ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

А я так тішуся що нарешті ДП запрацювали, що аж сьогодні доробила одного свого хвоста, який за мною дуже-дуже довго тягнувся і мені від того вже було дуже і дуже незручно, тепер з того хвоста залишився один манюсінький хвостик, але то така дурниця порівняно з тим що треба було зробити! А ще то би більше пасувало в тему про затурканості, але так як пов"язано з вишивкою,то пишу сюди : Готую я чоловікові обід, а сама думками в хрестиках (а точніше варіантах подаруночків: що, куди, як і як то встигнути???), в банячку мирно варяться макарони, а я нарізаю помідори на салат. Думками все ще в хрестиках кожну партію помідорів закидаю в киплячу воду до макарончиків :) Спам"яталась коли закинула всі (а потім довго виловлювала їх з баняка) :)

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Уявила я то собі :girl_haha:

3. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Ото розвеселили :girl_haha: а то від ранку якийсь такий настрій паскудний. Аж полегшало і натхнення до вишивки з"явилося. Все, йду доробляти подарунок

4. Анута

Анута Well-Known Member

з ошпарених помідорів дуже легко знімається шкірочка ;)

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

особливо коли ті помідори дрібнесенько нарізані кубиками :girl_crazy:

в мене сьогодні після затурканостей і неприємностей (десь згубила свою голочку і не пам"ятаю де я її бачила востаннє :sad: ) невишивальна радість: мій Андрійко нарешті потопав нозями сам! Так ще невпевнено, але бачу що йому сподобалось, бо при першій нагоді відривається від стіни і прямує! Я з тої радості почала ще один подаруночок робити (один вже гарно запакований, хоч і з запізненням) :)

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені в жилєтку, мабуть, але поки поофтоплю.
    Дійшло тільки одне замовлення, декупажне, а дорожньої сумки досі нема... Сумую й переживаю. :girl_in_dreams::girl_sad:

А ще маю отакенну вихвалялку. Щаслива! :girl_flirt::girl_cool:

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

А Орман певно вже на заграмничних змаганнях - тримаємо за неї кулачки:girl_in_love:

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Фухххх
    вискочила мені кнопа в ноуті
    та що там кнопа, вискочив та й розщіпився той ліфтик, на котрий та кнопа кріпиться :8:
    півтора години вставляла :download::download::download:
    аж змучилася

9. Liliyah Romanova

Що я маю з тою поштою...
    Одне десь у Львові. Каже мені сервіс отаке вже другий день:
    Відправлення за номером ******** знаходиться в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване 22.06.2010 в об’єкті поштового зв’язку Львів ЗВОП Обмін посилки пріоритет роб з індексом 79***.

Головне індекс узагалі не відповідає індексові адресата, ані головної пошти. ДЕ воно? :scare:

А друга Канаду покинула, а в Україні наразі ні слуху, ні духу. :suicide: А вислала з різницею в один день! Треба було певно писати на конвертах замітку, що "пріоритетний пакунок, бо вислала нервова вагітна, яка буде кожні 30 хвилин перевіряти, де її посилка". :girl_crazy:

10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Лілю, то можуть бути ... як воно правильно називається... т.з. поштові "відстійники", де сортують пошту
    знаю в Києві таке точно було

11. Liliyah Romanova

Ти мене трохи заспокоїла, бо я вже думала, де вони то поділи. Скільки ж то ще чекати, поки до адресата дійде... :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 23 Червень 2010
  12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Лілю, ти там ще багатьом рукодільницям подаруночки запланувала?
    Може наступні вже після щасливої події народження?:girl_cool: Бо ми ж тут всі посивіємо з цими посилками:girl_crazy::girl_haha:

П.С. Лілю, без образ;), але я вже страшенно спереживалась за ті посилочки((

Останнє редагування: 23 Червень 2010
  13. Liliyah Romanova

Хомочко, я принаймні цього разу вислала їх зареєстрованими. Аби можна було діставати укрпошту в разі пропажі. :girl_crazy: На липень не планувала подарунків, бо свекри тут будуть і ми зараз готуємося до їх візиту, але кілька серпневих точно вишлю. Так що готуй нерви. Я вже готую. :girl_crazy: :girl_haha:

Я нині ще одних мордувала через посилку. Цього разу вже ДО мене. Моя подорожня торба до мене досі не дійшла, номер реєстрації дає нуль результатів і не працює. Поки додзвонилася, зденервувалася, довелося далі Романові дзвонити. Потому подзвонила в сам магазин, де замовлення зробила. Заспокоїли, що як посилку випадково пошлють назад, то вони мені її ще раз вишлють! Аби лиш нам не загубили її, бо було вже таке. :girl_devil: Але сказали, аби дати хоч 4 тижні, то ще до 4-го липня чекаю й не мучу нікого. А тоді знову почну. :girl_devil: :girl_crazy: :girl_haha:

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Добре хоч передишка буде:girl_haha: Домовились:girl_haha:
    Маю підозру, що у тебе й пошти якась несумісність:girl_sad:

15. Liliyah Romanova

У нас щойно був землетрус. :scare:
    Короткий, але сильний. ТАК СТРАШНО! :scare::scare::scare:
    Написали в кількох джерелах, що 5,5 балів. Землетрус відчули не лише в Онтаріо та Квебеку, але й у Штатах (Огайо, Мічіґан, Нью Йорк).

Воно так накочувалося спочатку, ніби грім, або велика вантажівка наближалася, а тоді потужно трусило секунд 20 і тоді ще легенько трясло пізнше також. Тривало не довше хвилини, але ми всі наїлися страху, що капут.

16. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Ого, Лілю, не лякай... навіть собі уявити не можу...(

17. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Лілю - я там в кармі не дописала - не лякайтеся, заспокійтеся

18. Liliyah Romanova

Та то капут!! Тут у всіх такий переляк!
    Деяких додому відпустили, хто в центрі працює. У магазинах речі з полиць попадали...
    Епіцентр землетрусу лише 60 км на північ від Оттави.
    Відчуття не передати, чесно! Тепер можу уявити, що переживають ті, хто є свідками потужніших землетрусів.
    Та ні, малюк ніби такий, як завжди. Він у мене акробат-танцюрист, так що коли багато рухається, я не переживаю. Переживаю, якщо затихає. )))
    Але все одно страшно...

19. kitka

kitka Well-Known Member

Тут Алго схемку виставила гарну. Мені подумалося, що її можна розбити на квадрати, взяти наприклад три найбільш підходящі і вишити такі мініатюри. Або в окремих рамочках або в три в одному паспарту... Вертикально воно би мало гарно виглядати... Десь на вузький кавалок стіни...

То так, думки вголос, майже...:)

20. Liliyah Romanova

Статус теми:
Закрита.