ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

2. Xomka

Xomka Well-Known Member

Умо, які враження від концерту? Ви з малявкою ходили?

3. Ума

Ума Super Moderator

Ні, малого не брала, бо невпевнена була за погоду, а нам хворіти перед відпуском не можна - тому не ризикувала і мої хлопці залишилися дома, а я з подругами відірвалися на повну. чесно, думала, що мені 18 :) :girl_cool: було БОМБЕЗНО!!!:girl_crazy: Багато було з дітьми і навіть грудними!!! Але концерт закінчився десь півперша ночі, то не знаю як то з дітьми так довго сидіти.

а сьогодні знову йду, але в оперний і знову без малого. і взагалі в мене щось що не вечір, то якесь активне життя починається. Майже щодня приходжу пізно... дуууже пізно... іпри такому спосбі життя НІЧОГО не встигаю :girl_cray:

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Супер!!! Молодчинка! Так тримати;) А сім'єю у відпустці надолужите;)
    Класно!!!:girl_in_love:
    А невстигання - то таке тимчасове явище:girl_crazy:

5. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

в мене теж таке змішане занудство :)..... витягаю схемку, 4 різних типи канви (льон, мальований льон, аїду мадярську і цваргайт ), нитки, розкладаю, "п"єдставляю (як казала сова в мульті про вінні) як то буде - і назад :) аналогічно з сорочкою - вже маю 3 різних моточки в синіх тонах - і не то..... хочу чіпитися годинника - і .....:girl_cray:
    а про дощ і квіти - окреме "вєй" - іриси потовкло в ноль, лілії почали в тій сирості підгнивати :sad: - але як буря"ян розрісся базилік - в мене такий трохи зварйований садок :)

Останнє редагування: 25 Травень 2010
  6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

нема чого себе мучити, беріться за то що найближче до душі!

7. Orman

Orman Модератор-бомба

я теж про своїх баранів квіточки напишу. Я їх посідила в старі коробки (задні панелі) від телевізорів, і воно так кльово дренує! Чорнобривці вже треба розсаджувати - так густо зійшли.

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Пожаліюся трохи... Третій день на сонці +30-36. Як то жити в такій жарі? Ніби й не в Африці, а дихати нема чим. :sad::sad::sad: І вишивати важко, бо голка в руках ковзається.

9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ліля, поділися сонечком :) , бо в нас дощі, не просихає (лиш нині трохи).

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я би з радістю, але чаклувати не вчилася... (((

11. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ги, в нас таке в тіні робиться. :girl_crazy: Дівчата, пошліть мені поштою дощу :girl_crazy:

12. Orman

Orman Модератор-бомба

дівчата, я вас так всіх люблю - це я коментарів в кармі начиталась, аж розчулилась, - ви всі такі кльові :girl_in_love:

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

14. Orman

Orman Модератор-бомба

ні, просто я сама не сподівалась таких коментарів на прості дописи, жодних секретів :)

15. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

Жабко Ви молодець,кум буде довольний (зо сміху коби не вмер).Ідея чудова,треба і свому таке вчудити!!!!!

16. Барабашка

Барабашка Well-Known Member

Ну не знаю, чи може в мене якесь загострене почуття, але герб своєї держави я би там не вишивала. Неправильно це і негарно.

17. Zhaba

Zhaba Member

Щось не працює в мене цитата...
    Барабашка, я не вбачаю в тому нічого поганого. Я затята українка і готова носити державні знаки повсюди :girl_smile:
    Мій кум часто їздить закордон і мені б дуже хотілось аби він по приколу десь там натягнув ті труси. Хай не забуває звідки він.
    Як дороблю і кравчиня пошиє основу, то викладу на обговорення :girl_smile:

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Герб України на трусах. Без коментарів (по-моєму, це таки немудро).

19. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Я теж украінка,і мене виховано в патріотизмі до Украіни.Але я так би все не брала до серця.Ну хоче людина такі труси,і з гербом,то чому ій не вишити.Думаю жабка так і почала іх шити,бо знає свого кума і хоче зробити йому сюрприз. А зразу казати мудро не мудро то не вихід. Ми тут друзі. Не ображайтесь, пишу те що думаю.

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я сказала свою думку. Якщо ви вважаєте, що Гербу держави, громадянином якої ви є, місце на трусах - ваша воля (whatever makes you sleep at night). Я так не вважаю.

Статус теми:
Закрита.