ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

:sad: :sad: :sad: Чому мені не вийшло прийти на ту форумівку?!!! :sad: :sad: :sad:

2. Xomka

Xomka Well-Known Member

Агааа, добралася до інтернету, а тут вже подаруночки Ліля розпаковує:girl_wink:
    Признаюсь чесно, я точно не пам'ятаю чия то була ідея... Може Оленки? То вже було тааак давно, ще взимку... (ото які ми конспіратори :ninja::xaxa:) Але ніяк не могли визначитись що вишити - забагато варіантів мали:girl_smile: І так ми визначались-визначались, аж до червня:girl_blush2: А тоді швиденько взяли та й забацали дві подушечки на форумівці:girl_wink: Кому пощастило там побувати, вишивали по кілька хрестиків:girl_in_love: Декого за вуха не могла відтягнути:girl_haha: Орман отримала почесну місію зробити з двох мордочок файні подушечки, а Умця чемненько передала їх адресатам.
    По незвичній тканині, без снапів та п'ялець, та без розмітки (отакі були вихідні умови:girl_crazy: в дечому з вини організатора:o).
    Лілю, звітую тобі, то вишивали справжні хом'ячки:girl_yes2::girl_in_love:
    Отакі були заготовочки:

Так, а вишивали хрестики з любов'ю та найкращими побажаннями для діток, мами й татка
    Анутка, Фіянка, Ірка-Шкірка, Цокотушка та Ганнуся, ОксанкаФ, Сихівчанка, Сімона, Натуралс, Ніфертіті, Касюня, Надійка, Кіточка, Бурулька, Алго, Імел, Іскра, Лапочка, Городоцька, Мар'яся, Окса та Хомка(якщо когось пропустила чи дописала:girl_crazy: звиняйте та зголошуйтесь;))
    І молодчиночки наші Орман та Умця, які чудово завершили нашу авантюрку:girl_wink:

Дівчатка, таке це файне заняття:girl_tender: Треба буде якось повторити:girl_wink: Тому, хто не попав на ту форумівку, давайте організуємо ще;) Вже навіть адресати є на приміті:girl_yes2:)))

П.С. А Умця точно знала, що ти, Лілю, захочеш таку метрику, але не вдалось купити ту тканинку(( Та це діло поправиме;)

Останнє редагування: 2 Липень 2010
  3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

вкладаюся спати
    і дістала натхнення написати кілька слів, бо один день без посиденьок і мене вистачає тільки читати, лінь чи що?

пакую манелі, на 2-3 дні їду на Тернопільщину :) до батьків, точніше до мамці, яка теж там, буде лиш кілька днів
    мала велике завдання купувала поверхні-духовки-холодильники-мийки та інше кухонне приладдя, яке завтра буде везтися туди ж, крім того це означає, що більшість з моїх здобутків (ленартівський чай, дерева та ранкова акварель) скоро будуть рамитися (нарешті)
    спакувала з собою свою сорочку, бісерну сорочку та конкурсну (може щось та й поштопаю трошки)

в своїй сорочці я вже повністю вишила перід, але ще не виставляла, бо хочу файно сфотати, телефон мій дуже спотворює кольори, ніби не ДМЦ вишивала, а термоядерним акрилом, залишилися рукава, але коли?..

з бісерною теж трохи мала мороку:
    1.немає мені одного відтінку бісеру (темно-червоного), ще завтра заскочу на Зелену, може в них щось з"явилося, а ні, то буду шукати чеський
    2.після прання тканина втратила "пропорції", розграфила, а квадрати 10*10 зовсім не квадрані, довші, ніж ширші, але вже най будЕ
    3.бісеринка "хапає" аж 3*3 нитки :girl_crazy:, відповідно взір би сягав пупа
    4. тканина настільки "туга", що 26 голочка проходить з зусиллям, але маю бісерні
    тільки що закінчила ся бавити з схемою :hang1:, прийшлося принести в жертву 2 квітки

то проза :girl_haha:

з врочистості-зустріла сьогодні Фіяну в ЦУМі :preved:
    полялякали файно :girl_tender:

вишивайте гарненько :d64:
    буду в неділю, па-па :girl_bye2:

4. kitka

kitka Well-Known Member

Ой, Лілю, я як згадаю те вишивання на форумівці, то було кіно і німці:biggrin:. Я ж то не в курсі була: бачу, ходить Хомка з полотном, "від хати до хати", а ще каже, що й до мене зараз добереться:shok::girl_impossible:... Кожна щось там колупає, коментуючи... Чи то якийсь тест прохідний...Чудеса:mocking:. Поки мені не пояснили популярно.

пс Хомко, а ти не пам'ятаєш, де мої хрестики?:d23:

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ваші з Касею ще пам'ятаю, бо то було на початках))))) Десь на носику міся:girl_wink:

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

так наші з Кіткою 100 % на носику...

бо я 2 рази порола. зачинала шити на свій манер хрестик, а треба було в іншу сторону.:girl_wink:

7. Holly

Holly Moderator

Приїхала я на день до Львова. Скоренько все розповідаю. Отже, Яринка вітрянку переносить добре, температура була тільки один день і то не висока, прищиків небагато. В селі ми добре відпочиваєм, набираємся сил, їмо вітаміни. А ще я багато вишиваю: завершила свою фею (не можу похвалитись, бо забула на селі), почала і завершила ціплятко (маю чудову ідею де його використати), завершила ще одну роботу і ..... завершую всого коника (забула у Львові шовкову нитку, тому робота зупинилась), але планую сьогодні-завтра закінчити. Ось такі новини.
    А я знову прощаюсь, до понеділка:girl_bye:

8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

позавчора як святкувала випуск у кафе Зустріч - то бачила з нього у вікні будинку навпроти якусь дуже файну вишивальницю, то часом не хтось з вас?:d64:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

якщо дуже файна то точно наша :girl_curtsey:

10. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Дівчата, маю до Вас некомерційну і абсолютно безкорисну пропозицію.

В мене біля будинку (я живу в селі коло Львова) росте купа кущів поричок, декілька я обірвала і вже варю желе, але більше обривати не маю сили, крім мене то ніхто робити не хоче і не буде...

Може, комусь треба поричок, то можете приїхати і нарвати :) Думаю, відро-півтора можна зібрати :)

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Усе, мої любі рукодільнички:girl_in_love: Чумайданчики спаковані, скоро виїзджаємо:girl_bye2: Приємного вам вишивального тижня, гарних процесиків, чудової погоди, і насолоди від літніх деньочків!:kiss::girl_dance::d64::girl_in_love:

12. Naturals

Naturals Well-Known Member

Буду і я з вами прощатися:bye2:, їду на пару тижнів до батьків в село . Понабирала купу кульків з рукоділлям надіюся що буду :d64:. Побільше вам натхнення до вишивки і гарних процесиків і завершених робіт:girl_in_love::smile:

13. Анута

Анута Well-Known Member

всі попрощались, а я привітаюсь :)
    наразі не вишиваю, але переїхали за місто до Романових. Ще правда трохи речей треба перевезти.
    Сьогодні перший день працює няня - знайомимось. Якщо все буде ОК, то буду мати дещо більше часу і надіюсь нарешті почну колупати свої улюблені хрестики )))

14. Iskra

Iskra Well-Known Member

так хочу взяти участь у конкурсі закладок, але не маю зі собою ні ниток, ні тканини, які би можна було використати...пІчаль какая-та:girl_impossible:

Хомцю, гарно тобі відпочити!:girl_cool::d64::d23::girl_dance: (смайлики замість слів)

15. lapocka

lapocka Well-Known Member

Бачила сьогодні в багетній майстерні форумлянку Людмилу, як побачила знайомий дизайн орхідей, відразу подумала, що то хтось з наших:d64: Дуже файна вишивальниця, шкода що не було можливості трохи більше побалакати.
    Про мою роботу тшшш...мовчимо

16. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Маю сьогодні величезну вихвалялку: здала орхідейки в багетну майстерню, і там же зустріла нашу форумляночку Лапочку і її красуню донечку. Ви б бачили яку красу вона принесла на оформлення, надзвичайно ніжна картина. А іі донечка - маленька щебетушка, за той короткий час що ми перебували разом постійно щось розказувала із передаванням усіх емоцій і вражень.

17. Анута

Анута Well-Known Member

а в мене анекдот :)
    наша няня теж вишиває (Умцю привіт) але вона не для душі, а заробляє тим на життя

18. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Анута, а може вона на ДП також "тусується", ви не питали?

19. Ума

Ума Super Moderator

тепер пильнуй нитки :girl_crazy: (жартую)

20. Анута

Анута Well-Known Member

сумніваюсь. скоріше її донька, але теж сумніваюсь.

мої нитки ще не переїхали. Лише кавуся, а за рештою на днях поїдемо - як вже точно визначимось з кімнатою (бо нам запропонували 2 на вибір) і меблями до неї ;)

Статус теми:
Закрита.