ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

А в мене сьогодні настрій робочо-рукодільний :ed4d70def841dc74b57 : поки на кухні вариться, то я в проміжках бігаю і вишиваю (благо, малий сьогодні довго і гарно в обід спав), планую до сьогоднішнього вечора завершити половинку переду сорочки і почати (так серйозно почати) другу половинку. Ловлю музу за хвіст, бо переживаю, що вона як прилетііла, так і полетить: різко і несподівано, то поки вона є треба встигнути дошити ту сорочку.

2. Orman

Orman Модератор-бомба

всім хто їде на відпочинок, щасливої дороги і гарного відпочинку!

А я сьогодні трохи колупала свого песя :)

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Щось я ніяк часу на вишивку не викрою. Не хочеться часу з батьками на то викроювати, тому й не виходить.
    Щойно нині на озері нарешті трохи вишивала. Коли ж я то біскорню завершу? Маю лише одну половинку готову. :girl_cray: Вже й не ховаюся від мами навіть, але що то буде, пояснюю манівцями. :girl_crazy:
    Завтра до Кінґстона беру терасу. Як вдасться повишивати в дорозі, то зроблю гілку спільних процесів. :blush:
    А ще домовилася з мамою, що вона мені трохи ковдрочку повишиває. :girl_blush2:

Із сумного. Надворі літо, а ми з Дарком захворіли. От сиджу п'ю чай із бузини та м'яти... Не хочу бути хвора. :girl_sad:

4. kitka

kitka Well-Known Member

Йду графити,... вперше в житті. Люди, ви мені гарантуєте, що воно відпереться:d23:?
    Бо як нє...:khomyak:
    А то подарунок має бути вернісажниці на ДН!

5. Holly

Holly Moderator

З моєї конкурсної маркер змився. Теж дуже переживала, щоб відіправся. Але дуже довго зникав. Я хвилин 20 просто тримала замочену тканину в холодній воді, а потім в окремих місцях трохи терла (теж в холодній воді)

6. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Вибачайте, трохи оффтопу нерукодільного. Поїхали ми нині в обід з чоловіком і малим купувати роверика (бо в інші дні муж працює зраня до ночі). Купили. Потім на село. Трохи катався на подвір'ї. А потім крик, плач - болить вушко. Закапала, не допомогло. Ми в машину і поїхали в Охматдит, а там лікар сказав - гострий середній отит :sad: . Виписав ліки і процедури. Вже в хаті дала знеболювальне, то потім бавився. Зараз спить з компресом, то маю трохи часу на ДП. Надіюсь, що завтра вже не буде такого болю. То ми вчора так купались і десь недобре витерла вушко :sad: . Тепер маємо.

7. Velana

Velana Member

привіт, дорогі рукодільниці!!!! ми повернулись з одного відпочинку і їдемо далі відпочивати, отак спонтанно зірвались з місця, спакували сумки і вперед.... вишивку беру з собою - і навіть чемно :d64: коли є вільна хвилинка :) тому кажу вам папа ще на тиждень !!! гарного усім вишивального настрою і тим хто відпочиває сонячної погоди і незабутнього відпочинку!!! :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:

8. Анута

Анута Well-Known Member

9. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Я графила скатертину, правда не всю, але серединку і то частину, але відіправся легко - намочила, пройшлася легко рукою по тканині, стріпала - і все, маркер зник. Відіправся добре як із звичайної панами, так і з Аїди

10. Ума

Ума Super Moderator

мене найбільше турбувало чи буде в няні адекватна реакція в стресовій ситуації. пропонувала пройти тести в психолога... більшість відразу відмовлялися від роботи

11. Анута

Анута Well-Known Member

можна сказати що ми сьогодні якраз на це тестувались.
    але щоб не офтопити тут, пишу у відповідну тему ;)

12. Liliyah Romanova

А мені капут...
    Заклало так, що дихати не можу взагалі. Голова болить, очі сльозяться. Голос взагалі втратила. Спитала на роботі, чи відпустять працювати додому, а вони мені - у нас є таблетки від болю голови. :suicide:
    Раз таке відношення, зараз попрошу Романа побалакати з акушеркою й візьму лікарняний. Свинство! :girl_sad:

13. Liliyah Romanova

Ги, налякала своїх тут, що до лікарки подзвоню й побачу, що вона порадить, то зразу дозволили працювати з дому. :lol:
    Так що маю ще кілька хвилин і йду домів. Хоч лікуватися зможу. А то на роботі ні горла не пополочеш, ні ніц. Ще й пчихаю на цілий офіс, а відповісти "дякую" на їхнє "будь здорова" (bless you) не можу. Відписую в асьці. :girl_crazy:

До речі, є й хороша новина: Дарусько здоровий уже. Так тішуся за нього!

Останнє редагування: 5 Липень 2010
  14. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Перебирала фотки і згадала про цей гобелен.
    Дружина вишивала його 25 років, чекаючи чоловіка-моряка з плавання. Він вишитий нитками (в тому числі золотими і срібними) та власним волоссям. Колір волосся змінювався від коричневого до сивого (як не як стільки часу вишивала і хвилювалася), що видно на самому гобелені. Нею було зроблено близько 500 стібочків на 1 см. квадратному.
    То настільки витончена робота, що просто дух захоплює.:girl_yes2:

15. Liliyah Romanova

От би в збільшенні роздивитися!
    А вона таки дочекалася його???

16. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Нажаль блищої фотки не маю. А вона його так і не дочекалася. Бідолашненька. :girl_sad:

17. Iskra

Iskra Well-Known Member

от мені цікаво - чого це Імель не спить о другій ночі? я розумію Ліля, там час інший, в мене зараз ще перша, але чого Ірця сидить так допізна тут? ану спати! шо то має бути?:girl_mad: як не наженеш, то не вступиться від того інтернету:gamer:

о, і Анута зявилась... людоньки, спатки пора!

18. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

простіть, я вишивала :girl_curtsey:
    дивилася (слухала тобто) футбол, потім третій тайм, потім новини і попри те все сорочку колупала, поки не глянула яка година :xaxa:

19. kitka

kitka Well-Known Member

Я сьогодні бачила в нас в рукодільному магазині готову картину "Дама в капелюшку", ту що в нас дівчата в спільному процесі вишивають. Знаєте за скільки:d23:? За 2400 грн. Я спочатку була вражена, що бачу цей шедевр вживу, але потім роздивилася краще і охолола: видно, що то не готовий набір, бо нема не платті тих перлинок пришитих чи бісеринок, чи що то має бути. Квіточки на капелюшку - ну ніби і трояндочки, але примітивні досить. Одним словом, програє набагато перед тими роботами, що я тут бачила. І оформлено недуже вдало. Цікаво, чи її хтось купить...

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

лажу по і-магазинах

ось 2 Діма сподобалися
    [​IMG] [​IMG]

Статус теми:
Закрита.