ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

:girl_haha: я ненавмисне, просто не знала як непомітно вернутися на форум :girl_wink: жартую

після сьогоднішньої я обома руками за!! якраз можна кінцевий термін по робінах задати і робін-форумівку організувати.

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не знала куди приткнути,а розповісти хочеться, так во, цілий день не мала світла(не була на посиденьках, ото вже 2-гу годину форум перечитую), вишивала трохи біля вікна, на диво збилась (на диво, бо відколи розграфлена тканина і снапи такого не траплялось), треба було спороти хрестиків 5. витягнула з голки нитку і легенько собі так порю і тут -стріль!!!і голка полетіла, килим в мене лахматющий, як хтось каже "макарошки" думаю всьо, ото буде весело, на щастя був звук-дзінь і голка знайшлась, але я трохи посивіла...

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

магнітик собі купіть:girl_haha: і так собі на колінка стаєте - і магнітиком по килимочку шуруєте, доки не злапаєте голку.

пс. головне , щоб вдома нікого не було - бо троха смішно виглядатиме:girl_haha:

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

в мене також недавно пригода з голкою була - в улюбленій ковдрі під час нічного вишивання загубилась, - і спати з тією ковдрою трохи лячно було, і без неї заснути не могла... єдине, що заспокоювало - що то була голка з тупим кінцем з дім-набору...
    хеппі-енд - голка знайшлась сама (виліз один кінець) після тривалих 3-ьох тижнів залягання...

магнітик тепер таки куплю обов'язково :)

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Хомко, не гнівайся, але ці слова в комплекті з аватаром, звучать так бомбезно. :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

6. Liliyah Romanova

Щось таке затишшя на вернісажі... Чи то всі так гарно вихідні провели? :girl_wink:
    А я вчора вже почала картинку з горнятками вишивати, але показувати ще не дуже є що.

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

я трохи розворушу
    таки купила маркер -не можу неграфленим вишивати, хоч стріляйся :sad:
    цьока розграфлена, але маю мульку-що спочатку рушник дошию, потім конкурсну почну і попри те все мадаму

так що ждіть мене в процесах, якраз розклала на дошці прасувальній рушник-грааааафлю :girl_tender:

була ще на вернісажі в центрі (в розвідку ходила :girl_crazy:)
    буковинка вишита бісером - 7 тис грн :girl_in_dreams:
    1,5 кг ваги :girl_crazy:

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

конкурсні строчать всі...

9. Liliyah Romanova

У мене в тих горнятах новий моднячий шов якийсь (ще такого не стрічала), називається "сатин". А на тій тканинці ним шити - то щось із чимось! :suicide: Ну, але я стараюся.
    Касю, а ти не шукала в себе тої картинки? Бо мене схема з набору нервує, то може твоя краща?

10. Orman

Orman Модератор-бомба

ой, дівчата, шукала в неті схему сорочки і знайшла фотографію первої сестри з Космача :)

11. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Лілю, яке затишшя, не помітила? - Хоча ви може свої дописи до уваги не берете :xaxa:haha:

Ви "зловили супер-натхненну хвилю", стільки завершених оформлених процесів, декупаж та ще й новий розпочатий процес горняток :girl_claping: так тримати!

пішла спеціально зважила свою бісерну буковинку - ще важча - 2.1 кг (може тому що довга), але мушу сказати що та вага при носінні не дуже відчутна, мені більший дискомфорт коралі приносять (шия болить :))
    заодно приміряла вишиванку - животик вліз і заодно виникла ідея - мо' то ще встигну "вишивано-вагітну" фотосесію збацати? :girl_in_dreams:

12. Liliyah Romanova

Свої не беру. Один у полі не оркестр. :xaxa:
    Дякую! Дуже стараюся!!
    Горнятка маю до дня матері вислати, так що часу обмаль.

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

ну не оркестр, але "вікенд-диригент" точно! :xaxa:
    (а то ще достойніша і важливіша роль...)

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я зараз буду плакати :girl_cray: Сказала мені вчора свекруха що планує вона чоловікові на іменини спрезентувати вишивану сорочку (читати: повести чоловіка на Вернісаж і там йому купити). Мене то трохи зачепило (а точніше так файно втрафило),бо мені смішно купувати готову вишиванку якщо я вмію вишивати сама і роблю то незле. Чоловік її ніби відрадив, але ненадовго... А сьогодні ми з чоловіком порадились, поговорили і бачу я що треба ту сорочку вишивати. І все б нічого, але я БОЮСЬ! Сорочок ще не вишивала (хіба трошки мамі допомагала), плюс є дедлайн - до 7 серпня (маєм 8-го весілля і було б гарно піти у вишиванках: в мене є, а от чоловік...), не знаю чи встигну. А ще до того чоловік хоче гладдю вишиту білим по білому чи молочним по білому. Узорів на таке нема (якщо є, то тицьніть мені пальцем), я сама ніколи не компонувала. Коротше голова мені пухне, мозок на череп давить, а я боюсь... Братися за таке чи не братись???

15. Orman

Orman Модератор-бомба

попросіть ЛюдмилуП, вона в нас пеціаліст :)

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

спокуха, стреси впливають на лактацію
    все просто-відкриваєш будь-який ін-маг вишиванок, вибираєш взір (компонуєш на свій смак) і до праці
    звичайно братися
    очі бояться-руки роблять
    гладдю вишивати значно простіше і ШВИДШЕ, ніж хрестиком
    достатньо скачати книжку з українськими взорами-там все гарно розписано і показано (можу закинути на дамп)
    там принцип "шо віжу, то паю"-ті всі взори, якими вишиті вернісажні вишиванки, вишиваються так як "виглядають"

трошки піддивитися, підчитати, переспати з тою думкою
    купити заготовку (то моя скромна думка, щоб не паритися потім з кравчинями-швеями), може трохи потренуватися на рівномірці,
    місяць часу і матиме муж сорочку

17. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

За книжечку була б дуже вдячна! А з мене кавуся і чоколядка :)

Певно таки візьмусь :) По-перше хочеться і чоловіка порадувати, а-по друге не хочеться щоби свекруха таки сорочку купила (то буде завелика травма для мого самолюбства). Правда, прийдеться відкласти всі важливі справи (хіба би дуже швидко то вишивання йшло). Та й в принципі руки ніби не зовсім ліві в мене. Дівчата, ви підняли мені бойовий дух!

18. kitka

kitka Well-Known Member

Читаю, значить: "Завершені проєкти Лільки-Шпильки".
    Хід думок: "Шо за дівка нова? І вже з галереї почала?:girl_crazy: Маємо Ірку-Шкірку, тепер ще якась Лілька-Шпилька об'явилася"...:girl_haha:

Але назбиралося порєдно! Вітаю:girl_in_love:!
    Лілько, а чого то ти себе так обізвала?

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

20. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Статус теми:
Закрита.