ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

та влане є ті підбори в неті.
    там 30 кольорів?
    глянула ті підбори - маю аж 8-9 дмс і 4 анкори. але то певно варто 1 гамі шити.
    21 тре купити.
    будемо думати. ну як всі плани підженемо:girl_yes:

2. Orman

Orman Модератор-бомба

бачилась з Сімоною. мммммммм, от люблю таких людей, що тут скажеш :)

3. kitka

kitka Well-Known Member

Була я сьогодні в рукодільному магазинчику. І о, чудо: з'явилася в нас тканина цвайгарт. Значить, кавалки десь 36х46 (якщо добре запам'ятала), але вони кольорові з розводами (був приємний блакитний, салатовий, кавовий і з блискучою ниточкою золотою і срібною). Запаковано в пакетик і коштує 45 грн (блискучі - дорожчі). Я не купила, бо не знаю ще, куди то притулити:confused:.

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Касю, чекаю з нетерпінням! :girl_dance: сподобалось мені дУже за однією партою сидіти :girl_crazy:

ходила розпаковувала набір, угу, 30 кольорів (хрестик у 2 нитки, півхрестик у 2,3 та 4 :eek: нитки, трохи блендів, беку та пару французів у 3 нитки).
    я підбір орхідей сама робила (скан-схема, декілька кольорів ниток мала дімівських - залишки зі слоїків, решту переводила за допомогою сайту cyberstitchers, результатом задоволена)...

5. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

З нетерпінням чекаю на вишивальний конкурс, знаю що в мене знову з"явліться нові вишивальні плани:girl_crazy:

6. Iskra

Iskra Well-Known Member

привіт, дівчатка! я вже домця. приїхала в понеділок, у вівторок і середу здавала екзамени вступні на магістратуру. вчора в 10 вечора дізналась, що поступила. але на платну. то не так страшно, але дуже обурили прізвища, що фігурували у списку тих, хто потрапив на державну форму магістерки. дехто з них і справді заслуговує, аби там навчатись, а дехто - пощастило, певно...бо такі тлумки, шо то просто капець. або ж бабулькевичі платили...хто їх зна...
    але то таке. трохи сумного. прабабця моя в лікарні. нині знайшли пухлину в шлунку, вона кровоточить, тому гемоглобін низький і ослабленість. бабці 89 - операцію не рекомендують робити. ось. сумно. вона мене з пелюшок вибавила, та й жила я з нею до 19 років. і важко... не знаю...дуже хоче додому, кажемо, що поправиться скоро і заберемо. взяли ту пухлину на аналіз, аби знати, чи добро-, чи злоякісна. ніби й вік уже, але ж люди і до ста і далі живуть...

як нарешті матиму хоч трохи часу, то викладу фото з відпочинку і вишивання мого.
    а, і ще одне. я скучила:girl_smile:
    +папугайка мого нема...так і не знайшли...

7. simona

simona Well-Known Member

ая використала свій подаруночок від Орман - супер величезне дяк5ую за швидкі голочки і подушечку для них.

а ще дякую за привітання

Останнє редагування модератором: 30 Липень 2010
  8. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А я так вже хочу на море) Вчора спакувала "Чайну церемонію" в саморобний дорожній органаізер, вже уявляю себе на терасі в плетеному кріслі в процесі післяобіднього вишивання-дошивання!
    В мене впрерше таке за три роки вишивального життя, щоб не було ніяких вишивальних планів, раніше їх було стільки, що не могла знайти час іх втілити, тепер ступор повний. Хочу сорочку, але не знаю яку, від перегляду схем починає вже підтошнювати.

Вчора завдяки Nifertitti побачила imel, і досі перебуваю в шоці від свого хибного уявлення про неї. Я думала, вона така не по роках бойка і сувора, а вона маленька і тендітна, зовсім дівчинка. :girl_smile:

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:)

найцікавіше, що перед тим, як зайти до Наталі, я була в Новому Цумі, купувала засіб для зняття лаку (якраз в тому відділі, де шапочки для плавання продають), і чомусь згадала Ніку, ще впала в маенькі роздуми, що напевно або працює поруч, або живе

і було дуже приємно познайомитися :girl_tender:

10. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

або живе, поки що, бо скоро буде жити біля Південного зі свекрухою :girl_sad:

дууууже взаємно)))

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Поламався ноут:girl_cray: ото вже тиждень заглядаю наскоками з чоловікового компа... найгірше що ремонтувати не вигідно, а купити новий - тре грошей назбирати... треба шукати картрідер, бо так вже хочу повихвалятись:girl_haha:
    Три рази докуповувала стрічки на торбинку, двічі взяла не той колір:girl_crazy: (і як я дивилась???), вчора виявилось що знову замало:girl_crazy: Але вже майже готово:girl_curtsey:
    І пташок колупаю потрохи - ввійшла у смак:d64:
    Але все ж більше відсипалась))) Бо з такою різкою зміною погоди ми всі похворіли((

12. LudmilaP

А я думаю, куди ж це наша Хомочка поділася. Швиденько купуйте новий комп., а то щось сумно без тебе:girl_in_love:.
    Тішуся з того що виконуєш моє ЦУ, ще як потішиш нас процесом, тоді вже остаточно я втішуся, що ти не байдикуєш:girl_dance: Бачиш як ти мене втішила що аж чотири рази про це написала:girl_crazy:.
    Хворіти і не думайте, пийте порошки і виздоровлюйте

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я намагаюся час від часу вишивати, але набряки мене так замордували, що ледве писати можу, не те, що вишивати. Голка в тих ковбасках моїх губиться чисто... :girl_sad:
    Зате подорожуємо зараз стільки, що на цілий рік наперед буде, мабуть.
    Ото колобки пливуть на паромі через ріку святого Лаврентія від Кінґстона до острова Вулф.

А це колобки вчора на Ніагарі.

14. Orman

Orman Модератор-бомба

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Лілю, а то ж в тебе рукодільна торба?
    все добро з собою носиш? :)

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Угу, я от теж подумала - виглядає торбинка важкенько, але Ліля сама тримає:preved: Ліль, не довіряєш хом'ячі скарби Роману?;)

17. Velana

Velana Member

ну от, знову я пакую чумуйдани, їдемо знову :) вже мене те складання дістало. тепер буду у Львівській області у бабусі в селі, там немає нету , тому кажу вам па-па на тиждень або й більше... їдемо з синочком на канікули :d25:

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Вона, так її люблю, що всюди зі собою вожу.
    Не все. Тільки терасу зараз вожу. І на Ніагарі мала два рази можливість повишивати, бо ходити було дуже важко в той день.
    Взагалі весь прогрес, що видно, це я або в машині по трошки колупала, або десь по каварнях чи сквериках, коли чекала своїх із мандрів по атракціях.
    Довіряю й доволі часто, але вона не така вже й важка, як виглядає. Я того дня по мінімуму брала.

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ми вже повернулись! Дякую вам за побажання сонечка, бо ті побажання до нас долетіли і останні дні були сонячні і теплі. Але як казав мій чоловік, 50% відпочинку сонячних днів для Прикарпаття, то просто супер :) Вчора ще й на річку їздили, то повернулись додому близько півночі, замордовані страшно. І так само страшно задоволені. На відпочинку навишивалась, по можливості вишивала на вулиці, але як було сонячно. то старались просто гуляти, а от в ті дощі, то вишивання мене від нудьги врятувало, пізніше трошки здам вишивальний звіт ;) Сьогодні ще матиму таку собі міні-форумівочку з Веланою, а вже від завтра, то буду повноцінно у Львові :girl_dance:

20. LudmilaP

Зауважила за собою, що я останнім часом перейшла в категорію активних читачів Посиденьок, чи це спека так впливає на мене, що рідко дописую, чи лінь напала:girl_devil:?

Статус теми:
Закрита.