Ой, Америка, ой, Канада...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 Травень 2009.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Ой, Америка, ой, Канада...

дивишся по телевізору ті всі виступи губернаторів, попередження, як люди забивають вікна дошками і дійсно страшно стає. Я все-таки дуже надіюсь, що ураган буде легшим , ніж прогнозують і нікого не зачепить.
    Та й взагалі не сподівалась я ніколи, що в Нью-Йорку може бути землетрус :girl_impossible:. Завжди думала, що оскільки Лос-анджелес розташований на межі тектонічних плит, то вся сейсмічна активність Америки проходить в Каліфорнії. Виходить, що дуууже помилялась.

2. Daisy

Daisy Well-Known Member

Не зачепити нікого не може тому що йде сюди, але буде трошки слабшим. Ураган йде повільно і він дуже великий за площею. В новинах пояснюють що треба робити і що може бути. Все це роблять щоб було менше жертв. Як вони кажуть: готуємось до найгіршого і молимось за найкраще. Евакуація йде з прибережної зони тому що буде затоплення, вітер в одну сторону буде дути десь 17 годин (нажене води).
    Землетрусу тут не було сто років, а Каліфорнії постійно потрясує.

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Доповідаю! Ми до стихії готові, хоча вона передумала і піде більше на НЬю Йорк а не на нас, тобто саме око піде на схід а ми трохи на захід будемо. То Ірка нас хвостом буде мучити. Щойно позабирала ще решту забавок з подвір’я. Все поскладала в хатку, або на купу яку накрила величезним куском фанери на який поскладала купу важкого каміння. Не переверне і на сусіда не кине, що саме головне.
    Андрій всі вазоночки позаносив додому.

Але в мене в хаті ураган вже перейшовся кілька раз. Вчора ввечері і нині зранку поки спала. Мої дівчата робили сніданок для себе і для решту дітей. Але мушу сказати, що всіх гарно нагодували і ніхто голодний не залишився. І вже добре. Мама змогла поспати. Зате прибирання мені точно на цілий день... Так що поки на дворі буде вирувати стихія, я під світло свічок буду прибирати і мити підлоги. :girl_haha:

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

Найбільше мені сподобалось як наш губернатор насварив на тих мудрагелів які засмагали в той час коли працівники готували пляжі до стихії. Він виступив по-телевізору і каже, ви такі мудрі? Ану забратися к чорту з пляжів! :girl_blum: :girl_haha:
    Він в нас такий класний. Безцеремонний! Каже що думає. Принаймі знаєш чого від нього чекати, а ні що говорять солодко а потім таке нароблять, що жахи збирають.

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

УРЯ!!! Вона долетіла, наразі тільки хвостик і дощик вже почався. Око буде нині вночі

4. Barbie

Barbie Well-Known Member

Марусю тримайтесь,ми за вас молитимемось!Сподіваюсь все обійдеться.

5. Daisy

Daisy Well-Known Member

Дівчата з Канади, в вас землетрус був, в Квебеку. Ви відчули?

6. mermaid

mermaid Member

Ми не відчули землетрусу тут, то трохи далеко від нас.. Але я вже кілька днів почуваюсь як варена, зовсім сил немає і голова болить...Може ті катаклізми впливають..

7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Я нині теж вся якась як муха в маслі.... цілий день сонна, депресивна... думаю, таки впливає погода... я от собі гадаю, вдасться мені вживу таки ту Статую Свободи побачити, будучи третій раз в США, чи таки вже не застану ?...:girl_emo:

8. Daisy

Daisy Well-Known Member

А що з нею має статись?

9. mermaid

mermaid Member

Оксана, зважаючи на час твого допису то в ночі тобі не спалось...І зараз схоже у вас електрики немає.. Ні ти ні Маруся нічого не пишете. Відпишіться при першій можливості, Сьогодні по обіді та Іра має датись чути і тут у нас..Вже в нас вітріяно досить і хмар нагнало..:girl_devil:

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дивилась новини ,показували Нью-Йорк :girl_impossible:...Дівчатка як ви там ?
    Таке знайшла, може тому Маруся і не з"являється тут у нас .

11. Consuelo

та то я зіронізувала )))

Брат лишився в Нью-Джерсі, в нього електрика вже є, все ок. Правда великі траси закриті - затоплені. Електрики не й було в нас тут і в Пенсільванії, недавно включили і тут теж де-не-де затоплено.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ми були в Кінґстоні, то там навіть не чули. А от нині дощило цілий день, то ми навіть швидше вернулися з котеджу, ніж звичайно, бо такі, мов зварені, а мені взагалі голова котрий день розколюється...
    Зайшла, бо цікаво, як там кума. Видно, нема в них струму, раз не з'являлася досі.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

я за Марусю всю голову вже продумала ... як дастся чути десь в скайпі чи що, то нам скажи, щоб вже не переживати.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

На сайті ТСН у головних подіях дня сюжет про ураган в США і таке страшне відео, нарізки з різних міст і слова ведучої, що в Нью-Йорку нема ні світла, ні нету і що людей евакуйовують, а в коментарях люди пишуть, що в них там не так страшно,що світло є і все під контролем і що в нас дуже все перебільшено, залякують людей, аби відволікти. Надіюся, що це правда і що все буде добре.

15. Jasmin

Jasmin :)

Другий день заходжу сюди... як там Маруся? щось переживаю.... ті новини по ТБ не дуже тішать....

16. Romanivna

Romanivna New Member

Вчора спілкувалась з коліжанкою з NY, казала, що урагаг минув. І можна видихнути з полекшенням.

17. Daisy

Daisy Well-Known Member

В нас з Марусею все добре! Дякуємо, що нас не забуваєте!!!!!!!!!!!:give_rose::give_rose::give_rose:
    Маруся сидить без електрики (вона мені дзвонила), навколо неї затоплення( там завжди таке робиться, як тільки сильний дощ випаде).Вчора зранку в мене пропав інтернет.
    Нічого надзвичайного в нас не було і в Марусі теж( ми живемо недалеко від неї), сильний дощ падав і вітер був. Ми не переживали тому що вітер такої сили тут буває і дощ теж. Навколо нас наробило багато біди!

18. La esposa

La esposa Moderator

ой, як то добре, що все більш-менш обійшлося! шкода, звичайно, тих, що постраждали найбільше. Чекаємо тепер повернення інтернету до Марусі :)
    Daisy, з поверненням!

19. Daisy

Daisy Well-Known Member

Вчора прогулялась до нашої річки, яка часто затоплює парк та вулиці.
    [​IMG][​IMG]
    Так затопило будинки біля річки
    А це наше "озеро" за будинком

20. Consuelo

я теж зауважила, що в Україні новини якісь мега-перебільшені, бідня моя бабця там місця не знаходила собі через паскуд-журналістів. Ми в нью-джерсі на горбику, брат казав, що все ок. Тут, в Пенсільванії, навколо нас затоплено, зокрема Філадельфія, а наше містечко оминуло, так, трошки зачепило, але ми в горах, думаю, саме гори нас "захистили"... А зараз тут дуже гарна погода, тепло, сонечко. Правда вчора небо було просто шикарне!