ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

в нас є тема Види швів, стібків і техніка їх виконання

2. Анута

Анута Well-Known Member

я трошки поофтоплю. не по рукоділлю на пряму, але не хочеться мені з тим до загального гурту :shy:

маю пречудовий настрій! мені сьогодні снилось, що такого файного бутуза народила!
    І такі пологи легкі, що всі з мене веселились - кажу: то що вже всьо? :)
    а він цицьку ГАМ!
    і я після пологів встала, його на руки і пішла в родову палату.

коротше кажучи, маю такий піднесений настрій! буду мати 2 лицарі-синочки!

3. Holly

Holly Moderator

заходжу в розділ схеми, і бачу тему ГРУЗИНИ. Думаю, невже таке хтось вишиває? Виявилось, то тільки гризуни :D:D:D

4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Левиця, так, я вишивала тюльпан нитками DMC, які були вказані в схемі. Маю схему ще одного тюльпану трохи в інших тонах, але з цієї серії. Хочу взятися за нього після "Таємної вечері". А оформляти буду два одночасно, щоб були однакові рамки і паспарту.

LudmilaP, здається це ви просили фото готової "Таємної вечері". Я вишиваю не з нету, а зі схеми, купленої на Південному. Там дуже маленьке фото, і якість кольорової копії не дуже гарна. Але я попробую сфоткати те, що є і виставлю.

5. Імель

Кітко, бачу ви подякували мені за ото
    я таааак в Мукачево хотіла :girl_in_dreams:
    але пізно спохватилися, нормальних місць вже не було :sad:

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

Кітка, ти де??? заінтригувала новим процесом і пропала..:girl_crazy:

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Поради вишивальницям

Колібрі, я, на жаль, не спеціалізуюсь по якості схем, але маю до вас прохання - показуйте нам процесик, будь-ласка, або хоч кінцевий результат:girl_flirt: Ця робота виглядає як намальована - дуууже хочеться побачити як вона виглядатиме вишита:girl_in_dreams:

8. Імель

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

:eek:
    :girl_devil:
    :beee:
    навіть не проси точки здати!

9. Нифка

Нифка Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

:girl_spruce_up: "Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?" - тут колись вже випитувала; а ще - розкажеш розкажеш:girl_in_love: . Все йду спати а то поїзд був жахливий :girl_sad:

10. Ума

Ума Super Moderator

Коли говорили за власні галереї, то Ірця (Ла Еспоза) казала, що мало робіт має... а тепер но постить і постить, я но встигаю бігати любуватися :)

11. Нифка

Нифка Well-Known Member

їсти наварила, вдома поприбирала, сижу лазяю по інтернет магазинах і думаю що б це я собі завтра купила. і вирішила подякувати всім дівчаткам хто брав участь в конкурсі, тому що стільки цікавинок, стільки позитивних емоцій від процесів, і просто гарні роботи, на котрі я б в схемах не звернула ніякої уваги. дякую

12. La esposa

La esposa Moderator

то я так навмисне - мстюся за процеси маків)))) мій хом"як тоді мало не зомлів)))) але мої колупання не до порівняння з маками :)

13. Ума

Ума Super Moderator

та вони значно легші за котів Маргарет Шеррі і беку не мають :)

14. La esposa

La esposa Moderator

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

як не мають???? ого :girl_in_love: але ж класно))))

15. Анута

Анута Well-Known Member

Іринко, хочу тебе просити за мастер-клас для вишивальниць "Як так суперово знимкувати роботи"!!!

16. La esposa

La esposa Moderator

))))) дякую за комплімент))))

але тут нічого особливого нема - стаю "в позу" і клацаю)))) головне, щоб світла було достатньо :)

17. Анута

Анута Well-Known Member

от відповіла - так відповіла.....
    тоді прошу знимки пози ))))))))))))))

18. La esposa

La esposa Moderator

забанять)))))

а як серйозно, то хіба там є що складного? давай хіба конкретно по якійсь фото пройдемось - що як і до чого)))

19. Анута

Анута Well-Known Member

маю хороший фотоапарат. Знімала і так, і макро, і супермакро. Поки не побавитись серйозно з настройками гарна знимка вишивки не виходить. І не можу сказати, що я тою технікою на "ВИ", але треба відзняти кадрів зо 20 аби відібрати одну більш-менш вдалу знимку.

20. La esposa

La esposa Moderator

Як на мене, гарні фото виходять :) Чесно, переглянула - фото супер. Як хрестики під кутом зле виходять, то можна поміняти величину F (затвор) - але то все індивідуально, для кожного випадку інші параметри.

А загалом мусить завжди бути час, натхнення, гарне освітлення (бажано денне) і поменше користуватися спалахом. Там, де в мене фото, на якому видно хрестики - то я в чоловіка макро-насадку спіонерила на пару кадрів. От і все))))

Статус теми:
Закрита.