ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

Лілю, не переживайте, вам точно не можна! В такому стані нічого не вивчите. Закрийте книжку, попийти молочка або чаю і заспокійтесь. І тим більше,не думаю що відкладали науку на останній день. Впевнена, вже все вивчили і завтра зі світлою головою все здасьте. Головне - спокійно і впевнено!
    А ми помолимось за вас!

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так, я всі попередні дні також вчилася.
    Щойно пробувала писати твір. Роман похвалив, що дуже добре. То теж трохи заспокоїло. Іду ще відпочивати, аби завтра мати світлу голову. :girl_in_dreams:

3. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

В скриньку поштову заглянь перед виходом з дому. Впевнена, що там цілі пакунки флюїдів. Причепи до них ниточки і йди на іспит як з великою в"язкою повітряних кульок.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Нічо-нічо, я почую ;) Вже перерила свої запаси. Маю 10 ниточок з 30. Вже не зле! Єдине може проблемка виникнути з тканиною, бо не знаю чи в нас тут таку продають (я не у Львові зараз). Але то поправимо. Так що бажання є. Чекаю на компанію! Дівчата приєднуйтесь!
    Можу поділитись схемкою в РМ

П.с. Ліля, лови і мої флюїди. Все буде добре!

5. Orman

Orman Модератор-бомба

а що коханий фист на нитках розуміється? Кажіть, що шерстяні :girl_cool:

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ага, а потім мама коханому очі відкриє:girl_crazy:

7. Orman

Orman Модератор-бомба

спокуха я вже все придумала - скажете,що то такі супер нитки заграмничні :)

8. Kalina

Kalina Active Member

ше й як, приніс мені всі кольори для сорочки сам:girl_crazy:
    А вчора я купила ту нитку що в темноті світиться, та й показувала яка вона файна, то захотів щоб я йому вишила там де буде біле.Але я ж зла жінка то сказала шо треба тіко шерстяними бо всі забобони збудуться:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

І шо? І де Ліля? Як там вона? :girl_devil:
    Я вже си місця не знахожу :sad:
    а золотом і сріблом не хтів? як за Київської Русі :lol:

10. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Най менше вірить забобонам і буде все добре!

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А котра в них там зараз година?

12. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Різниця в 7 годин.Зараз в них десь 16.40 певно)))

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Здається Ліля десь писала, що здаватиме той екзамен ввесь день. (чи не до 18.00)

14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

тоді ждьомс і флюїдимо :girl_in_dreams:

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Угу, і я вже спереживалась наніц:girl_sad: То ж треба бути такими садюгами - екзамен на цілий день:girl_devil:

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені оригінальна від діма дуже зручна. Можу відсканувати при нагоді, якщо маєш бажання. ;)
    Позитиву було маса! Я була дуже спокійна, наскільки це було можливо серед тих усіх зістресованих і переляканих. :girl_crazy: Чесне слово, я точно виглядала підозріло спокійно й упевнено. Але я знаю чому! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: Стільки підтримки від усіх! :girl_claping: Дуже-дуже усім дякую! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Мала я одну годину "слухового тесту", тому ще годину "читального тесту" і ще годину "письмового тесту". Після того треба було чекати кілька годин на усний тест. Все завершилося після 4:30. Далі мої хлопці зробили мені дуже гарний сюрприз і завезли на закупи косметики від Есте Лодер. Я тепер маю нову туш і тіні для очей. :girl_spruce_up: Після того ми поїхали на вечірню, а щойно тоді повернулися додому. Ото, нарешті поївши нормально за весь день, зразу вам пишу.
    Ви навіть уявити не можете, яке питання я мала на усній співбесіді. :girl_haha:
    Розкажіть про листівку, яку ви отримали останнім часом і чим вона для вас особлива. Зрозуміло мабуть, що я розповідала про забаву "подаруй пасхального зайця" та листівку від Люди. Нагрузила коротше екзаменатора видами ниток (шовкові, металік, вишивка стрічками). :girl_crazy: :girl_haha::girl_haha:
    Попри складність завдань я таки чуюся дуже спокійно. Сподіваюся, що 2 тижні чекання результатів теж будуть такі спокійні.
    Дуже дякую вам за всі ваші флюїди, позитив і підтримку!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Останнє редагування: 9 Травень 2010
  17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ясно що маю!

Ото капець!

Вітаю з успішним тестуванням! :girl_in_love:

18. Holly

Holly Moderator

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Нарешті розграфила тканину на Конкурсну:girl_in_love: Ще є такі пізні Івани як я?:xaxa:

20. Ума

Ума Super Moderator

Є :o Я ще не починала... і навіть не знаю, коли ж то почати, щоб запізно не було...

Статус теми:
Закрита.