ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

збили до 180/120
    чекали швидку з Топольної-не дочекалися, забрали на Богдан, вже вранці лікар буде дивитися, наразі спить
    :sad:

2. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Хвалився на днях чоловік моєї співробітниці (яка також затята вишивальниця), що купив їй в Метро, якогось ящика для рибалки, який ідеально піходить для складання всього вишивального причандалля. Є секції для бабінок з нитками, ще там купа всього.
    Дівчатка, мо хтось з вас там буде, гляньте чи він вартує уваги. Бо ми не клієнти Метро і подивитися аж ніяк не вийде.

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

то є звичайна пластмасова коробка з відділеннями. мій теж сказав, коли побачив органайзер ДМС - що то є в Епіцентрі на відділ причандаль в гараж -- таке можна використати на гайки шурупи і т.д.
    може для рибалки то аналогічне?

4. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Треба буде глянути, хочу все упорядкувати. Бо зрозуміла, що ті вишивання на довго.
    Я наразі використовую як органайзе для того всього вишивального барахла коробки з-під ксенонових лампочок. Співробітник підганяє. Вони з цупкого картону і закриваються на магніти. Касю, можеш в себе на роботі також купу таких дістати. :)

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

нє, в модніше. коробка від Рафаело така металева:girl_haha:

а тепер ще маю ДМС-органайзер коробку. так що можна жити.
    органайзер поточної роботи роблю сама - дироколом на картоні і підписую.

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене теж металева, але з чоловікового набору( STR-8)

7. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

У мене оганайзер чекає на те, щоб його зробити.
    Взяла в тата дерев"яний ящик. По висоті саме підходить для фірмових картонок DMC. Але й фірмових картонок зараз не купую. Купила один раз, тепер чоловіка прошу, то він мені вирізає.
    Так от щодо коробки, то вона така старенька. Колись була лакована, але той лак потріскав. Чекаю, коли появиться трохи часу, і коли той півень в одне місце клюне,щоб взятися за неї. До речі, це буде поле для експерементів декупажу.

8. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Сьогодні була в "Центрі паперу". Скільки там всякої краси :girl_in_love: І папір, і серветки для декупажу, і фарби, і клеї... Хочу все :girl_cray:

9. Ума

Ума Super Moderator

Касю, а ви отримаєте в подарунок орхідеї від Діматакі як в мене? Бо я шукаю веселу кумпанію до того, може ще до НР встигнемо вишити?

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

ні Умцю, певно ні. троха фінанси мої за останній місяць витекли до медицини. .. тому зачинайте без мене.

11. Анута

Анута Well-Known Member

ото я тут з вами розганяю свою втому... а мала б працювати тихенько.... ну та нехай. може якраз на чисту голову легше мені піде.
    мені в гілці вагітних мам пояснили, що у вагітних "гальмування" мозкової діяльності це нормально )))))))))))) втішило, але щоб настільки гальмувати!! потратила вечір впусту. Тішу себе думкою про те, що відпочиваю, але так я не люблю ось так попусту час витрачати :girl_in_dreams:

12. Нифка

Нифка Well-Known Member

Відповідь: Спільний процес - Панянка з конем у квітах від ЛАНАРТЕ:)

Holly

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Теж помітила животика й так втішилася!!! Якби Роман міг, то би підтвердив, що я тут на півхати скрикнула "наша вишивальниця вагітна!!!!!!!!!!!! :radist:"
    Здорові ростіть!

14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Лілю, а коли Ви до Львова збираєтеся? Я так хочу на вишивальну форумівку :girl_in_dreams:?

15. Liliyah Romanova

Ой, не в найближчі 1,5 року. Мене попередні поїздки дуже виснажили (та й дорого також). Тобто самі поїздки були надзвичайні, але відпочинку я не мала, а він мені дуже потрібен, тому я мрію, що нарешті поїдемо на вакації кудись, де я зможу просто відпочити (наприклад на Кубу або якісь острови :girl_in_dreams:). Отака я поганка.
    А ще в мене деякі плани є, що так би мовити трохи ускладнять довгі подорожі. :shy:

16. Holly

Holly Moderator

То би пасувало в тему "Я така затуркана". Сьогодні дов"язала шапку, і вирішила трохи повишивати. І забула в скільки то ниток я вишиваю, в дві чи три. Довелось на звороті шукати "хвостики", щоб глянути.

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

Всьо, лекції дочитала. Трохи відійду - і за вишивання.

18. Liliyah Romanova

Ура! З поверненням!!! :girl_in_love:

19. левиця

левиця Well-Known Member

Відповідь: Завершені вишиті роботи

Олена-м! Як побачила Вашу вишиту квітку, мало не впала. Я теж маю схему і вже давно думала почати, але руки не доходили. Але то краса. Ви вишивали ДМС, які вказані у схемі?

20. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Я одній форумлянці пообіцяла показати як вишивати один фрагмент на її сорочці тут
    Хотіла вас запитати: куди писати повідомлення, яке буде містити в собі детальний процес з фотографіями. Не хочу завдавати клопоту модераторам, які і без того його багато мають

Статус теми:
Закрита.