ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

Пишу тут, певно в інших темах таки буде офтопом
    Ліля, відносно рамки з марками.
    Вийшло дуже вдало! (ну може б замість машини і справді краще б дивились ще кілька марок, але Ви до себе надто критичні)
    Признаюсь, "свиснула" цей дизайн з торбами - чоловіку на подарунок. Підійшла і тема, і оформлення в антирамі (в нас таким чином оформлені на стіні фото з подорожей). Вже вишила (правда, все, крім беку, в дві нитки). Теж думала про декупаж, але ніколи його не робила, тому пішла лінивим шляхом - роздрукувала те паспарту, яке додається в оригінальному наборі. Але тим і закінчилось - де не питала, квадратної антирами так і не знайшла :sad: Дуже сумніваюсь, що звичайна рамка підійде. Якщо вийде завтра, заїду в Епіцентр - може там що нарадять. Що скажете?

2. Iskra

Iskra Well-Known Member

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Iskra,файно, що в тебе все файно:)
    пробач мене свиньку, що я навіть не подякувала за таку кльову чоколядку (мені її покищо ніззя, нО я її нікому і не дам!!!коли буде можна тоді і захаваю:girl_crazy:) гарного відпочинку, чмоки в щоки

4. Holly

Holly Moderator

Прощаюсь з вернісажем на тиждень-два. Яринка має вітрянку, тому їдем хворіти в село. Я спакувала велику торбу з рукоділлям: процеси - ще не дошиті і ще не початі, бісер, в"язання:d64: :d7: :d25::girl_impossible:А Ще на компі маю цікаві штучки-дрючки, мо що витворю. За всіма буду дуже сумувати, чекаю гарних процесів і завершених робіт:bye2:

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я скажу, що можу вам таку рамку в серпні до Львова передати. Наліпите роздруковане на неї, або просто своє щось придумаєте.

Дуже дякую за похвалу! Із самокритичністю трохи є проблеми, я стараюся з нею боротися. :girl_blush2:

6. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Ліля, дукую дуже за пропозицію! (щось і цитатник і подяка не працюють)
    Але сьогодні вже оформила в Епіцентрі. Вийшло не зовсім те, що хотіла - але вже як є. Тільки буду мати фото в електронному варіанті, відразу викладу (а, ще треба навчитись фото виставляти :))

А відносно самокритики - мені це знайомо :) при чому іноді до фанатизму - не берусь за якусь роботу, бо думаю, що зроблю неідеально і мене це буде дратувати. Одним словом, перфекціонізму - бій :)

Останнє редагування модератором: 28 Червень 2010
  7. Naturals

Naturals Well-Known Member

[size=+2]OksankaF вітаю з днем народження.[/size] Побільше натхнення до рукоділля і часу для створення нових вишивальних шедеврів, здоров'ячка, любові, злагоди в сім'ї.

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Оксаночко!!! З Днем Народження!!! Щастя, успіхів, здоров'я, радості і багато рукодільних здобутків:girl_in_love:

9. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Оксаночко!!!Вітаю з днем народження!!!

10. popelushka

popelushka Well-Known Member

Оксаночко, з Днем Народження!!! Нехай збуваються мрії:)

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Оксано, вітаю з Днем народження
    Здійснення всіх мрій, міцного здоров"я, радості від діток і звичано вишивального натхнення :d64:

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Оксаночка, вітаю з Днем народження! чистого неба над головою, усмішок, здійснення найзаповітніших мрій і рукодільного настрою!!!

13. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Оксанко. Вітаю з днем народження. Міцного здоров"я, світлого настрою, сонячних днів. Хай удача буде у всьому.

14. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Оксанко, вітаю з Днем народження! Рукодільного Вам натхнення, здоров'я, любові від дітей і великого кохання від чоловіка!

15. Gorodocka

Gorodocka New Member

[​IMG]Оксаночко!!! Вітаю з Днем Народження!!! Здійснення усіх твоїх мрій.

Останнє редагування: 28 Червень 2010
  16. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Дівчатка, всім дякую за привітання, мені дуже і дуже приємно. Всіх цьомаю:air_kiss: і люблю:give_heart:.

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Оксанко, і від мого хом*ячка вітання приймай!!! :girl_blush2:

Аби муза літала між Оттавою та Львовом за будь-якої погоди!!! :girl_wink:
    Здоров*ячка тобі багато, а позитив ми постараємося забезпечувати щодня! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В мене сьогодні якийсь дуже навчальний день: зранку завершила свою першу в житті закладочку вишиту, а тільки що в мене була перша спроба декупажу: декупажила кришку від коробочки з нитками (не дав таки чоловік своєї скриньки для інструментів - а шкода, бо на чорному фоні ті метелики виглядали б краще, ну на білому теж нічого) - як кажуть наші північні сусіди "первый блин комом", але то не страшно, бо сам процес мені сподобався, більш-менш розібралась що до чого. Трохи підсохне, то сфотографую і покажу що в мене вийшло :)

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

Оксана, ВІТАЮ!!! творчих злетів і рукодільного натхнення!

20. Анута

Анута Well-Known Member

Оксаночко, з Днем Народження! Творчого натхнення і рівних хрестиків!

Статус теми:
Закрита.