ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

Я знаю, ти любиш, як тебе цитують на форумі. :xaxa::girl_in_love::girl_in_love:
    Я не прибідняюся, чесно. Я просто не вміла оцінити свої знання, бо іспитів з англійської ніколи не здавала, а тут ще IELTS, який мені видавався суперважким після оцих пробних тестів. Але я доклала максимум часу й зусиль, аби добре підготуватися, то це й спрацювало. Ну, і неоціненна підтримка людей!
    Коли мій знайомий, який здавав іспит того ж дня, подзвонив і сказав, що має 6.5, я присіла, чесно. Так переживала, що знову доведеться на іспит пертися... А пузо більше тепер... Боялася, бо я самоук, а той знайомий вчився в УКУ, де англійська на високому рівні. Яка ж я була здивована, коли Роман мені наступного дня сказав, що мої результати такі неочікувано високі, особливо письмові. Я коли подавалася на іспит і в графі "у яких закладах вчилися мови, проходили курси" писала "самоосвіта, 4,5 роки", переживала, що взагалі не допустять. :girl_crazy:
    Правда, коли я Романові розповідала, що я на письмовому понамазюкувала, він сказав, що мені треба було йти здавати не звичайний рівень, а академічний. :xaxa:
    Цей іспит мені додав певності, може, подумаю над зміною кар*єри тепер... :girl_in_dreams:

2. kitka

kitka Well-Known Member

Файне посилання:y:. Я розпізнала хіба породу дерева, з котрого той листок. То є клен, правда:rolleyes:? Но а шо,...лісотех:girl_flag_of_truce:.

псЛюблю я з тобою пофіглювати:girl_crazy:.

3. Liliyah Romanova

Так, то клен. Розумниця наша! :girl_claping:
    Так то ж супер! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

4. kitka

kitka Well-Known Member

Як то казав Сірко у фільмі "За двома зайцями"? "Такий розумний, шо аж страшно":scare::xaxa:

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В мене щось сьогодні настрій вишивально-холеричний. З самого ранку взялась за свої маки, потім з малим поперед себе оббігала цілий центр в пошуках ножиць (то попри п"яльця ще), а тепер порозкладала на столі всі свої хвости і вишиваю поперемінно трохи маки, а трохи взялась за сорочку. Причому дивилась я на неї, дивилась, а потім взяла ножиці (оті новенькі) і скоро випорола майже все що вишила :) Тішуся і буду вишивати так як мало бути з самого початку :)

6. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

:girl_tender:Вирішила сюди написати- я з малою їду на Україну на 2 тижні (така передвідпустка), мушу свій паспорт забрати і в посольство в Київ з"їздити (не люблю я його...). А десь в середині липня приїдемо всі разом знову-з чоловіком машиною:) така рада!:radist::radist::radist::radist:

7. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

а 4-го на форумівку встигаєш?

8. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я думала, що ми на "ти" після "ти-ви-шного" :) оффтопу у "вихвалялках" :) ;) . Але чесно кажучи, вже не пам'ятаю, хто там що писав :) . А на "ти" мені простіше, бо маю враження, що знаю тебе купу часу :) . І до дівчат, з котрими знайома особисто після форумівки, теж ніби звертаюсь на "ти" :)

І ще хотіла спитати: той іспит для роботи теперішньої, чи для чого? Може вже десь озвучувалось, а я проґавила?

9. Liliyah Romanova

Для зміни статусу (типу канадської зеленої картки) і для особистого зростання. Починаю думати про те, аби таки почати працювати перекладачем. Тільки зараз у мене права пташині, а якщо змінити статус, то матиму пільги й право на курси англійської та французької задурно. Але процес довгий і невідомо чи вийде все так, як би хотілося.

Останнє редагування: 28 Травень 2010
  10. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

У нас вже 29 число, тому
    [size=+2]Вітаю Лілічку з Днем народження! Бажаю здоров'я для тебе і сім'ї; натхнення до рукоділля і до здійснення задуманих кар'єрних намірів; уваги, кохання і розуміння від чоловіка; радості від діточок; легких пологів і багато молочка :) !!![/size]

11. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

ЛІЛЯ,ВІТАЮ З Днем народження![​IMG]

12. Naturals

Naturals Well-Known Member

Ліля, приєднуюсь до всіх привітань
    Бажаю,щоб сонце вас зігрівало,
    Люди - усмішку вам дарували,
    Природа здоров'я вам піднесла,
    А ластівка щастя мішок принесла!
    А ще романтики дружби, кохання!
    і натхнення до рукоділля і до створення все нових і нових вишивальних і декупажних шедеврів:girl_in_love:

13. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Приєднуюся до привітань!
    Лілю, вітаю із Днем народження! Нехай цей рік буде сповнений посмішками Твоїми та Твоїх рідних, нехай Бог оберігає Трою сім"ю і дарує їй спокій, взаємодопомогу, радість.

14. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Лілю, Вітаю Вас з Днем народження!
    Бажаю міцного здоров’я вам, Романові, Даркові і вашому Божому дарунчику. Щоб легко проходили вагітність і пологи. Щастя, шалених успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний радісттю на душі, а добре самопочуття і гарний настрій стали запорукою Вашого процвітання. Щоб ніколи не покидала вишивальна муза. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі!

Нехай Фортуна завжди Вам посміхається!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Останнє редагування: 29 Травень 2010
  15. вишиванка

Лілю, сонечко, вітаю тебе з днем народження,бажаю міцного здоров"я, щастя, щирого кохання, злагоди в сім"ї та радості від життя.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

ВІТАЮ ЛІЛЯ!!!!!

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

окрім того, щойно прочитала - Квітка народила синочка

Квіточка, приєднуюся до привітань! ростіть здоровенькі!
    :girl_in_love:

18. Анута

Анута Well-Known Member

Льлюсик-академік!
    вітаю тебе з Днем Народженням!!!

вітати гарно я не вмію, але от шукати в неті листівку - запросто. Тільки складність була котру обрати (хоч я і не близнюк, гиг). Надіюсь сподобається ;)

і ось це ще на закуску

Квіточку нашу з народженням синочка!!!
    Нехай росте здоровеньким!

19. kitka

kitka Well-Known Member

Лілічко, вітаю тебе:girl_in_love:! Приєднуюся до всього, що тобі вже побажали. І хай в тебе буде чим поменше причин для нахмурювання чола, а зморшки - тільки від усмішки:xaxa:!

20. вишиванка

Квіточко, з народженням синочка, хай росте здоровим та щасливим, і вам приносить купу радості.[​IMG]

Статус теми:
Закрита.