ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

ні, просто кажуть що відновили станом на 1 червня

надіюсь Ліля в стоматолога прочитає смс і прийде до нас, і настрій в неї покращиться ;)

2. Ума

Ума Super Moderator

Ануточко, сонечко,дякую за смс :)

шкода, що червень пропав, але й то неймовірно добре

3. Анута

Анута Well-Known Member

я так тішусь що сидіти спокійно не можу )))))))))))))))))
    аж мені зійшла туга з того, що Роман буде аж завтра

4. Анута

Анута Well-Known Member

Лілю,
    що ти там вишукуєш? ходи ліпше до нас! порядки будеш вже завтра наводити ;)

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

кіко того червня :xaxa:

6. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

аналогічно :) мені там і не писалося і процесу не хотілося навіть показувати :) Лілю маєте в процесах свої "чумайдани " знову виставити:girl_crazy:

7. Анута

Анута Well-Known Member

Алекс, переглянула вашу галерею! в мене просто НЕМАЄ СЛІВ! це ЩОСЬ!!! мусите нам розповісти як ви то робите, ну хоч трішки привідкрити завісу таємниці!

8. Kalina

Kalina Active Member

Ах, яка я щаслива знову тут бути...навіть незнаю з чого починати читати.:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я навіть не встигла всього прочитати в рукодільних валізках, а нашого тимчасового розділу вже нема((( Надіюсь, сюди перенесуть...

Щось так радісно всім, аж несила писати:girl_crazy:

10. Velana

Velana Member

може трошки й перенесуть, але деякі дописи читати не дуже хочеться :girl_crazy:

11. Ума

Ума Super Moderator

ні, дівки, нічого не перенесуть. нас попереджали, що дописи з тимчасовго розділу не будуть перенесені.

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Але нас не попереджали, що їх відразу знищать:girl_cray:

13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Уррря! Як добре, що ми вже вдома!
    Шкода, що дописів з ЛФ нема. Дівки, ви свої фоти не забудьте на ДП продублювати :)

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ануто, дуже дякую! Я так натерпілася в стоматолога нині, давно так мене не мучили. Твій смс дуже втішив!!!

А от те, що відновили від 1-го червня, це трохи неприємний сюрприз. Виловила в кеші ґуґла текст кулінарного конкурсу й дописи дівчат, котрі подавалися. Ціле щастя, що дитячий раніше запустили. І свої дописи про дарунки теж знайшла, то завтра запощу, бо нині щось мені взагалі ніц не хочеться, ні писати, ні модерувати...

Ото рамкою похвалилася і йду далі за щоку триматися. :girl_haha:

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата рукодільнички я вчора вимкнула компутера, бо щось мене той ЛФ дістав, а зранку не доперла, чого це мене переадресувало :girl_cool: Дуже рада всіх бачити! :girl_in_love:

16. kitka

kitka Well-Known Member

Мене від недільного вечора не було, Ануткину смс побачила аж опівночі, бо запрацювалася:girl_smile:.
    Ну але добре, що вжесьме тутка. Вже ми душа на місці:girl_crazy:. І чоловікова душа також,...бо "чого та чого не сидиш на форумі?":girl_haha:

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ура!!! а я спершу ДП завжди відкриваю, і тут, не вірю своїм очам, ми дома!! думала ЛФ не відкривати, але ж там моя любима тема! футбол!

18. Naturals

Naturals Well-Known Member

Урааааааааааааааа[​IMG], а я аж тільки, що побачила, що ми вже вдома:girl_in_love:, ще й спочатку не зрозуміла де я є, бо перенесло з ЛФ.

19. mermaid

mermaid Member

Дівчатка, тре вашу пораду...Влізла сюди бо вас тут багато і може хтось мені підкаже, тре завершити костюм моєму поп-королю.. Не знаю як зробити йому капелюха, щоб дійсно відповідав його сценічному образу.
    [​IMG] Він висотою 24см, голова 4.3.. Допоможіть!! Буду вдячна за кожну ідею!

20. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Ну нарешті запрацювало) Стежила за всіма рукодільничками на ЛФ, але в пів ока. Проте дякуючи тимчасовій відсутності ДП мала змогу дуже гарно і результативно попрацювати.

Статус теми:
Закрита.