мене чоловік ледве стримував, аби я їм не сказала всього, що про них думаю. З одного боку критикують, що от якась там фірма октопус називається, а з другого говорять так, що плюватися хочеться, ніби українські слова скінчилися. Ой, краще не буду починати... Правда, то не стара еміграції, то останні хвилі. Найгірші емігранти - то заробітчани останньої хвилі. Тим всі щось винні. Пішла я в іншу тему, коротше, бо не завершу цього допису нині. :girl_devil:

14. ckorpionsha

15. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

та стара еміграція в далекому 1996р.,питалась мене чи є у нас на україні телевізори і за які я гроші купила золоті кульчики та таке красиве плаття)))) Коли я розказувала,що у нас все так як у них (відносно звичайно)-то у них були величезні очі.
    Пані,у якої я гостювала надавала мені у валізку свої плаття(6о-х років для моєї мами),які я гарненько викинула у смітник в аеропорту. Не могла відмовити і не взяти,але і не могла привести ці плаття на Україну.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ckorpionsha, ви хіба емігрант?:)

17. ckorpionsha

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

19. Made in USSR

не мала на увазі нікого особисто. писала люблять без жодних підтекстів. ті люди дуже вболівають за неньку Україну, але роблять це на другому континетнті, попиваючи гербатку на верандні свого будинку в затишному передмісті.

20. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ще щоб вони так любили як розказують:girl_mad: І нас не люблять тому що ми приїхали, а не "будуємо" Україну.

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Перший візит коштує 120$, туди входить загальний огляд "від вух до пят" і кардіограма, всі наступні візити 70$. Загальний аналіз крові 340$, то вам розкажуть як працюють ваші внутрішні органи, яких вітамінів бракує, яких забагато..... якщо є якісь підозри або ви в чомусь сумніваєтесь то вас направлять до спеціаліста або на УЗІ. Можете взяти результати аналізів і звернутись до іншого лікаря, з цим нема проблем. Якщо нема страхівки то лікар порадить де можна все зробити дешевше тому що платите готівкою.