ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

На відпочинку в червні;) Там ще півтора місяця залишатиметься, правда тре врахувати час на оформлення.
    Цього разу мені якось достатньо часу - чомусь здається що швидко справлюсь, бо вже не вибирала таку велетенщину, як перша конкурсна:girl_haha: Я б іще й не починала - але почитала свої плани - виявляється якраз черга конкурсної:girl_tender: Та й ручки вже до неї давно сверблять:girl_haha:

2. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

вчора трохи подивилася сорочок на Валовій (стандартна виставка місто майстрів). Якісь вони ніякі. Сподобалася лише одна кіцманівка :) - мала оригінальний крій горловини - але то мереживо - то вже щось радше румунське. піду ще сьогодні - а ну ж .....:girl_in_dreams:

3. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

єєє, я ще єєє. Тальки 4 хрестика вишила і все:girl_sad:

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

О, то нас тут компанія!;)

5. OxankaF

ага, компанія хом"яків, застрибуючих в останній вагон!

6. Galysik

Galysik Well-Known Member

Ого, Хомік, та Ти серйозно вирвалась вперед! :girl_crazy: А я тільки планую графити! Спершу тре врізати і занести на оверлок. Хоч би того тижня вже почати нею займатися..

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

Но, я така, шустра:xaxa: А чого на оверлок, ми тут вже на ПВА перейшли:xaxa:

8. Galysik

Galysik Well-Known Member

Ну, то ж тре пацькатись з тим, щоб зробити акуратно. Ну і воно ж мабуть драпуче на краях вийде, буде руку царапати. Я вже раз скотчем паперовим спробувала.. Руку так дере шо вишивати неможліво! А так несеш в ательє і за 3грн. роблять красоту за 5 хв.

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Попацькатись трохи треба, то точно)) А скотч теж мені не підійшов - якесь дерев'яне, заважає постійно:girl_emo:

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

а я вже закінчила свою африканку - тільки фото виставити не можу - то ж треба мучила-мучила, а потім взяла з собою у відрядження (чоловік довго сміявся) - і не прогадала - сім годин довелося на кордоні стояти на митниці - ото вже відірвалася - зате ніяких нервів через всі ті процедури - і завершена вишита робота.
    тепер везу додому - залишилося випрати, щоб змити маркер, і любуватися ))

П.С. а, ну і ще виставити фото в завершених роботах ))

11. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

В середу йду на співбесіду щодо роботи. Чомусь не хвилююсь, але ще все попереду :) . Так що тримайте за мене кулачки о 17 год в середу :) .

12. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Не треба хвилюватися :) Купа стиснутих хом"ячих кулачків і флюїдів допоможуть :)

13. kitka

kitka Well-Known Member

А я вже вишила більшу половину конкурсної:girl_curtsey:. Орхідеї на бордовому наразі сплять, але я сьогодні на них знову глипнула. Хай ще подрімають.
    Ромчик мене трохи не щодня штурмує, коли ж то я нарешті оформлю "котячу піраміду". Ви вже напевно забули, котра то:girl_crazy:.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ми пам*ятаємо. :girl_cool::girl_devil: Ромчику цьомчик! Дуже мудра дитина. :girl_in_love:

15. Liliyah Romanova

Кітко, ану давай розповідай про "закарпатські кілометри". :girl_wink:

16. kitka

kitka Well-Known Member

Ет,... нічого цікавого:girl_crazy:: то просто така плаваюча величина. Вона може коливатися від 499 метрів до "пів дня ходу". То така стандартна відповідь, коли питають "Скільки там до якогось місця?" - "Та десь кілометр:cool:".

17. Анута

Анута Well-Known Member

дівчатка, привіт. я знову з вами :)
    скучила, але мала ці 2 тижні дуже веселі :sad:
    спробую вас трішки почитати, але боюсь що реально не осилю.

Трішки адаптуюсь і потішу вам знимками ;)

18. OxankaF

Оооо, Анута і La esposa повернулись!!!!! Нам вас не вистачало!

19. Liliyah Romanova

Еспоска вернулася!!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping: Карму роздає...
    З поверненням!!! І просимо нас більше на так довго не покидати. :girl_in_love:

20. Orman

Orman Модератор-бомба

рада бачити вас дівчата :)

гггг, я знайшла ще один спосіб використання лупи для вишивання - для педікюру, так зручно!

Статус теми:
Закрита.